Çok önemli bir haftayı kayıpsız atlattık. Kasımpaşa gibi bu ligin enteresan takımına karşı hiç alışık olmadığımız şekilde gündüz maçı yaptık.

İlk yarı boyunca önemli pozisyonlar yakaladık fakat bir türlü tempoyu yükseltemedik. İkinci yarıda ise özellikle 55'ten sonra oyuna tamamen hakim olmaya başladık ve art arda net pozisyonlar yakaladık. Bu pozisyonlardan bir türlü gereken golü çıkaramadık. Top biraz arkada kaldı, rakibe çarptı, iyi vuramadık derken zaman akıp gidiyordu. Bekir'in kafa golü şampiyonluk yolunda büyük bir adım oldu.

Bu maçta Bekir ve Mehmet Topuz diğer oyuncularımızdan bir adım öne çıktı. Hatta Daum'un Mehmet'i çıkarmasını da anlamadım. Çok iyi mücadele etti, Kayseri'deki çekilse bile beraberinde rakibini yerde sürükleyerek koşan Mehmet vardı bugün sahada. Bekir'e gelince; şimdiye kadar bulduğu tüm şansları çok iyi değerlendirdi. Sadece bir Gaziantep maçı vardı, o maçta son dakikalarda kötü bir orta açmıştı ve Julio Cesar'ın frikiğinde faulü Bekir yaptığı için Bekir'i günah keçisi ilan etmişlerdi ama Bekir şans bulduğu maçlarda büyük güven verdi. Bugün de aynı şekildeydi. Bunun yanına bir de kafa golü ekleyince büyük alkışı haketti. Tebrikler Bekir Alemdar.

Gökhan Gönül ve Özer önemli sakatlıklarına rağmen büyük fedakarlıkla oynuyorlar. İkisi de iyi oynadı. Selçuk'u yeri geldi yerden yere vurduk, haklıydık. Ama bu adam Cristian'ın sakatlığından sonra formayı kaptı ve muhteşem oynuyor. Fiziğini çok iyi kullanıyor, sert oynuyor, beklentilerin farkında ve en önemlisi Selçuk artık boyundan büyük işlere kalkışmıyor, ekstra çalımlar denemiyor ve iyi gözüküyor. Emre yine iyidi.

Uzun bir süredir gol yemiyoruz, o kadar uzun süre ki kaç hafta olduğunu unuttuk. Yanılmıyorsam 8 haftadır gol yemiyoruz.

Fener gol gol gol şampiyonluk geliyor.