-
13.Haziran.2006, 01:07
Anelka - Adriano takası gündemde. Anelka 26 yaşında, Adriano da ona yakın yaşta. Yaş farkı yok. Bu takas FB cephesi için çok akıllıca olur, Inter cephesince ne olur bilemem. Bırakın, onu Inter düşünsün.
GS'li arkadaşım, benim yazdıklarımı iyi oku. Campbell, Carlos ve Crespo röportajlarını okudum ben, ve olumlu sinyaller aldım. Sen de oku röportajları. Eski de değil röportajlar. Inter'de kötü sezon geçirdi Adriano. Satabilirler.
Anelka 200 milyon dolarlık adam. R.Madrid, Arsenal gibi takımlarda forma şansı bulmuş biri. Inter bu oyuncuyu isteyebilir. Önemli olan Anelka'nın istekli oynaması. İstekli oynadığı maçları ve istedi mi neler yapabileceğini biliyoruz Anelka'nın...
Alex, Adriano'yu gelmesi için ikna edebilir. Sonuçta Copa America'da Alex kaptanken, Adriano da oynuyordu.
Adriano'nun kariyeri yok. Ama Anelka'nın var. Bu yüzden Inter bunu düşünerek bu takası isteyebilir.
Adriano için yılda 10-15M$ çok fazla. Bu kadar para FB veremez. Inter'in de vereceğini düşünmüyorum. En fazla 5M$ verilir.
Mesaj Yetkileri