Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
Anlatmak istediğim Arda'ya özel bir tepki yok, hem Türk oyuncu, hem de takım kaptanı olduğu için o şekilde düşünebilir, Arda'nın kendisi de öyle düşünüyor belki. Bu habere bakıp Arda'nın durumunu yorumlamak da mümkün değil bence, çünkü büyük ihtimal yalan haber.
Bravo Burak Abi bu kaçıncı oldu Bundan sonra ben mesaj yazmıyacağım sana mesaj atarım sen yazarsın ben yazınca anlamıyorlar çünkü Yada Yeni üyelik mi alsam

Ardaya tepki yok cümlesinden çıkarıcağımız anlam şu :

"Arda" ismine tepki yok. Burak abinin de dediği gibi Leo lens peşinde bile denilebilirdi. Tezahuratı yapanlar Jo ve Arda nın yaptığı davranışları ele almışlar. Ardanın sinema işi özel hayattır takıma etkisi vardır yoktur orasını bilemem ama tezahuratta Ardanın kişiliğine laf edilmedi. Zaten edilemezde.

Takımda kim Galatasaray ruhuyla oynamıyorsa onlara tepki koyarız. Buda çok doğal bir durum. En ön planda olan kişi Arda ve en hayal kırıklığı transfer olan Jo olduğu için tezahuratta ikisinin yaptığı şey geçiyor.

Her neyse o tezahurat bir maçlıktı. Herkes gereken dersi almış (Gerçi jo hala aynı jo ama neyse ).

Bir kez daha söylüyorum. Bu tepki takımın kötü gidişatına yönelik olarak yapılan ve 1 maç boyunca süren bir tepkiydi. Hafta sonu gereken destek takımımıza verilir.

Umarım anlaşılmıştır