1 ile 30 arası toplam 161 sonuç

Konu: Forumdaki nick'inizin anlamı nedir?

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by Estranged View Post
    ilkokuldaki bi' otobüs muhabbetinden kalma bi lakap gibi bir şey.Lakabı takan çocuğu da nasıl takıldığını da niye takıldığını da hatırlamıyorum,tek bildiğim şey Magirus Deutz'un alman olduğu.
    Estranged vakti zamaninda Guns N Roses grubunun, Slash' in solosu ile gitarini costurdugu, klibinde solistinin geminin guvertesinden acik denizde atlayip derinlerde yunuslarla yuzdugu 7 kusur dakikalik bi resitalidir benim icin. Bundan esinlenerek nick i aldigini zannetmistim. Guzel bi lakap bence

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    Estranged vakti zamaninda Guns N Roses grubunun, Slash' in solosu ile gitarini costurdugu, klibinde solistinin geminin guvertesinden acik denizde atlayip derinlerde yunuslarla yuzdugu 7 kusur dakikalik bi resitalidir benim icin. Bundan esinlenerek nick i aldigini zannetmistim. Guzel bi lakap bence
    Yok abi Yağız abi "magirus" nicki için demişti onu vakti zamanında

Nesil
    2006
    Yer
    11

Daha bu konuyu yeni gördüm yahu
    Soyadım : Limon = "Lim10"

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    Ne güldüm yahu aynen öyle yaptım.ayrıca klip de benim için Radiohead'in bir şarkısından sonra en anlamlı kiliptir.

Estranged'in yeri bende oldum olası ayrıdır. Müziğe ilk adımım,Guns N' Roses'a ilk adımım,bu çevreye ve birçok ortama ilk adımım Estranged'in introsundaki solo sayesinde oldu.Hem kelimenin anlamından hem de şarkının benim için öneminden yola çıkarak bu nicki almayı uygun gördüm

Kelime anlamı,bir kişinin bir şahıstan, olaydan veya varlıktan soğutulması.

Mesaj Yetkileri