Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
30. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

22 73.33%
  • Berabere biter

3 10.00%
  • Eskişehirspor kazanır

5 16.67%
Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 76 arası toplam 76 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Eskişehirspor [ 32. Hafta ]

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Fenerbahçe sahasında oynamanın rahatlığı ve şampiyonluk inancının verdiği motive ile ligin zorlu ekiplerinden Eskişehirspor'u rahat bir şekilde yenerek şampiyonluk yolunda önemli bir galibiyet almış.Önlerinde iki maçları var ve kaderleri kendi ellerinde.Gidişat puan kaybı yaşamayacaklar gibi gösteriyor.Hep birlikte göreceğiz.Haftaiçi kupa alınırsa bunun vereceği ekstra motivasyonla Fenerbahçe'nin şampiyonluk şansı artar bence.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Dün hakem gene maça damgasını vurdu. Endirekt vuruş veriyor; ama tehlikeli hareket değil ki? Direkt adamın ayağına vuruyor. Penaltı olmalıydı. Ceza sahası içinde Mehmet Yıldız eli ile kontrol ediyor, buda penaltı olmalıydı. Hiç olmassa birini Topuz kullanır bu sezon ligde ki ilk golünü atardı, dünkü maçtaki performansı ile gol atmayı hak etti.
    Adamın ayağına mı vuruyor? Yapma Batuhan el insaf direk topa vurdu Nadarevic. Sezgin'in pozisyonda penaltı verilebilirdi haklısın. Ancak Alex'in pozisyonda faul felan yoktu.
    I'm back...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Çok iyi oynamışız dün takip edemedim maçı. Son 2 maçta da böyle oynarsak şampiyonluk rahat gelir. Tebrikler Kanarya'm..
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Alex'in frikiğinde yapılan hareket bence de faul değildi.Omuz omuza bir mücadele var.Özer'e yapılan hareket tehlikeli hareketti doğru karar bence.

Golü erken bulmamız çok rahatlattı maçı.İlk yarı çok iyi oynadık.3-4 bile olabilirdi bence maç.İkinci yarı zaten skorun verdiği rahatlıkla maçı rölantiye alıp atılan ara toplarla pozisyon bulmak istedik.Eskişehir tek tehlikeli atağı Volkan'ın topu yanlış yumruklaması ya da başka bir diyişle yumruklayamaması sonucu oluştu.Maçı güzel bir futbolla kazanmasını bildik.Takımın geneli çok iyidi fakat Alex ile Selçuğu biraz daha öne çıkarmak gerekir bence süper oynadılar.Keza Emre'de öyle çok koştu.

Böyle oynamaya devam edersek herşey çok güzel olacak.Az kaldı 3 maç 2 kupa demek.Yolun açık olsun Fenerbahçem..

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Aşk-ı Şehir View Post
    Adamın ayağına mı vuruyor? Yapma Batuhan el insaf direk topa vurdu Nadarevic. Sezgin'in pozisyonda penaltı verilebilirdi haklısın. Ancak Alex'in pozisyonda faul felan yoktu.
    Ayağına vuruyor yanlış olmuş temas var. Eğer temas var ise tehlikeli hareket olmaz. Faul olur o yüzden penaltı olması gerek. Alex'in frikiki yanlıştı.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Tebrikler Fenerbahçe...Es-Es'in daha büyük bir direnç ortaya koyacağını düşünüyordum ama FB çok iyi oynadı...Ayrıca Alex'de yıllar sonra ilk kez freekick golü attı sanırsam ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Artık kaderimiz kendi ellerimizde, ikinci bir son dakika vakası yaşarsak kafayı yerim. Önümüzdeki 3 maçtada bu maçtaki gibi ilk yarıda golü bulup olayı savunmanın akışına bırakmalıyız.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by FoRZa SKiNCLuB_I9o3 View Post
    Tebrikler Fenerbahçe...Es-Es'in daha büyük bir direnç ortaya koyacağını düşünüyordum ama FB çok iyi oynadı...Ayrıca Alex'de yıllar sonra ilk kez freekick golü attı sanırsam ?
    En son frikik golü 2006'da Galatasaray'a Kupa maçındaydı. Ligde ki ise 2005'de Kayseri'ye idi.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Çok güzel bir galibiyet oldu harika oynadı bence takım,baroninin sakatlığına çok sevindim sayesinde kaç maçtır gol yemiyoruz,takımın gol atma eksiği var umarım önümüzdeki sene düzelir

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Universal View Post
    En son frikik golü 2006'da Galatasaray'a Kupa maçındaydı. Ligde ki ise 2005'de Kayseri'ye idi.
    Evet. O golü farklı kalelere olsa da hemen hemen aynı noktadan, aynı yere atmıştı Alex.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Selçuk ve M.Topuz'u çok beğendim bu karşılaşmada. Çok iyi oynadılar.

Selçuk şu performans'ı ile, ''Cristian'ı boşuna aldınız be boşuna ben varım burada'' diyor.

Nesil
    2007
    Yer
    34

Taraftarıda es geçersek ayıp olur
    Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
    Usta : " Kelebek " der ..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

bekir'i oynatmaması büyük ayıp daum'un ve çok güzel bi maçtı cidden öyleydi yani şu futbolu ocak-şubat gibi yakalasak uefa finaline giderdik umarım seneye her maç böyle oynarız yapılacak iş basit iyi bi forvet ve ön libero luganonun yanınada ortalama bi stoper bizi seneye durdurulamaz bi takım yapar tabi bunlar yabancı transferler türkiyede ön plana çıkmış oyuncularlada kulübe güçlendirilmeli.umarım bu sene sonunda harika bi takım oluşturacak bu sene hata yapmayacak yönetim.maça gelirsek artık her maçtan sonra sezonun en iyi futbolunu oynadık diyoruz nerdeyse ve bu çok güzel.umarım bu şekilde devam eder son maçlarımızıda kazasız geçeriz.

ayrıca maç sonunda rıdvan dilmen'i izleyeniniz var mı merak ettim? ben takip edemedim de gs maçını biz kazandıktan sonraki günler bile bursanın tek rakibi galatasaraydır demekteydi ısrarla dün ne söyledi çok merak ettim
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Golden önce faul yoktu bence ama hakemin takdiri artık zaten hakemleri eleştirmekten herkes bıktı son 4-5 haftaya damgasını vurdular zaten , İvesa'nın da yedigi gol komediymis adam zıplamdan top alıyordu her mac

Tebrikler Fenerbahçe artık bu saatten sonra şampiyonlugu bırakmazlar.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Faulü görmek için ayaklara değil, baldıra bakmak yeterli. Darbeyi alınca baldırı titriyor yahu Alex'in, görmüyor musunuz?
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Şehir dışındaydım... Maçı uzun zaman sonra kalabalıkların arasında, bir kafeterya da izledim... Atmosfer staddan farksızdı... Sanki Kadıköy'deymiş gibi alkış, tezahürat... Futbolcular ve stadımızdaki 50 bini aşkın taraftar kadar bizim kafedeki Fenerbahçeliler de oyunu yaşadı, tempo tuttu, yoruldu... O an düşündüm ki; yıllardır bu taraftar hiç ama hiçbir şampiyonluğu bu kadar çok istememişti... Bu coşkuyu bundan 9 yıl önce, Mustafa Denizli ile gelen 2001 şampiyonluğunda görmüştüm... Antep maçını 3-0'dan 4-3'e getiren sinerjiydi bu... Aynı sinerjidir ki, "bitti" denilen bir sezonu adeta "küllerinden" yeni baştan canlandırdı... Mesela 2006'daki Denizli faciasında bu sinerji hiçbirimizde yoktu... İki yıl üst üste gelen şampiyonluğun sonrasında mağrur bir rehavetti yaşadığımız... Ve 14 Mayıs 2006'da bunun sancısını yaşadık... Şimdi öyle değil... Fenerbahçe taraftarı yıllar sonra bu kadar ateşli, istekli, arzulu... Kadıköy'de trübünler 2001'den bu yana ilk defa bu kadar ses çıkardı... Kafeteryada da bunu gördüm...

Ve sahada oynanan futbol... Yıllar sonra trübünlerin özlediği, sağlı sollu bindiren, dikine, hızlı ve etkili paslarla rakibi allak bullak eden, rakip daha çıkmadan topa basan, kısacası taraftarın sinerjisini ayna gibi pırıldatan harika bir futboldu... Geçen hafta Kasımpaşa maçının ilk yarısını "piknik futboluna" benzetmiş ve 2.yarıdaki o müthiş baskıyı anlatırken "bu oyunu 90 dakikanın en az 60 dakikasında oynarsak bizi kimse durduramaz... Biz şimdilik 90 dakikanın 20 dakikasını böyle oynadık ve bu bile Kasımpaşa'yı yenmeye yetti" benzeri şeyler yazmıştım... Cumartesi akşamı bahsettiğim futbolun bir fazlasını hemde 90 dakikanın en az 50-55 dakikasında oynayan takımımı tebik ediyorum... İlk yarı izlerken benim başım döndü... Umarım aynı sinerjiyi haftaya Ankara deplasmanına da taşırız diyeceğim ama arada bir kupa maçı var... Eminim ki, kafeyi ayağa kaldıran onlarca Fenerbahçeli de tıpkı ben gibi "tam şampiyonluğa kenetlenmişken bu kupa finali de nerden çıktı" diye aklından geçiriyordur...

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri