1 ile 30 arası toplam 270 sonuç

Konu: FM 2011'den Beklentileriniz

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

sosyal hayatımızın olması iyi olurdu. ne bileyim bir eşimiz olsun. belirli münasebetlerde bulunalım. çocuklarımız olsun. bir pazar günü maçtan sonra birlikte sinema keyfi yapalım
    (/s)

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Quote Originally Posted by Goosfraba View Post
    sosyal hayatımızın olması iyi olurdu. ne bileyim bir eşimiz olsun. belirli münasebetlerde bulunalım. çocuklarımız olsun. bir pazar günü maçtan sonra birlikte sinema keyfi yapalım
    Bu dediğin FM 2020'de olur bence Fifa Manager'de öyle gezme falan yoktu ama araba veriyorlardı eşin vardı çocuklarında vardı Ben GS'deyken Hunday vermişlerdi zaten başkada araba yoktu bildiğim kadarıyla

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Fifa menjerde var bu eş seçiyorsun sonra altta bir buton vardı çocuk istediğine dair,ona basınca çocuk doğuyordu yanlış hatırlamıyorsam sonra çocuğun zaman geçtikçe görüntüsü değişiyordu.

Para biriktirip çeşitli aktiviteler yapılıyordu araba ev eşya felan.Sonra Golf vardı Golf öğreniliyordu.Dil dersleri alıyordu FM gibi aniden dil olmıyordu orda

Belirli münasebet derken
    Ayrıca fikrine katılıyorum. Bilenler vardır mutlaka sitede New Star Soccer diye bir oyun var. 16 yaşında futbolcu yaratıp yönetiyosun ayrıca maçlar dışında antrenmana çıkıyosun, sosyal hayatın oluyo, marketten istediğin şeyi alabiliyosun. Sevgili bulup evlenebiliyosun, çocuk sahibi olabiliyorsun vs. Oyunda böyle şekillenmeli bence
    Ayrıca her sene takımların formaları değişmeli. Oyunun gerçekçiliği açısında
    Basın toplantılarında daha fazla seçenek bulunmalı önümüzde. Daha bir çok şey yazabilirim ama bunlar bazıları.

Quote Originally Posted by EndoplazmiK RetikuluM View Post
    Belirli münasebet derken
    Ayrıca fikrine katılıyorum. Bilenler vardır mutlaka sitede New Star Soccer diye bir oyun var. 16 yaşında futbolcu yaratıp yönetiyosun ayrıca maçlar dışında antrenmana çıkıyosun, sosyal hayatın oluyo, marketten istediğin şeyi alabiliyosun. Sevgili bulup evlenebiliyosun, çocuk sahibi olabiliyorsun vs. Oyunda böyle şekillenmeli bence
    Ayrıca her sene takımların formaları değişmeli. Oyunun gerçekçiliği açısında
    Basın toplantılarında daha fazla seçenek bulunmalı önümüzde. Daha bir çok şey yazabilirim ama bunlar bazıları.
    NSS süperdi Şimdi oynayasım geldi valla

Bence sosyal hayat olayına fazla girmeye gerek yok.

Quote Originally Posted by Hugo View Post
    NSS süperdi Şimdi oynayasım geldi valla

Bence sosyal hayat olayına fazla girmeye gerek yok.
    Ben hale oynuyorum NSS3'ü
    2064'teydim en son

Mesaj Yetkileri