Guiza alkışlarla oyundan alınıyor![]()
Kasımpaşa kazanır
Berabere biter
Fenerbahçe kazanır
Guiza alkışlarla oyundan alınıyor![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Son maçlarda izlediğim en başarılı hakem performansı gerçekten.. UEFA ya hak verdim
Evet, Cüneyt Çakır uzun süreden sonra ilk defa eyyamdan uzak bir FB maçı yönetti...
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Y.Demirören Yeter sesleri geliyor.Arada bir tribünün sesi kesiliyor![]()
Uzun yıllar sonra ilk kez Fenerbahçe'yi bu kadar istekli ve bu kadar iyi futbol oynarken gördüm. Bu maçın her anını kazanmayı hak ettik. Artık akşamı bekleyeceğiz. Bekir ise ilk golünü ve en önemli golünü attı.
Şimdi akşamki maçı keyifle izleyeceğim![]()
bir nevi kişinin inandıklarının ve savunduklarının aksine davranarak taraf tutması ve düşündüklerinin tersine tavır alması denebilir...
kazanan tarafı tebrik ederiz... Bakalım akşam neler olacak... iki takımın da kazanması gereken bir maça çıkıyoruz... Zevkli olsa bari de izlediğimize değse...
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
oh zorda olsa kazandık
sıra gs de![]()
Akşam ki Maçtan Çıkacak En İyi Sonuç Beraberliktir...
Bence Beraberlik Olsun
Hem Galatasaray Uefa'ya Gider Hem Biz Şampiyon Oluruz.Daha Ne İsteyeyim
Şampiyonlar Ligi'ne Bursa Gitsin![]()
akşam kazansak bir dert kazanmasak bir dertfarklı duygularla izleyeceğiz maçı....
galatasaray ve bursa. iki takım da stresli oynayacaklar. ayrıca futbolcularda artık yorgunluk belirtileri gözlemliyorum. haftaya eskişehirspor maçına iyi hazırlanmalı takım.
(/s)
volkan da 8 maçtır gol yemiyor helal olsun!
60 dan sonrasını izleyebildim işlerim vardı. Baktım ki Kasımpaşa Barcelona vari futbolundan uzak savunma yaparak ve belki kontra yakalarım diye bekliyerek oynuyor. Bütün sezon hücum oynayan takım bizim karşımızda savunmadan başka bir şey yapmadı. Onun dışında ileri çıkmayan takım karşısında iyi pozisyonlar bulduk ve kazandık zor da olsa. Tebrikler Fenerbahçe.
Bir Dost
Hellbells
Son 15 dakikasını seyrettim maçın.Fenerbahçe'nin attığı golde Kasımpaşa savunması çok basit hatalar yaptı.Fenerbahçe aradığı golü bulunca skoru korumasını bildi.Zaten bunu iyi yaptıkları için şu an yarışta bu noktadalar.Tebrik ediyorum.
So what?
Saike
ilk yarıdaki piknik futbolu ve "kardeş kardeş oynayalım, uyutur ve araya bir gol sıkıştırırız" havası özellikle 60.dakikadan itibaren, şükürler olsun ki yerini sahanın her yerinde rakibine basan, topla oynamasına izin vermeyen ve sağlı sollu bastıran futbol anlayışına terketti... Aslında bu futbolu 90 dakikanın en az 60'ında oynamamız gerekirken, biz sadece 20 dakika filan oynadık ama bu bile kazanmamıza (BUGÜN İÇİN) yetti...
Şimdi yeri değil ve zaferin tadını çıkarmak lazım ama umarım gelecek sezon bu takımda köklü bir revizyon olur... Yoksa kalp hastası olacağız...
Guiza'ya gelince... Artık Beşiktaş taraftarının bir zamanlar "Runyeeee... Runyeeee" diye bağırdığı gibi ciğerimden haykırmak istiyorum: GUIZAAA... GUIZAAA...
rapaic de maçı izlemeye gelmiş![]()
Çok önemli bir haftayı kayıpsız atlattık. Kasımpaşa gibi bu ligin enteresan takımına karşı hiç alışık olmadığımız şekilde gündüz maçı yaptık.
İlk yarı boyunca önemli pozisyonlar yakaladık fakat bir türlü tempoyu yükseltemedik. İkinci yarıda ise özellikle 55'ten sonra oyuna tamamen hakim olmaya başladık ve art arda net pozisyonlar yakaladık. Bu pozisyonlardan bir türlü gereken golü çıkaramadık. Top biraz arkada kaldı, rakibe çarptı, iyi vuramadık derken zaman akıp gidiyordu. Bekir'in kafa golü şampiyonluk yolunda büyük bir adım oldu.
Bu maçta Bekir ve Mehmet Topuz diğer oyuncularımızdan bir adım öne çıktı. Hatta Daum'un Mehmet'i çıkarmasını da anlamadım. Çok iyi mücadele etti, Kayseri'deki çekilse bile beraberinde rakibini yerde sürükleyerek koşan Mehmet vardı bugün sahada. Bekir'e gelince; şimdiye kadar bulduğu tüm şansları çok iyi değerlendirdi. Sadece bir Gaziantep maçı vardı, o maçta son dakikalarda kötü bir orta açmıştı ve Julio Cesar'ın frikiğinde faulü Bekir yaptığı için Bekir'i günah keçisi ilan etmişlerdi ama Bekir şans bulduğu maçlarda büyük güven verdi. Bugün de aynı şekildeydi. Bunun yanına bir de kafa golü ekleyince büyük alkışı haketti. Tebrikler Bekir Alemdar.
Gökhan Gönül ve Özer önemli sakatlıklarına rağmen büyük fedakarlıkla oynuyorlar. İkisi de iyi oynadı. Selçuk'u yeri geldi yerden yere vurduk, haklıydık. Ama bu adam Cristian'ın sakatlığından sonra formayı kaptı ve muhteşem oynuyor. Fiziğini çok iyi kullanıyor, sert oynuyor, beklentilerin farkında ve en önemlisi Selçuk artık boyundan büyük işlere kalkışmıyor, ekstra çalımlar denemiyor ve iyi gözüküyor. Emre yine iyidi.
Uzun bir süredir gol yemiyoruz, o kadar uzun süre ki kaç hafta olduğunu unuttuk. Yanılmıyorsam 8 haftadır gol yemiyoruz.
Fener gol gol gol şampiyonluk geliyor.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Rap Rap RapaiçStadta izlemiştim kendisini (:
Tebrik ediyorum Fenerbahçe'yi.Bugün onlardan mutluları yoktur.Bakalım sezon sonu kim mutlu olacak![]()