1 ile 30 arası toplam 2373 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Quote Originally Posted by kavara
    ya güzel abicim schalke halili bedavaya aldı simdi parayla satıp kar etmeyi düsünemezmi. zaten yönetim halil le ilgileniyor.. hadi bisi olduda geldi.sen nediceksin ama schalke halil i yeni aldımı diceksin..
    Hadi şimdi seninle bir oyun oynayalım. Sen Schalke başkanı ol. Ben de Fenerbahçe yöneticisi

Geçen sezon gol yollarında muazzam sıkıntı çektin. Kuranyi olmadı, Larsen tutmadı ve hedeflediğin şampiyonluk uçtu gitti. Bunun yanında favori olduğun Uefa'yı da kaybettin. Taraftarın sabrı taşmaya başladı.

Bu durumda gol yollarına geçen sezon senin liginde 20 gol atmak gibi mükemmel bir başarıya erişmiş oyuncuyu bedelsiz transfer ettin. Taraftar seni tebrik yağmuruna tuttu. Sonra da bu oyuncuya benden bir teklif aldın. 15 milyon euro verdim Halil'e (misal).

Satar mısın? Satmaz mısın?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by demirhan1984
    Hadi şimdi seninle bir oyun oynayalım. Sen Schalke başkanı ol. Ben de Fenerbahçe yöneticisi

Geçen sezon gol yollarında muazzam sıkıntı çektin. Kuranyi olmadı, Larsen tutmadı ve hedeflediğin şampiyonluk uçtu gitti. Bunun yanında favori olduğun Uefa'yı da kaybettin. Taraftarın sabrı taşmaya başladı.

Bu durumda gol yollarına geçen sezon senin liginde 20 gol atmak gibi mükemmel bir başarıya erişmiş oyuncuyu bedelsiz transfer ettin. Taraftar seni tebrik yağmuruna tuttu. Sonra da bu oyuncuya benden bir teklif aldın. 15 milyon euro verdim Halil'e (misal).

Satar mısın? Satmaz mısın?
    1-ben schalke baskanı olsamligde 20 gol atmıs genc 1 oyuncu almısım satmam..ama schalke baskanı ben degilim.kendisinide tanımam kisiliginide bilmem.
    ama sorarsan ne ilgisi var kisilikle.valla bende bilmiyorum

Mesaj Yetkileri