Quote Originally Posted by eGowiCh
Crespo ile röportaj yapılmış Arjantin kampında. Crespo : "Orada Alex, Appiah, Anelka gibi oyuncular var. Eğer anlaşırsak gelirim." demiş.
O röportajı yaptığını iddia eden kaynaklar bir ara Giuly ile de röportaj yapmışlardı hatırlarsanız. Giuly ilk tercihim Galatasaray demişti ve elinde de GS forması vardı. Ancak ertesi gün Giuly ile yapılan röportajda Giuly'nin sadece Türk Milli Takımı'ndan bahsettiği ve elinde de Türkiye forması olduğu ortaya çıkmıştı.

Yüce Türk basınının esiri olmayalım...Lütfen.

Roberto Carlos ise : "F.Bahçe başımı döndüren teklif yaptı. Ya Real'de kalacağım, ya Fener'e gideceğim." dedi.
Hayır Roberto Carlos'un dediği ve benim en güvenilir yabancı kaynaklardan okuduğum cümle şuydu: "Chelsea'nin teklifi baş döndürücü. Dünya Kupası'ndan sonra imzaların atılacağını umuyorum.Aksilik olduğu taktirde hedefim Real Madrid'te jübilemi yapmak."

Sol Campbell'ın Vatan ile yaptığı röportajı okumamışsın sanırım. Orada dediklerini okursan, FB ' nin bu transferi bitirdiğini görürsün. Eurosport gibi ciddi bir kaynakta bile bu transferin bittiği doğrulandı.
Fenerbahçe resmi sitesine ve yöneticilerine Eurosport'tan daha fazla güveniyorum. Yönetim "İlgilenmiyoruz" dedikten sonra benim için Eurosport'un söylediği bir önem arzetmiyor.

Adriano'ya soruyorum : "Yılda X milyon euro öneriyorum. Bizim kulübümüz hedefleri olan 100. yıllık bir kulüp. 100. yılımızda Avrupa'da da başarı sağlayacak bir kadro kuruyoruz. Bu kadroda senin gibi bir dünya yıldızı ile de çalışmak isteriz. Kadromuzda Alex, Appiah, Anelka, Crespo, R.Carlos, Campbell gibi dünya yıldızları var. Bu yıldızların arasına sen de eklenince, çok güçlü bir ekip kurup Avrupa'yı sallamayı planlıyoruz. Teknik direktörümüz Fabio Capello / Parreira / Scolari de seni çok istiyor."

Bu teklifi Adriano geri çevirmez.
Biz Türk Milleti olarak duygusal bir yapıya sahip olduğumuz için karşımızdakini de bizim gibi duygusal zannediyoruz.Ama emin ol sen bunları Adriano'ya söylediğinde Adriano oralı bile olmayacaktır.Çünkü o ve onun gibileri yalnızca ve yalnızca kendilerini ve markalarını düşünürler.Real madrid,Liverpool,Barca gibi marka albenileri tartışılmaz takımların yanında Adriano'nun Fenerbahçe'yi tercih edeceğini düşünmek büyük bir yanlış olur.

Bütün bunların yanında elbetteki her Türk gibi ben de bu yıldızların ülkemize gelmesini ve adımızı duyurmasını isterim. Bu prestije şiddetle ihtiyacımız var çünkü. Ancak biraz realist gözle bakmaya çalışırsak durumun hiç de tozpembe olmadığını görürüz...Ne yazık ki...