Sayfa 17 / 80 İlkİlk ... 715161718192767 ... SonSon
481 ile 510 arası toplam 2373 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    it depends..

Benim gonlumde Crespo dan yana ama Adriano ya da hayir denmez
    Fatih - Crespo(adriano) yan yana mi istersin
    Fatih - Anelka?
    Ben Anelka yi tercih ederim cunku Anelka gol hazirlamayi seven bi futbolcu ve Fatih te Tr deki en ii son vurus yapan futbolcu. Bence yeni transfere gerek yok ama Fenerbahce Anelka yi satarak ayni zamanda buyuk bi kar etmeyi planliyor.Ve yerine alacaklari futbolcu ile de forma satmak istiyor. Bu haberler her turlu ii ama benim favorim Anelka ve Fatih tir forvette. arkalarinda da ii performansi olan bi Tuncay i avrupa devlerinin defanslari bile tutamazlar kolay kolay

Fatih Tekke gelirse Fenerbahçe Bu Sezon transferi bitirmiş olur bence çünkü artık gerek kalmaz. gelecek teknık dırektor daum gibi olmayacaktır elindekı herkezden en iyi şekılde faydalanacaktır. gerets gibi.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

offf yaaa bi getiremedik su adamı.hic olmadı halil gelsin ya...

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Arkadaşlar Halil daha sezon bitmeden Schalke 04 ile sözleşme imzaladı. Hatırlatırım...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by demirhan1984
    Arkadaşlar Halil daha sezon bitmeden Schalke 04 ile sözleşme imzaladı. Hatırlatırım...
    bu haberi siteyede ilk ben duyurmustum yani yanlıs hatırlamıyosam:}

Nesil
    2006
    Yer

E güzel kardeşim niye o zaman Halil'i alalım diyorsun yahu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ya güzel abicim schalke halili bedavaya aldı simdi parayla satıp kar etmeyi düsünemezmi. zaten yönetim halil le ilgileniyor.. hadi bisi olduda geldi.sen nediceksin ama schalke halil i yeni aldımı diceksin..

Nesil
    2006
    Yer
    it depends..

SON DAKİKA NOTLARI
    Fenerbahçe yönetimi Fatih Tekke ile resmen anlaşma sağladı. İki kulübün yönetimi bugün bir araya geldi ve anlaşma sağlandı. Fatih Tekke Umre'ye gitti. Fenerbahçe yönetimi ile bir araya gelen Trabzon yönetimi 7.5 milyon euro para karşılığında el sıkıştılar. İmza Fatih Tekke'nin umre seyahatinden döndükten sonra olacak
    Öte yandan son hoca adayı ise Hector Cuper oldu. Capello, Spaletti, Parreiranın yanı sıra hoca adayı arasına Hector Cuper'de girdi. Bir çok başarılara imza atan Cuper için girişimler sürüyor. Celalettin Bilgiç hoca konusunda çalışmalar yapıyor.
    Halil Altıntop ile ilgili girişimler sürüyor. Hamit işini bitiren yönetim ikinci Altıntop içinde girişimleri sürdürüyor. Halil için kritik 72 saat belirlendi.
    Sol Campbella alternatif olarak ise İnter'li Adriano belirlendi. Adrinao için Anelka ve para takası teklifi yapıldı. Sol Campbell işini bitiren yönetim Adrianoyu almak istiyor. Adriano için Anelkanın yanı sıra para teklifinde bir kez daha bulunuldu.

Kaynak: 1907haber.com

İngiltere Premier Lig ekibi Portsmouth'un menajeri Harry Redknapp, Fenerbahçe'nin Fransız yıldızı Anelka'ya kafayı fena taktı!.. Redknapp, takımı elitler kategorisine çıkaracağına inandığı yıldız futbolcu için 5.5 milyon sterlini gözden çıkardı!.. İngiltere Premier Ligi'nde orta sıralarda yer alan ve her sene düşmemek için mücadele veren ekipler arasında yer alan Portsmouth'da, yönetim kulübün çehresini değiştirmeye kararlı.
    İsrail asıllı milyoner Alexander Sacha Gaydamak'ın satın almasından sonra ekonomik olarak rahatlayan ve 30 milyon sterlinlik bütçe ile transfer harekatına geçen Premier Lig ekibi, Fenerbahçe'nin yıldızı Anelka'yı transfer etmeye kararlı.
    Kırmızı-Beyazlı taraftarlara bir açıklama yapan menajer Harry Redknapp "Avrupa kupalarını zorlayan bir ekip yaratmak istiyoruz. Artık kendimizi küme düşmeme mücadelesi veren takımlardan bir üst sınıfa taşımalıyız, bu da kulübün yüzünü Avrupa'ya döndürmekle olur" diye konuştu.
    Menajer Redknapp, Nikolas Anelka'yı transfer ederek kulübü büyütme planındaki ilk adımı atmayı hedefliyor.
    Portsmouth menajeri, Anelka için 5.5 milyon sterline anlaştıklarını belirterek, yıldız futbolcunun önümüzdeki hafta sonuna kadar kesin kararını bildireceğini söyledi.
    Öte yandan İngiliz Telegraph Gazetesi de, Portsmouth kulübünün Gaydamak'ın koyduğu para ile futbol pazarında büyük bir transfer harekatına gireceğini belirterek, menajer Redknapp'ın en büyük hedefinin Fenerbahçeli Anelka'yı İngiltere'ye geri döndürmek olduğunu açıkladı.

Dakka90.com Dış Haberler Servisi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

makin sen bu habere inanıyomusun ya

Nesil
    2006
    Yer
    it depends..

Inanmak meselesi deil zaten ben bu islerin sonucunu bekliyorum. bunlar sadece haber.ben ogrendigim seyleri sizlere aktariyorum sadece. bide inanmadigin kismin hangisi, onu soylersen sevinirim

Nesil
    2006
    Yer

Quote Originally Posted by kavara
    ya güzel abicim schalke halili bedavaya aldı simdi parayla satıp kar etmeyi düsünemezmi. zaten yönetim halil le ilgileniyor.. hadi bisi olduda geldi.sen nediceksin ama schalke halil i yeni aldımı diceksin..
    Hadi şimdi seninle bir oyun oynayalım. Sen Schalke başkanı ol. Ben de Fenerbahçe yöneticisi

Geçen sezon gol yollarında muazzam sıkıntı çektin. Kuranyi olmadı, Larsen tutmadı ve hedeflediğin şampiyonluk uçtu gitti. Bunun yanında favori olduğun Uefa'yı da kaybettin. Taraftarın sabrı taşmaya başladı.

Bu durumda gol yollarına geçen sezon senin liginde 20 gol atmak gibi mükemmel bir başarıya erişmiş oyuncuyu bedelsiz transfer ettin. Taraftar seni tebrik yağmuruna tuttu. Sonra da bu oyuncuya benden bir teklif aldın. 15 milyon euro verdim Halil'e (misal).

Satar mısın? Satmaz mısın?

Nesil
    2006
    Yer
    it depends..

Ben satarim.

Soruya cevap verdigim icin kizmadiniz ins.

Nesil
    2006
    Yer

Quote Originally Posted by M@kiN
    Ben satarim

Soruya cevap verdigim icin kizmadiniz ins.
    Yok yahu ne kızması

O halde sakın ileride bir kulübün başına geçme

Nesil
    2006
    Yer
    it depends..

Tamam sende haklisin. hakikaten cok ihtiyaclari olan bi futbolcu ama sence 15 milyon euro halil icin fazla deil mi? eger boyle yuksek bi fiyat verilirse tabiki satilir. yerine de cok kaliteli bi futbolcu alinir. belki halil in olabilecegi kadar yararli olmas ama para kazandirir.kazanilan paraya gelecek oyuncu da mutlaka aratmayacaktir halil i.
    ben halil e fenerbahce de gerek oldugunu dusunmuyorum. hic gerek yok harcariz biz o adami yedekte zaten.

O halde sakın ileride bir kulübün başına geçme
    selman abinin tavsiyesini dinle

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hadi şimdi seninle bir oyun oynayalım. Sen Schalke başkanı ol. Ben de Fenerbahçe yöneticisi

Geçen sezon gol yollarında muazzam sıkıntı çektin. Kuranyi olmadı, Larsen tutmadı ve hedeflediğin şampiyonluk uçtu gitti. Bunun yanında favori olduğun Uefa'yı da kaybettin. Taraftarın sabrı taşmaya başladı.

Bu durumda gol yollarına geçen sezon senin liginde 20 gol atmak gibi mükemmel bir başarıya erişmiş oyuncuyu bedelsiz transfer ettin. Taraftar seni tebrik yağmuruna tuttu. Sonra da bu oyuncuya benden bir teklif aldın. 15 milyon euro verdim Halil'e (misal).

Satar mısın? Satmaz mısın?
    1-ben schalke baskanı olsamligde 20 gol atmıs genc 1 oyuncu almısım satmam..ama schalke baskanı ben degilim.kendisinide tanımam kisiliginide bilmem.
    ama sorarsan ne ilgisi var kisilikle.valla bende bilmiyorum

Nesil
    2006
    Yer

Schalke'nin Halil'den gelecek paraya ihtiyacı olduğunu zannetmiyorum. Eğer ihtiyacı olsa bile Halil'i satacağına hiçbir şey yapamayan Kuranyi'yi satar ve Kuranyi'nin ismi sayesinde daha fazla para kazanabilir.

Ayrıca bu "15 milyon euro" ibaresi bir misaldi. Fenerbahçe'nin Halil'e 15 milyon euro vereceğini zannetmiyorum. Dikkat edin veremez değil; vermez.

Nesil
    2006
    Yer
    it depends..

Eger degecek bi paraysa satilmasi en dogru karar dir diye dusunuyorum. baska turlu satilmaz zaten

Nesil
    2006
    Yer

Fenerbahçe için Halil'i almak istemek tabi ki doğru karardır.Buna sonuna kadar katılırım.

Ancak Schalke için Halil'i satmak ne kadar doğru bir karadır orası tartışılır. Kaldı ki Schalke gibi bir kulübün başkanı da bu hataya düşmeyecek kadar akıllıdır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

sayın selmanabii saygı deger modschalke baskanı olarak fenerbahcenin teklif getirdigi futbolcumuzu hic bir yere göndermiyorum.fenerbahceyede diyorum ki gidin crespoyu alın oda iyi bir oyuncu

Arkadaşlar Halil bu sene 20 gol atmış Almanya'da, şu anda da vitrinde. Niye Türkiye'ye gelsin ( Bu 1 )

2-) Schalke Başkanı Selman abinin de dediği gibi zaten başarısızlıklardan sonra niye böyle birşey yapsın, belki bu transfer ile taraftarların gönlünü alacak..

3-) Fenerbahçe'nin Halil'e 5-7 Milyon Dolar ( veya Euro )'dan daha büyük para vereceğini sanmıyorum..

4-) Schalke Başkanı Özhan Canaydın ile iyi ilişkilere sahip.. (Belki alakasız olabilir ama herşeri düşüneceksin.. )
    -

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Maymuncuk
    Arkadaşlar Halil bu sene 20 gol atmış Almanya'da, şu anda da vitrinde. Niye Türkiye'ye gelsin ( Bu 1 )

2-) Schalke Başkanı Selman abinin de dediği gibi zaten başarısızlıklardan sonra niye böyle birşey yapsın, belki bu transfer ile taraftarların gönlünü alacak..

3-) Fenerbahçe'nin Halil'e 5-7 Milyon Dolar ( veya Euro )'dan daha büyük para vereceğini sanmıyorum..

4-) Schalke Başkanı Özhan Canaydın ile iyi ilişkilere sahip.. (Belki alakasız olabilir ama herşeri düşüneceksin.. )
    bunları biliyoruz biraz önce bahsettiklerimizin aynısı 4.maddede ne alaka anlamıs degilim

Nesil
    2006
    Yer
    Ali Sami Yen-Eski acik

Fenerbahçe için Halil'i almak istemek tabi ki doğru karardır.Buna sonuna kadar katılırım.

Ancak Schalke için Halil'i satmak ne kadar doğru bir karadır orası tartışılır. Kaldı ki Schalke gibi bir kulübün başkanı da bu hataya düşmeyecek kadar akıllıdır.
    hem su da var.schalkenin baskani özhan canaydinin en ii arkadasi,yani hamit veya halil schalkeden ayrilmak isterlerse ilk olarak galatasaraya gelirler

Biraz düşünürsen
    -

Nesil
    2006
    Yer
    Gebze/Kocaeli

halil Türkiye'ye gelmez daha arkadaşlar gerçekçi olalım..

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by cureshot
    zerkavi öldü ama gerçekten
    ya zerkavinin öldüğünü daha bugün öğrendim bende yeni döndüm görevden.ogün bakındığımda gerçi fazlada vaktim yoktu ama haberi nette bulamamıştım.
    bu arada schalke bence halili satmaz.almanyada kendini ispatlamış bir golcüyü daha oynatmadan satacak bir kulüp değil mavi beyazlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Ali Sami Yen-Eski acik

Quote Originally Posted by TüMeR_yAğıZ
    ya zerkavinin öldüğünü daha bugün öğrendim bende yeni döndüm görevden.ogün bakındığımda gerçi fazlada vaktim yoktu ama haberi
    simdi bunun konuyla ne alakasi var ben anlamadim

Geçen sayfalardaki bir mevzuyu söyledi, zaten sorna da konuya döndü farkındaysan
    -

Nesil
    2006
    Yer
    it depends..

Fenerbahce yonetiminin bugun ku toplantisi sonunda Nihat Ozdemir : "Baskanimiz ve yeni hocamiz onumuzdeki hafta belli olacak" dedi.

Sayfa 17 / 80 İlkİlk ... 715161718192767 ... SonSon

Mesaj Yetkileri