1 ile 30 arası toplam 76 sonuç

Konu: Arda ve Caner Birbirine Girdi

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by EreN View Post
    Ayrıca cihan diyorsun ya yumruk mu attı orda mıydın nerden biliyorsun? Bende sana soruyorum adamlar belki içlerinden bir sonraki hamlelerini düşünüyor nerden biliyorsun? Arda caneri takımdan nasıl kestiririm diye düşünüyor belki? =) sen nerden biliyorsun böyle kesin konuşuyorsun?
    Ah sizin şu ön yargılarınız Ben kesin konuştummu ? Bunu bi türlü anlamıyorsunuz.

Kanıt olmadığı sürece böyle boş iddalar gezinip durur. Ama sonuç olarak hiç bir yere varılamaz.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Ah sizin şu ön yargılarınız Ben kesin konuştummu ? Bunu bi türlü anlamıyorsunuz.

Kanıt olmadığı sürece böyle boş iddalar gezinip durur. Ama sonuç olarak hiç bir yere varılamaz.
    Arda Mutlu Caner Mutlu daha neyin tartışması bu ?

bunu yazan kim peki? Gayet net bir ifade bu.
    Ön yargılı bir tane cümlem yok orada üzgünüm ama yanılmaktasın. Kanıt yok evet, sadece görgü tanıklarının geçtiği ifade, futbolcuların ikiliyi ayırmaya çalışması, ardanın zor tutulduğu bir kaç fotoğraf, caner'in emre tarafından saha kenarına götürülürken ve ağzından kanların boşaldığı bir başka fotoğraf, ve bir muhabirin İSMİYLE yayınlanmış haber...

Bu durumda fotoğraflar fotomontaj çıkar, o haberi yapan kadında işten atılır. Bu kadar basit =) kanıt yok ne de olsa. Yalnız sağlam kan yapmışlar adamın ağzına, hadi kanı yaptın ayırmaya çalışan futbolcular gerçekten daha bir gerçekçi olmuş=)
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Mesaj Yetkileri