Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 60 arası toplam 60 sonuç

Konu: Final gündüz oynanacak

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Allahtan evdeyiz çalışsak izleyemiyecez maçı ya .

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Bende sabahçıyım. Öğlende evdeyim. Maçı izlerizde . Hayır hem sıcakta hem gündüz hem herkes çalışıyor hem haftanın ortası. Gerçekten çok saçma bir karar.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

32 mesajın hepsi de saçma demiş ama kimse stadın projektörlerinin hatalı dizimi sonucu oluşan sorun yüzünden gündüz oynayacağını söylememiş

stadda hata var, bundan dolayı karar saçma değil. başka bir stadda oynanabilirdi orası da ayrı bir konu tabi.
    (/s)

O saatte dersanede olacaktım,dersi ekeceğim artık izlemek için.

Şaka bir yana Türkiye Kupasının önümüzdeki yıldan itibaren formatında yapılanmaya gidilmeli,çünkü her yıl bu kupanın marka değerei daha da düşüyor diye düşünüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    34

Bence doğru bir karar
    Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
    Usta : " Kelebek " der ..

sakary Ali Misafir

Quote Originally Posted by Goosfraba View Post
    32 mesajın hepsi de saçma demiş ama kimse stadın projektörlerinin hatalı dizimi sonucu oluşan sorun yüzünden gündüz oynayacağını söylememiş

stadda hata var, bundan dolayı karar saçma değil. başka bir stadda oynanabilirdi orası da ayrı bir konu tabi.
    başka stadda değil de hafta sonu oynansa?uygun bir tarihte

Nesil
    2007
    Yer
    34

Wink

Quote Originally Posted by sakary Ali View Post
    başka stadda değil de hafta sonu oynansa?uygun bir tarihte
    son 3 hafta şampiyonluk yarışı var ama
    Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
    Usta : " Kelebek " der ..

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Goosfraba View Post

Mesajları dikkatli okursan Fearless Coward'ın söylediğini görürsün abi

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Benim de dershane var ama tabi ki ekeceğiz bir şekilde artık..

Madem ışıklandırmada sorun var başka stada alın o zaman hem 25 derece sıcaklıkta oynanması futbolculara zarar.Çalışan,okula giden kişiler maçtan mahrum olacak izleyiciyide kaybediyorsunuz.Çok çok saçma bir karar.

Kaybeden takımın en azından bir mazereti olacak daha ne istiyorsunuz

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

haydaaaaaa benim dersim de 14:25 te başlayıp 17:00 da bitiyor o gün
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Quote Originally Posted by nannar View Post
    haydaaaaaa benim dersim de 14:25 te başlayıp 17:00 da bitiyor o gün
    Zaten Sana Yaramaz O Maç Müdürcan Napacan Boşver Yaşlı Kalbine Dikkat

Statta Olma İhtimalim Çok Fazla O Gün O Yüzden Sana Olanları Anlatırım Ben Müdürüm Eğer İzini Koparabilirsek O Gün Maça Geçeceğim

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Artık son 10 dakikasını izleriz. İşe bak ya bu kadar saçma şeymi olur küfür edicem şimdi ha

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Quote Originally Posted by Varonil View Post
    .

Şaka bir yana Türkiye Kupasının önümüzdeki yıldan itibaren formatında yapılanmaya gidilmeli,çünkü her yıl bu kupanın marka değerei daha da düşüyor diye düşünüyorum.
    Malesef şu anda Türkiye Kupasına heyecan veren ve onu ilgiye layık kılan en önemli neden Fenerbahçenin bu kupayı 25 yılı aşkın bir süredir kazanamamış olması... Eğer bu sene yanılıp şaşar ve kupayı kaldırırsak, yani 30 yıla yaklaşan geleneği yıkarsak sizin söylediğiniz manzara daha da vahim olacak... Türkiye Kupasını hiçbir anlam ve önemi -neredeyse- kalmayacak...

Kupa formatında bir reform şart...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Uzaktan gelecek insanlar için düşünülmüş galiba gündüz oynanma fikri.

ÜNİ-TS'nin organizasyonu olacak galiba okuldan. Eğer uygun fiyat çıkartırlarsa gitmeyi düşünüyorum bende

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Murat abi stadın ışıklandırması olmadığından gündüz oynanıyor maç.

Quote Originally Posted by GiresunspoR View Post
    Uzaktan gelecek insanlar için düşünülmüş galiba gündüz oynanma fikri.

ÜNİ-TS'nin organizasyonu olacak galiba okuldan. Eğer uygun fiyat çıkartırlarsa gitmeyi düşünüyorum bende
    Eğer Gelebilirsen Görüşelim Muratım Kim Derdi Giresunlu Kaleli Urfada Buluşacak

Bir Sorun Çıkmazsa Turgayda Gelecek Maça Görüşürüz Maç Dışında Bir Faaliyet Falanda Yapabiliriz

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

sakary Ali Misafir

Quote Originally Posted by ogcj_me View Post
    son 3 hafta şampiyonluk yarışı var ama
    uygun bir tarih diye belirttim mesela sezon bittikten sonra falan diye..gerçi o zamanda çok sıcak olur

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Homer J.S View Post
    Murat abi stadın ışıklandırması olmadığından gündüz oynanıyor maç.
    Niye öyle stad seçiyorsun o zaman yap adam gibi Olimpiyat'ta İzmir'de yada git Kayseride yap.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Mesajları dikkatli okursan Fearless Coward'ın söylediğini görürsün abi
    Koçum bizi kimse görmüyor valla bende öğlen konuşa konuşa anlatamamıştım Allahtan bazı kişiler dinliyor mesela sen

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Ben görürüm abi benden kaçmaz

Quote Originally Posted by Addolorato View Post
    Niye öyle stad seçiyorsun o zaman yap adam gibi Olimpiyat'ta İzmir'de yada git Kayseride yap.
    Avrupa Kupası'nda ev sahipliği için doğudan hiçbir stadı seçmediler ya gönüllerini yapmak için.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Başka şehirmi yok arkadaş o zaman bizim henüz olmamış stad Seyrantepede yapılsın maç daha zevkli olur öyle

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Şansa bak, bugün söz verdim haftaya çarşamba sınıf gezisine, pikniğe katılmaya arkadaşa. Nereden bileyim gündüz saatinde oynatacaklarını, şimdi sözden dönmek de olmaz, sen gidiyorsun ben her türlü gelirim, seni yalnız bırakmam dedim. Saat 3'te dönelim desem, o da olmaz sanırım, 7'den önce gelemeyiz, arkadaşı ekmek hiç olmaz. Mecburen radyoya başvuracağız artık...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Şansa bak, bugün söz verdim haftaya çarşamba sınıf gezisine, pikniğe katılmaya arkadaşa. Nereden bileyim gündüz saatinde oynatacaklarını, şimdi sözden dönmek de olmaz, sen gidiyorsun ben her türlü gelirim, seni yalnız bırakmam dedim. Saat 3'te dönelim desem, o da olmaz sanırım, 7'den önce gelemeyiz, arkadaşı ekmek hiç olmaz. Mecburen radyoya başvuracağız artık...
    Tv özellikli cep telefonlarından faydalanabilirsin imkanlar dahilindeyse. Maç şifresiz kanalda zaten. Askerdeyken görevli olduğum için Beşiktaş-Fenerbahçe kupa finalini izleyemeyecektim. Görev yerinde nöbetçi astsubay da hasta beşiktaşlı olduğu için getirmiş tv özellikli cep telefonunu. İzlemiştim o maçı, küçücük ekrandan da olsa.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Maçla ilgili son dakika gelişmesi!!! Maç Şanlıurfa GAP Arena diye bir stadın aslında olmaması sebebiyle Urfa'da düz bir arazide yapılacak.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Benim telefonda o yok maalesef, arkadaşınkinde hiç yok, o tarih öncesi devirden kalma. Aslında benim sınıfım olmadığı için kimde ne vardır onu da bilmiyorum, hoca da pek futbolla ilgili değil. Benim asıl sınıfım olsa, aküyle çalışan televizyonlardan vardı, onu bulup izlerdik bile.

Ama otobüste televizyon var, eğer otobüsten çok uzaklaşmış olmazsak ve az para tutsun diye eksi otobüs tutmazlarsa belki izleyebiliriz. Kupa finali İzmir'de gelenekselleşmeli aslında, bugün onu konuşmuştuk, her sene İzmir'de olmalı.

Geçen sene içime doğmuştu, yine alamayız diye arkadaşlar giderken ben gitmemiştim maça ama bu sene öyle kötü hissetmiyorum, herhalde özlem bitecek, ondan sonra 30 sene alamasak da olur.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006

Ben bu maçın sadece ilk yarısını izleyebileceğim. Şimdi soruyorum sizlere, Fenerbahçe bu kupayı kazanırken ben Makine sınavımda olmam nasıl bir olaydır. Kaç yaşına geldim kupa göremedim, şansa bu yıl kazanırız onuda banttan görürüm. En iyisi eve gidene kadar kupayı kimin kazandığını öğrenmeden bir şekilde o maçı izlemem gerek.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Yazık ya oraya verilmesin diye o kadar söyledik ama nafile gittiler maçı oraya verdiler.Sonrada gündze aldılar şurda bile kaç kişi çıktı işler yüzünden izleyemeycek olan 70 milyondan acaba ne kadar çıkar acaba.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Artik bukadar seyden sonra Fenerbahcede bi degisiklik yapsinda kupayi alsin

Saka maka gunduz oynanmasi futbolcularin uzerinde kotu etki yapabilir. Okadar sicakta bi onceki yazdan beri oynamadilar simdi birden olunca zor gelebilir.

Ama bizdeki Teo nun alisik oldugu sartlar onun maci olabilir :P

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nekop View Post
    Maçla ilgili son dakika gelişmesi!!! Maç Şanlıurfa GAP Arena diye bir stadın aslında olmaması sebebiyle Urfa'da düz bir arazide yapılacak.
    Şanlıurfa GAP Arena'dan kasıt zaten düz alan değil miydi?

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri