1 ile 30 arası toplam 52 sonuç

Konu: 2009-2010 Sezonu TFF 3.Lige Terfi Maçları

Hybrid View

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

İngiltere Konferans Ligi gibi olacak bir nevi. Amatör takımları profesyonel lige hazırlayan bir köprü ligi gibi olacak. Ne kadar doğru bilmiyorum ama duyduğum kadarıyla iddaa'ya da girecekmiş maçlar. Kulüplere ekstra gelir demek bu da. Güzel olacak inşallah. Ama umarım bu lige 3. Lig'de ki gibi bir yaş sınırı getirmezler. Sağdan soldan duyduğum kadarıyla 3. Lig takımları epey muzdarip bu kısıtlamadan dolayı. İnşallah güzel bir lig olur, inşallah güzel bir sistem oturturlar.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Quote Originally Posted by di canio View Post
    İngiltere Konferans Ligi gibi olacak bir nevi. Amatör takımları profesyonel lige hazırlayan bir köprü ligi gibi olacak. Ne kadar doğru bilmiyorum ama duyduğum kadarıyla iddaa'ya da girecekmiş maçlar. Kulüplere ekstra gelir demek bu da. Güzel olacak inşallah. Ama umarım bu lige 3. Lig'de ki gibi bir yaş sınırı getirmezler. Sağdan soldan duyduğum kadarıyla 3. Lig takımları epey muzdarip bu kısıtlamadan dolayı. İnşallah güzel bir lig olur, inşallah güzel bir sistem oturturlar.
    Abi bende birinden duymuştum 24 yaş sınırı gibi birşey olacakmış. Bizim Bafra Belediyespor'un eski yöneticilerinden birisi yazmıştı. 24 yaş sınırı gibi bir yaş sınırı olacakmış. O yüzden bir sürü oyuncu ile yollar ayrıldı şimdiden. Bir yapılaşma falan oluyor.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Küçükçekemcem de tekirdağ m da aynı grupta inşallah 2 sinden biri çıkar.

Mesaj Yetkileri