Fenerbahçe
Trabzonspor
Sivas, Bursa gibi takımların son dönemde ligin zirvesini zorlaması Trabzonspor yönetimine de şampiyonluk açısından iyice baskı yapmaya başlayacaktır. Bu seneyi de şampiyonluk yarışından uzak bir şekilde kapatacak olan Trabzon'un an itibariyle tutunacağı tek dal bu kupa. Fenerbahçe açısından bu kupanın önemini pek kavrayamıyorum desem yalan olmaz. Uzun süredir alınamayan bu kupayı tabi ki takım almak isteyecektir ama olası bir kayıpta kahrolacak bir durum oluşturmaz gibi geliyor. Yani, bu kadar sene beklemişiz 1 sene daha bekleriz ne olacak mantığı.
Umarım güzel, kaliteli bir maç olur.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Aman kaptan sora derler ki TS kupayı aldı lig maçında yatacak Fenere dema öyle
Şaka biryana gerçekten Kaptan haklı artık şampiyon olamıyorduk kupadanda uzak kaldık 4-5 yıldır buda büyük özlem yarattı artık düğümü çözüp kupayı kazanmalıyız.Aşırı motivasyon ters teper mi onun korkusunuda yaşıyorum.
Kadro da herhalde
-------------Onur----------------
Serkan--Song----Giray--Cale
---------Ceyhun----Selcuk----
Engin-----Alan----------Colman
-------------Umut----------------
Olur gibi ama Belki Ceyhun ve Engin kadroda olmayabilir.Egemende göbekten biriyle yer değişebilir.Bu kadro gününde olursa kazanması zor olmayabilir.Galatasary Bursa ve Beşiktaş maçlarındaki performansları sergilersek ben kazanabileceğimize inanıyorum ve umut ediyor.
Trabzonspor'un düşüncesi bence bu maça yönelikdi herkesin kafalar oradaydı..
Fenerbahçe iyi maç oynadı pek zorlandığını düşünmüyorum yorucu bir maç olduğunu sanmıyorum o kadar efor sarf etmediler pek..
Herşeyden önce kardeşliğin dostluğun ön planda olması ve gelecek nesillere yahu şöyle bir maç vardı hala unutamıyorum diye anlatacağımız türden bir futbol oynanması dileğiyle..
Son dönemlerde sinekten yağ çıkarmaya çalışıyorlar Musti. Onları fazla takmamak lazım. :}
Egemen bence oynar, bugün Ankaragücü maçında takımın bana göre en iyi oyuncusuydu. Birçok pozisyonu yerinde hamlelerle kesti. Song aksıyor. Bir de Egemen'in liderlik özelliğini de es geçmemek lazım. Bu tip büyük maçlarda liderlik özelliği olan oyunculara ihtiyaç vardır.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Tam Teo nun havası salıcaksın Teo' yu 3 gün maç yapıcak o sahada.
3 gün yapar maç ama ne yapar o 3 günde o önemli.Alınırken içimden geçiyordu arkadaşlarada söylüyordum bu adam Jun gibi olur kapalı kutu ama herkes yetenekli felan diyordu.He daha ara transferde geldi deniyor umarım yanlırım oda Alan gibi sonradan açılırda takıma katkı sağlar.
Umarım güzel maç olur.. kimin kazanacağı ben pek ilgilendirmiyor açıkçası ama kupa hakkında bir kaç bişiy sölemek lazım... özellikle isim değişikliği yayın hakkı gibi olumlu gelişmelerin yanına gündüz finali ve Şanlıurfa'ya verilmesi biraz şaşkınlık yarattı bende, Şanlıurfa'ya veriliyor iyi hoş güzel yani ben de İzmir'liyim ve şehrimde final olmasını çok isterim ama madem o insanları ödüllendiriyorsun neden gündüz saatine maç koyuyorsun onu anlayan varsa bi açıklasın!
İstatistiklere bakıldıgında FB takımının gündüz maçlarında bir zaafiyeti var nedendir bilmiyorum ama Kupaya Trabzon'un daha yakın oldugunu düşünüyorum, FB'nin kovaladıgı bir şampiyonluk var ve bence futbolcular zihnen orada kalacaklar, Trabzon'un kupaya FB'den daha fazla ihtiyacı var gibi geliyor bana..
Gündüz oynanmasi cok kötü oldu.. Madem stadin isiklandirmasi yetmiyor ozaman niye maci bu stada verdin sanki koskoca Türkiye'de baska stad mii kalmadi... Illa GAP Stadinin reklamini yapacagiz diye maci o stada verdiler.
iki takıma da başarılar ama gündüz maçı kötü oldu...Bakalım Fenerbahçe makus talihini yenebilecek mi....
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
En sevmediğim şey yani gündüz maçı izlemek. Antrenman maçı izler gibi hissediyorum kendimi. Veya hazırlık maçı gibi.
Ama bilerek gündüz yapmıyorlar stadın ışıklandırılması yok![]()
Antalya'da falan yapılsaydı bari oralar yakın belki maçı izlemeyede giderdim
![]()
![]()
FenerBahçe Onur kilidini açarsa farklı kazanır gibi ama kısır bir maç geçip penaltılara filan gidiceğini düşünüyorum.
Fenerbahçe form grafiği olarak,kadro kalitesi olarak normal şartlar altında favori olan taraf;ancak bu maç normal şartlar altında oynanmıyor işte.Fenerbahçe'nin kupa fobisi,maçın gündüz oynanacak olması gibi faktörlerden dolayı maçı kimin kazanacağını kestirmek zor.Şöyle bir durum geliyor aklıma.Fenerbahçe gol yemiyor,Trabzonspor'da da Onur çok formda.Ya bir gol atan maçı kazanacak ya da bu işi penaltılar çözecek gibi bir senaryo geliyor aklıma.Maç saatinde okulda olacağım için seyredemeyeceğim.Bu yüzden maçın zevkli olması ya da olmaması fazla ilgilendirmiyor beni.Trabzonspor kazanır umarım.
So what?
Saike
TS için şu 2 mağlubiyetin tek tesellisi kupayı almaktır..2 Tarafta kupayı çok istiyor favorim yok iyi oynayan ve hakeden kazansın diyorum 2 takımada başarılar diliyorum buradan..
Sağ olsunlar maçı izleyemiyeceğim. Sınavım var. Eğer kupayı alırsak, izleyemediğim için çok pişman olurum.
Bence normal süre 0-0 bitecekUzatmalarda artık kim atarsa kazanır...Yani işin özü bu maçta 1 gol ya olur ya olmaz.
Ama umarım Trabzonspor kazanır...
Bu kadroya rağmen seneyi 2 kupayla tamamlayacağımızı düşünüyorum.Eğer 2 de 2 olursa Aziz Yıldırım iyi bir başkan Daum da iyi bir teknik direktördür.Ben sene başından beri ikisidene haksızlık yapmış olacağım kabul ediyorumBu kadroyla bu başarılar şapka çıkartırım.
Takımın havası müthiş iyi de top oynuyoruz tam konsantrasyonla kupayı alır hasreti bitiririz diye düşünüyorum...
Kupayı bu sene alacağız gibi. Hiçkimsede tam inanç yok ama alacağız gibi geliyor evet.
Takımın fizik gücü üst seviyede. Herkes fit. Eskişehirspor'a karşı çıkılan ilk11'i bozmaması gerekiyor Daum'un.
Hava sıcak olacak, bu Ankaragücü maçına etki edecek. Yorgun olacak takım. Tek kötü tarafı bu.
İnşallah uzatmalara kalmaz diyeyim bende, Ankaragücü maçı için kötü olur. Erken goller bulup sonra Emre, Alex, Gökhan gibi önemli oyuncuları dinlendirmemiz gerekli.
O sıcakta uzatmalara falan kalmasın mümkünse..
Batuhan ben senin için kaydederim maçı![]()
Artik hasret bitecek insallah..Kazanacagimizi dusunuyorum.Macin gunduz oynanmasi futbolculari etkiler ama yinede ellerinden geleni yapacaklardir..Alex'ten gol bekliyorum bu mac..
Basarilar iki takimada..Insallah kupayi alan taraf biz oluruz..
Ortak basın toplantısı düzenlenecek
!
Şanlıurfa GAP Arena Stadı'nda Çarşamba günü saat 15.45'te oynanacak 48'inci Ziraat Türkiye Kupası finali öncesi, Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum ve iki takımın kaptanları ortak basın toplantısı düzenleyecek.
GAP Arena Stadı Basın Toplantı Salonu'nda takım kaptanlarının basın toplantısı saat 14.00'te başlayacak. Kaptanların ardından Güneş ile Daum, Kupa Finali ile ilgili açıklamalarda bulunup, basın mensuplarının sorularını yanıtlayacak.
Mesai saati içerisinde bir FinaL maçı anca bizim memLeketimizde oLur.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Bu sene kulüp olarak "Türkiye Kupasında" çok ilginç istatistiklere imza atıyoruz:
1-Erkek basketbol takımı TAM 43 YIL ARADAN SONRA Türkiye Kupasını aldı.
2-Bayan Voleybol Takımı TARİHİNDE İLK DEFA Türkiye Kupasını kazandı.
3-Bayan Basketbol takımı ise tam altı yıl üst üste aldığı Türkiye Kupasını bu sezon KAYBETTİ... Altı yıllık zafer serisi bu sene bozuldu...
Hep kaybettiğimiz branşlarda kazanmış, hep kazandığımız branşta ise kaybetmişiz... Yani kupa performansı olarak bu sezon "cins" bir sezon... Aynı cinsliği futbolda niye yapmayalım? Yine de görmeden inanmam... O kadar büyük hayal kırıklıkları yaşadım ki... Artık kaybedilen kupa finallerine üzülmez oldum... Çünkü kupa zaferinin ne olduğunu, nasıl keyif verdiğini bilmiyorum... Ben 8 yaşındayken kazanmışız... maçların radyodan dinlendiği yıllar... İnanın hatırlamıyorum... O yıllardan hatırladığım galatasarayla oynadığımız Cumhurbaşkanlığı kupası maçıdır... Yine radyodan dinlemiştik... Simoviç penaltı kullanmış ve kaleci Yaşar kurtarmıştı... Ama inanın Türkiye Kupasını hatırlamıyorum...
Kazanırsak çok sevinirim ama kaybedersek fazla üzülmem... Sorsalar: Ankaragücü maçı mı, Türkiye Kupası finali mi? Bir saniye bile düşünmeden Pazar akşamı oynanacak maçı seçerim...
Kupanın mesai saatinde oynanmasına gelince... Bu sene Platini bile şampiyonlar ligi finalini Cumartesi oynatacak; çocuklar izleyebilsin diye... El gider Mersine; biz gideriz tersine dedikleri durum... maçın saati bile aslında kupaya verilen değeri gösteriyor...