-
Trasnferlerde nakit parada oyuncu değerinin 2 katından fazla vermiyor kulüpler,bunun eskisi gibi olmasını geri gelmesiini istiyorum o özelliğin.
Sakatlanma daha az olmalı
Frikik özelliği 8 uzaktan şut vurması 9 olan bir oyuncunun 35 m den jeneriklik frikik golleri atmasını çok saçma buluyorum bu olmasın
U20 U18 Takımlarımız oluyor atıyorum ben Fenerbahçe yi seçtim pafdaki oyuncularımda maççlar yapıyor diğer paflarla, grafiklerine baktığımda hani WWDLL veriyor ya oyun bize,As takımın performansı neyse paflarında aynısı oluyor
onu değiştirsinler lütfen hata sanırım o takım WWWWW gidiyor ama benim as takım WWWDL ise aynı bu şekilde gösteriyor.Umarım anlatabildim.
16 yaşında,kalecilerde olması gerenken özellikleri hep 6-7-8-9-10 olan bir ooyuncunun Gignac,Milevsky,Sanchez.Mesut vb gol atma özellikleri yüksek olan oyunculara 90 dkka boyunca gol izni vermemesi gibi saçmalıkta olmasın lütfen.
90 dkka Barcelona Manchster gibi worlwide olan kulüplere kök söktürürken son dkkada 40 metreden bi şut vursunlar gol olsun elenin,olmaz böyle şey.
Mesaj Yetkileri