Anelka şu an 200 milyon dolar etmez, fakat toplam ödenen para. Adriano için toplam ne kadar ödenmiş? Veya başka bir oyuncu söyleyin, Anelka'dan üstün 12 oyuncu var yanılmıyorsam.

1- Alex yıldız oyuncu değil mi? Alex, Copa America yıldızı ve kaptanıdır. Şampiyonlar Ligi'nde en güzel 2. gole sahip olan isimdir.
2- Bunlarla nasıl imza atılsın? Dünya Kupası'nda 3'ü de... Kupadan sonra netlik kazanacak. Crespo ve Campbell ile prensipte anlaşıldı. Carlos'un son durumunu bilmiyorum. Campbell ve Crespo ile imza atılacak. + İmza atılmadı, kim imza attı ki zaten? BJK, GS kimi aldı yabancı olarak? Veya diğer dünya kulüpleri... Hangisi transfer yaptı, yapsa bile At. Madrid gibi 17 yaşındaki yıldızı aldı. Kupadaki oyuncular yerli yerinde, takımlarındalar. Kupa bitince, daha doğrusu kendi takımları elenince imza atacaklar.
3- Scolari şansı bitti. Capello, Juventus'tan kesin ayrılacak. Madrid'e de gitmeyeceğini söyledi. FB şansı var. Parreira da gelebilir kupadan sonra, sonuçta eski takımı. Hayal falan olmaz. Bu takımı Daum, Hiddink, Parreira gibi dünyaca hocalar çalıştırdı. En kötü Spaletti veya Cuper gelir. Spaletti'nin gelmesi bomba olur. Cuper final maçlarını kaybeden hoca. Gönlüm Capello'dan yana. Capello olmassa, Parreira veya Spaletti gelsin. Onlar da olmazsa son tercih olarak Luxemburgo gelebilir.

Bu haber çok iyi. Umarım Crespo gelir. Son 5 yıldır en çok sevdiğim, beğendiğim futbolcudur Crespo. Hernan Jorge Crespo... Onu Milan, Chelsea, Inter'de izlerken derdim "Keşke bir gün FB'ye gelse...". Sanırım bu gerçek oluyor. Hayallerim gerçek olacak Crespo gelirse. Mustafa (Budak) abi nasıl Vieri fanıysa, ben de Crespo fanıyım yıllardır Umarım imza atar. 30 yaşında. Yaşlı da değil. Çok faydalı olur.