Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kupayı kim alır?

Voters
42. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

18 42.86%
  • Trabzonspor

24 57.14%
1 ile 30 arası toplam 302 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Trabzonspor | ZTK Final Karşılaşması

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Aman kaptan sora derler ki TS kupayı aldı lig maçında yatacak Fenere dema öyle

Şaka biryana gerçekten Kaptan haklı artık şampiyon olamıyorduk kupadanda uzak kaldık 4-5 yıldır buda büyük özlem yarattı artık düğümü çözüp kupayı kazanmalıyız.Aşırı motivasyon ters teper mi onun korkusunuda yaşıyorum.

Kadro da herhalde

-------------Onur----------------
    Serkan--Song----Giray--Cale
    ---------Ceyhun----Selcuk----
    Engin-----Alan----------Colman
    -------------Umut----------------

Olur gibi ama Belki Ceyhun ve Engin kadroda olmayabilir.Egemende göbekten biriyle yer değişebilir.Bu kadro gününde olursa kazanması zor olmayabilir.Galatasary Bursa ve Beşiktaş maçlarındaki performansları sergilersek ben kazanabileceğimize inanıyorum ve umut ediyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Aman kaptan sora derler ki TS kupayı aldı lig maçında yatacak Fenere dema öyle
    Son dönemlerde sinekten yağ çıkarmaya çalışıyorlar Musti. Onları fazla takmamak lazım. :}

Egemen bence oynar, bugün Ankaragücü maçında takımın bana göre en iyi oyuncusuydu. Birçok pozisyonu yerinde hamlelerle kesti. Song aksıyor. Bir de Egemen'in liderlik özelliğini de es geçmemek lazım. Bu tip büyük maçlarda liderlik özelliği olan oyunculara ihtiyaç vardır.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Mesaj Yetkileri