Selman, ben röportajları okudum ve röportajlarda dediklerim yazıyordu. Crespo röportajını Fotomaç, Carlos röportajını ATV Spor Müdür Selçuk Manav, Campbell'ı ise yukarıda yazdığım VATAN gazetesi yaptı.

Quote Originally Posted by Crespo
Ben Chelsea'de yılda 4 milyon euro kazanıyorum. Eğer şartlarda anlaşırsam, Fenerbahçe'ye tabii ki gelebilirim.

Şu anda takım olarak Dünya Kupası'na konsantre olduk. İlk hedefimiz Almanya'da final oynamak. Dünya Kupası maçlarımız bitene kadar da transfer konusunu ikinci plana attım. Ama Türkiye'den Fenerbahçe Kulübü'nün benimle ilgilendiği doğru.

Menajerlerim vasıtasıyla bana çok cazip bir teklif sundular. Alex, Appiah ve Nicolas Anelka gibi yıldızların oynadığı bir takımın elbetteki hedefleri çok büyük olmalı. Ben Chelsea'de yılda 4 milyon euro kazanıyorum. Eğer şartlarda anlaşırsam, Fenerbahçe'ye tabii ki gelebilirim. Kulübümün benimli ilgili olarak vereceği karar da çok önemli.
Hatırlarsan, Tümer Metin konusunda da Fenerbahçe Resmi Sitesi "İlgilenmiyoruz" demişti, fakat ertesi gün imza atılmış.

Sol Campbell konusu da öyle, ilgilenmiyoruz dedi; fakat Eurosport ve daha da önemlisi Sol Campbell ilgilendiğini söylüyor.

S.Ulueren ve R.Dilmen de Sol Campbell'ın FB ile flört ettiğini söylemişti.