Originally Posted by
KanaKe
ben simdiden buraya yaziyorum ligin son haftasinda fener trabzonu yenecek, trabzona saygim sonsuz ama bu iste bir bit yenigi var yani kimse merak etmiyormu daum'un niye 87. dakikaya kadar degisiklik yapmadigini? oyuncularin yürüyerek oynadiklarini ve özellikle 2. golde koskoca fenerbahce savunmasi nasil öyle bir acik verebilir 3 e 1 yakalaniyorlar böyle birsey yok.. sonra tribünde aziz yildirimi gösteriyorlar adam gayet keyifli maci izliyor benim bildigim aziz yildirim oyuncularin bu halini görünce macin bitimini beklemez direk tribünü terk ederdi.. bu zamana kadar hep böyle oldu.. sizi bilmiyorum ama bence bu mac temiz degil.. trabzon cok iyi oynadi tabiki gözardi etmek mümkün degil fakat bu kadar isteksiz bir fenerbahce ben görmedim.. tebrik ederim trabzonu bu yazdiklarimda lütfen silinmesin amacim kimseyi kiskirtmak yada kimsenin galibiyetine leke sürmek degil tamamen kendi gördüklerim ve hissettiklerimi yazdim.. insallah son hafta trabzon feneri istanbulda yenerde söylediklerimde haksiz cikarim..