2 haftadır tek bir sayı ile basket kuponlarım yatıyor. Ne şanssızlıktır bu ya.
2 haftadır tek bir sayı ile basket kuponlarım yatıyor. Ne şanssızlıktır bu ya.
2de2 2 maçımız kaldı
Bu gün çok fazla zarar ettim. Son bi kupon yaptım, totem niyetine kimseye maçları söylemiyecem.![]()
Sistem 3-4 nasıl oynanıyor netten?
Kuponu doldurduktan sonra sistem olan yerden 3 ve 4ü işaretle.
abi 2 dk baksana bana müsaitsen emesenden![]()
Bizde tek maça yattık gittik Saint Gallenden![]()
Bu gün berbattı, çok fazla maç tutturdum; ama hiçbiri aynı kuponda değildi.
@World Hollow o1 işlerim var kusura bakma.![]()
Valencia ligde şuana kadar kaçırdıgı gol sayısı kadar şu maçta gol kaçırdı Tebrikler
Sistem 3-4 'de toplam kaç maç yapılıyor bilgisi olan4 maç işaretlediğim zaman sadece sistem 4 işaretliyorum 6 maç yapınca 3-4 işaretliniyor.
tam bilgisi olan varsa yardımcı olsun lütfen.
3-4 sistem yaparsan 3 maçlardan 4 kombinasyon yaparsın vede banko işaretleye bilirsin.
bugün celtic yenilir beyler düşündüğüm en yüksek oranlı maç bu gerisi banko denilebilecek maçlara oynamayı düşünüyorum dundee celtic maçı 1 olur en kötü ihtimalle 0 ama bu celtic kazanamaz o deplasmanda
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
öğrendim ve oynadım. teşekkür ederim ilgilendiğiniz için
Karabük'e verdik beraber kalmamasın bari.Sezon başı hedefimiz 78 puan demişdi son 3 maçda 7 puan alması lazım![]()
Bende Hacettepe'ye açık verdim, kazanması ve beraberlik yetiyor. Ama böyle bir maçta kendi kalelerine gol attılar. Çok kötü oldu bu.
Tekten yatmaktan sıkıldığım için sistem yapayım bari dedim, bir maç yatsaydı 100 ile 250 arası bir şey alacaktım maçına göre, hepsi tutsaydı 1300 tl. Tabii her zaman ki gibi kaybettim.Napoli ve Everton'a sonsuz teşekkürler, bir gol atamadınız...
![]()
hayret yahu 100 liraya yakın param mallorca'dan gitti tüm kuponlarımda vardı nasıl kazanamaz böyle bi maçı
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Anderlecht'in handikabını bildik,Marsilya 50 liradan etti bizi.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
liverpool yarın yendiği vakit münih 2 barcelona ilk yarı 0 ve liverpool 1 kuponum tutuyo 2ye 16küsür veriyo keşke misli girseymişim![]()
Oynadık bakacaz artık![]()
Almıyorsun Tolga..
sistem 1'de alttan bir tane tutması gerekiyor.
Sistem 1 oynamamış, sistem 0-1 oynamış o yüzden bankoların tutması halinde parasını alır.![]()
pardon o zaman
şöyle madem 1 banko seçip aşağıda 4 maç koyabilirmiyiz?