Ramiz Dayı'ya bağladınız![]()
Serdar Özkan'ın Galatasaray'a transferi; Beşiktaş'lıları çok mutlu edecek. Bu sezon başında Gökhan Zan'dan kurtuldular, şimdi de Serdar Özkan'dan kurtulacaklar. Galatasaray yönetimi de Yıldırım Demirören gibi. Yıldırım Demirören bir ara takmıştı, sürekli Fenerbahçe'de oynamış oyuncular transfer ediyordu. Galatasaray yöneticileri de her sezon 1 yıldız sözü gibi her sezon 1 Beşiktaş'lı oyuncu sözü verecek yakında.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Artık seneye de Nobre'yi alır Galatasaray, bütün yeteneksiz adamları yollamış oluruz.
Eğer haberdeki gibi Serdar senede 1 M€ alacaksa Galatasaray hayatının kazığını yemiş olur. Serdar Özkan Aydın'dan sadece birazcık daha yetenekli bence. Onun yerine Berkin Arslan'ı as takıma alıştırabilir Galatasaray.
GS Serdar'i ilk 11 oynatmak icin almiyordur elbet. Rotasyon icin almislardir.
Duyduğum En Güzel Transfer HaberiAllah Galatasaray-ı Başımızdan Eksik Etmesin
![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Serdar Özkan daha genç olduğu yaşlarda büyük ümitler beklenen bir isimdi.Daha Ertuğrul Sağlam ona şans vermeden önce.Hatta Sergen'in bir açıklaması vardı Serdar Özkan'ın paf takımda oynadığı zaman ile ilgili.Taa paftayken methi duyuluyordu yani.Ertuğrul hoca döneminde piyasaya çıktığında büyük ümitler besleniyordu kendisine karşı ancak futbolunun üstüne koyamadı,kendisini geliştiremedi.Hatta üstüne geriye gitti.Arda üstüne koydu şu an bu duruma geldi.Olay bundan ibaret.Belki Tigana gönderilmeseydi Serdar Özkan bugün çok farklı bir konumda olabilirdi.
Last edited by GeNç KaRTaL : 28.Nisan.2010 at 12:35
So what?
Saike
Serdar Özkan'a futbolcu diyenlere şaşıyorum. Serdar Özkan kadar ben de oynasam 3-5 gol atardım Beşiktaş'ta, bu mu marifet? Kesinlikle yetenekli değil. Neill bile gol attı Galatasaray'da. Galatasaray eğer alırsa gerçekten tarihinin kazığını yemiş olur. Futbolcu olarak 5 para etmez Serdar Özkan. Şiddet olmadan kınıyorum.![]()
Hadi sırada Nobre var.![]()
Bak Rüştü gelirse yok demem.![]()
bu medya BJK'nın bütün yerlilerini bize transfer edene kadar bıkmayacak anlaşılan![]()
Screw you guys, I'm goin' home
FB'li Futbolcular BJK'ye, BJK'liler GS'ye, GS'den de FB'ye yollasınlar tam olsun![]()
Serdar Özkan hani $u Messi'yle Kiyaslanan cocuktu dimiAlalim alalim. Real Madrid'e satariz
![]()
Gökhan Zan'ı Gs'ye yolladıktan sonra Ferrari'yi almıştık...
Bu seferde Serdar'ı yolladıktan sonra Açığa iyi bir adam alırsak ohh tadından yenmez
Allah Razı Olsun Galatasaray be !
Emre Aşık da çakıldı kaldı, o nerden gelmişti Galatasaray'a yav..![]()
Çok saçmaladı basın GS o hatayı bi kere yapar yahu zaten resmi açıklama gelmeden basınlara inanmıyorum...Leo Franco ile Bobo'yu takas ediliyor yarın Vatan'da kaçırmayın![]()
![]()
Yani sallanır da bu kadar mı saLLanır arkadaş
Totti ve Galatasaray
(FOTOSPOR)
İtalyan yıldız Francesco Totti’ye G.Saray’dan ilginç bir teklif yapıldığı öğrenildi.
Sarı-Kırmızılı bazı yöneticilerin Roma kulübünden Totti’nin bonservisini almak için nabız yokladıkları ve 34 yaşındaki futbolcuya “İki yıl bizde oyna sonra da jübile yap” teklifinde bulundukları iddia edildi.
![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Abi insan biraz araştırır. Totti Romanın hissedarLarından. Yönetimden birisi sayıLır aynı zamanda. Adam gidecek oLsa bu yaşına kadar çoktan giderdi. Herifin 26 yaşından beri Roma da hissesi var. Adam Roma da doğdu, Roma da öLecek. Yuh ya.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Neeskens, Arda ile ilgili bir soru üzerine, ''İstatistiklere bakarsak, Arda en çok asist yapan futbolcumuz. Ayrıca birçok gol attı. Zaten Arda'nın ne kadar iyi futbolcu olduğunu buraya gelmeden de biliyorduk. Bu sene de Galatasaray için ne kadar önemli bir futbolcu olduğunu bir kez daha ispatladı. Transfer konusuna gelince, genç yaşta ve çok kaliteli bir futbolcusunuz. Onun için yurt dışından, büyük takımlardan teklif gelmesi çok doğal. Burada tabii ki önemli olan Arda'nın ne düşündüğü, kulübün ne düşündüğü. Arda'nın, kaptanlığı da çok iyi yaptığını düşünüyorum. Onun liderlik vasıflarına sahip olduğunu ve bunu iyi bir şekilde yerine getirdiğini düşünüyorum'' demiş.
ntvspor
Hakan imzayı attı
Tepkilerden çekindiği için yöneticilere 'Teklif var, imza yok' diyen Beşiktaş'ın kalecisi, seneye kesin Cim Bom'da.
FANATİK
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Hakan-Galatasaray haberleri çıkıyor sürekli.Umarım Hakan gibi iyi bir kaleciyi kaptırmayız.
So what?
Saike
Hakan iş yapmaz Nobre'yi verelim.![]()
Fanatik,Fotomaç ve Fotospor'a inananlara selam![]()
NtvSpor bile bazen yalan atıyor ben kısacası resmi açıklama gelmeden hiç bir basına inanmıyorum
![]()
FM'de bile bu kadar sallamıyorlar yav
![]()
![]()
Yolcudur Abbas!
Galatasaray'da taraftarların gözdesi olan Harry Kewell'la yolların ayrılmak üzere olduğu ortaya çıktı.
01/05/10 10:06
![]()
Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Avustralyalı futbolcuyla "parasal anlamda çözüme yaklaşmadığı" gerekçesiyle yeni anlaşma yapılamadığı belirtildi.
Ayrıca ağır bir sakatlık döneminden sonra toparlanma süreci uzayan Kewell'ın eski formuna kavuşmasının zaman alabileceği bildirildi. Kewell'ın Gençlerbirliği maçıyla birlikte Galatasaray'la vedalaşacağı kaydedildi.
Kiralık oynayan Jo ve Dos Santos'la da yolları ayıracak olan yöneticilerin kaleci Leo Franco içinse yapılacak teklifleri değerlendirecekleri öğrenildi. Yöneticilerin, "Leo Franco iyi bir profesyonel. Ayrılırken sorun yaratacağına inanmıyoruz" ifadelerini kullandığı kaydedildi.
Başkan Adnan Polat; önümüzdeki sezon pahalı transferler yapmayacaklarını, Arda Turan'ı da satmayacaklarını bir kez daha tekrarladı. Polat, teklifler olduğu belirtilen Mehmet Topal ve Servet Çetin için de "Herkesin mutlu olacağı rakamları bulursak transfer gerçekleşir, aksi taktirde böylesine kıymetli futbolcuları yok pahasına verecek değiliz" diye konuştu.
Galatasaray Teknik Direktörü Rijkaard'ın, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında savunmada cezalı Lucas Neil'in yerine kimi oynatacağı konusunda henüz kararını veremediği belirtildi. Hollandalı çalıştırıcı, Servet Çetin - Emre Güngör ikilisinden birini tercih edecek.
(ligtv.com.tr)
İşte Cim Bom'un rotası!
Kemerleri sıkan Aslan’ın transfer rotası kesinleşti.
01/05/10 10:21
![]()
Franco, Jo ve Kewell yolcu. Caner ve Dos Santos umutsuz. Barış satılacak. Emre Aşık’a jübile önerilecek. Ayhan’dan indirim istenecek. M.Topal ve Arda için maksimum teklif beklenecek!
GAZETE HABERTÜRK / Erhan TELLİ
Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi rotasından şaşması nedeniyle 10 milyon Euro’luk bir transfer bütçesi ayırması tümhesapları altüst etti.
Sarı-Kırmızılı yönetim, bu hafta Fenerbahçe ve Bursaspor’un maçlarını galip kapatarak ligde ilk 2’yi garantilemeleri halinde yeni sezon için düşündüğü operasyonu hayata geçirecek. Gönderilecek oyuncularla teker tekermasaya oturacak olan yönetimin, en az 8 isimle yollarını ayırması, bazı futbolcuların da sözleşmelerindeki ücretleri düşürmesi bekleniyor. Cimbom, yabancılardan başta kaleci Leo Franco olmak üzere, Jo ve Kewell’a yol verecek. Kiralık oynayan Caner Erkin’in 3.5milyon Euro olan bonservisinde CSKAMoskova’nın indirim yapmaması halinde bu oyuncu Rusya’ya geri gönderilecek. Yönetim, Dos Santos konusunda teknik direktör Frank Rijkaard’ın ısrarı nedeniyle şu an için kararsız görünüyor.
MEKSİKALI ATEŞ PAHASI!
İngilizler sıcak bakarsa Gio’nun yeniden kiralanması için zemin yoklanacak. Tottenham’ın buna olumsuz yanıt vermesi ve 7milyon sterlinlik bonservis bedelinde yarı yarıya bir indirimyapmaması halindeMeksikalı genç oyuncu da geri dönecek. Emre Aşık’a jübile teklifi
yapılırken, Ayhan Akman’dan sözleşmesindeki rakamlarda indirim istenecek. Barış da taliplisi olan bir kulübe satılacak.Mehmet Topal’ı
Valencia’ya asgari 5 milyon Euro bonservis ücretiyle satmayı planlayan G.Saray, Arda Turan konusunda ise yapılacak en yüksek teklifi bekleyecek. Eğer 15milyon Euro veren bir kulüp çıkarsa Arda’nın fikri sorulacak, genç kaptan “Gitmek istiyorum” derse satılacak.