8 Maç oynattım sizin taktiğinizle ve ligde o zamana kadar yemediğim kadar gol yedim. Sonuçlar şöle

Bu şekilde arsenal maçından başlıyor wolves maçına kadar sizin taktiği kullandım sonrasında değiştirmek zorunda kaldım.

Düşünmüş olduğunuz Micah richardsın aksine defansın ortasında bulunan 2 oyuncu çok fazla aksıyordu elimde bulunan en güzel 2 defans oyuncusu Nerede ise oynatmış olduğum maçlarda geri beklerden yani richards vede vargas tan müthiş bir performans aldım. onlar her maç 7,5 rating üzerine çıkıyorlardı.

Defans hattının çok önde kurulu olmasından olsa gerek çok fazla konturatak yiyordum Allah'tan kalecim iyide çoğunu kurtarıyor. Ama dediğim gibi taktiği pek oturtamadım ben bu takıma belki az maç yaptım belki daha fazla transfer gerekli.

Benim isteğim aynı taktikle oynamaktan sıkıldığım için bu taktiği denedim burda okuyunca arkadaşlarında yorumları üzerine denemek istedim fakat pek başarılı olamadım. Yoksa eski taktiğimde dediğim gibi gol yememe rekorları kırıyordum. Akinfeev bu konuda 733 dakika ile klüp rekorunu kırdı. Ama işte olmayınca olmuyor ama sizin taktiğinizle ilgili taktikler aynı kalacak fakat dizilişi biraz deiştireceğim birde o şekilde denemek istiyorum nasıl olacak bilmiyorum.

Bunu deniycem hadi hayırlısı bakalım.