Valla diyecek söz yok bundan sonra kupa umudu benim için bitmiştir çekilelim olsun bitsin ne bu eziyet![]()
Fenerbahçe
Trabzonspor
Valla diyecek söz yok bundan sonra kupa umudu benim için bitmiştir çekilelim olsun bitsin ne bu eziyet![]()
Kaç sene oldu?
İbrahim Tatlıses'den "Urfa Sana Küsmüş" tüm Fenerli dostlarıma gelsin.
Yok arkadaş,anladım ki finalinde Barcelonayı yenerek alınmış bir Şampiyonlar Ligi kupasını görürüm,ama bu kupayı göremem.![]()
86.dakikada Gökhan Ünal'ı alıyor. Topuz'u sağ beke çekip Ünal'dan sağ açık yapıyor.
Kafasında neler dönüyor şu an dünyada en merak ettiğim şey bu. Ne bekliyor yani,plan,amaç,taktik. Ya Daum çok dahi,biz gerizekalıyız. Ya da Daum muhteşem ötesi gerizekalı.
ben simdiden buraya yaziyorum ligin son haftasinda fener trabzonu yenecek, trabzona saygim sonsuz ama bu iste bir bit yenigi var yani kimse merak etmiyormu daum'un niye 87. dakikaya kadar degisiklik yapmadigini? oyuncularin yürüyerek oynadiklarini ve özellikle 2. golde koskoca fenerbahce savunmasi nasil öyle bir acik verebilir 3 e 1 yakalaniyorlar böyle birsey yok.. sonra tribünde aziz yildirimi gösteriyorlar adam gayet keyifli maci izliyor benim bildigim aziz yildirim oyuncularin bu halini görünce macin bitimini beklemez direk tribünü terk ederdi.. bu zamana kadar hep böyle oldu.. sizi bilmiyorum ama bence bu mac temiz degil.. trabzon cok iyi oynadi tabiki gözardi etmek mümkün degil fakat bu kadar isteksiz bir fenerbahce ben görmedim.. tebrik ederim trabzonu bu yazdiklarimda lütfen silinmesin amacim kimseyi kiskirtmak yada kimsenin galibiyetine leke sürmek degil tamamen kendi gördüklerim ve hissettiklerimi yazdim.. insallah son hafta trabzon feneri istanbulda yenerde söylediklerimde haksiz cikarim..
o numaradan 1 fazla degil mi ya![]()
Hani Galatasaraylı topçular kadıköye çıkınca adeta basiretleri baglanıyor ya Fenerli topcular da oyle kupada final görünce neye ugradıklarını sasırıyorlar .. Nerde Es-Es macında basan , kosan , hırslı takım nerde bu maçtaki tabirimi mazur görün kötü maksatla kullanmıyorum 'sefiller' .. Bu kadar yaklasmısken hele de finalde biz (BJK) yokken ben alırlar artık diyordum ama yine olmadı .. Trabzon'u tebrık etmek gerek bastan sona ustun oynadılar pozısyona gıren kupayı her turlu ısteyen takım onlardı ve bıleklerının hakkıyla aldılar .. Helal olsun ..
Last edited by GeNç KaRTaL : 05.Mayıs.2010 at 19:56
Bu arada her ne kadar fazla alınmasam da bünye alışık çünkü biraz laflara dikkat edilse iyi olur gibi geliyor...
65. dakikada Emre'yi oyundan alan Daum, kupayı ne kadar önemsediğini gösterdi. Belli ki olursa olur kendinizi fazla sıkmayın çocuklar lig daha önemli demiş Daum hazretleri. Neyse kupayı kaybetmeden önce de söylemiştim, 2 kupayı da alsa şampiyon da olsa Daum bu takımdan derhal gönderilmeli. Zaten şu anda ligdeki performanstada en az pay sahibi olarak Daum'u görüyorum. Özer ve Güiza'ya 90 dakika sabreden, Emre'yi alıp Deivid'i sokan, 80 de golü yiyip 87 de forvet sokan Teknik direktör bu takımı taşıyamıyor demektir.
Tebrikler Trabzon, istekliydi, iyi konsantre olmuşlar ve kupayı aldılar.
İlk 5 dakika haricinde de Fenerbahçe sahada yoktu, kafa olarak da zaten maça gelmemişler, hem oyuncular hem teknik heyet. Yorulmadan maçı geçirirler diye bekliyordum, öyle de oldu.
Kupayı nasılsa kazanamıyoruz, takım önde basıp, rakibi bunaltmaya çalışsa, çok efor kaydetse yine de alamayacaktık kupayı nasılsa, boşuna yorulmamış oldular.Zaten 25. senede de finale çıkmıştık, o sene alamayınca, 30 olsun anlamı olsun demiştim. 30'a kadar bekleyelim.
Bir de sanırım Türkiye Kupası'nı finalde kaybetme rekoru kırıyoruz, 8 mi oldu 9 mu oldu bilmiyorum artık.
Kupa kaybedildi ama kaybedilen bir şey yok, nasılsa zaten alamıyorduk. Takım konsantrasyonunu tam şekilde sağlayıp Ankara'ya gidecektir, oradan çıkarılacak galibiyet, bu maçı unutturur, son hafta alınacak galibiyet şampiyonluğu getirir.
Keşke daha çok pas yapıp oynamasaydık, en azından topun peşinden koşarak daha çok yoruldular, yine de maçın son bölümünde işe yaramayacak baskıyı yapmadıkları, kendileri zorlamadıklarıiyi oldu, bu maçı çünkü Trabzon her türlü kazanacaktı, inanmışlardı, tebrikler tekrardan.
"YÜCE ATATÜRK"
Selçuk madalyayı almayı unuttu.Mahmut Özgener "Selçuk"diye bağırdı.Ne güldüm ya![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Trabzonspor daha fazla istedi ve kupayı aldı. Maçın ilk 5 dakikasında ve 2. golü yediğimiz dakikalarda iyi oynadık, bunun haricinde yeteri kadar arzulu, iyi oynayan bir takım yoktu. Lugano'yu ayrı tutmak lazım tabi. O yine elinden geleni yaptı, iyi oynadı. Alex'in golü tam usta işiydi. Engin'in golü güzeldi.
Gökhan Ünal'a son dakikalarda cezasahası içinde yapılan bir hareket vardı, sadece tek açıdan 1 kez tekrarı gösterildi. O pozisyonda penaltı olabilir. O pozisyon penaltı olsa dahi maçın hakkı açıkçası bizim değildi.
Finalde en çok kaybeden takım olma ünvanımızı geliştiriyoruz. Umarım bu sonuç lig motivasyonunu olumsuz yönde değil; olumlu yönde etkiler.
Fenerbahçeli olmayan arkadaşları kutlarım.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Geçen sene bizim maçta da aynı spekülasyonlar oldu yok kupayı Fener'e bırakacakmışız lig bizim olacakmış falan.. Boş işler bunlar, cıktık çatır çatır oynayıp 4 attık bugün de Trabzon aynı şekilde.. Hem ne Trabzon böyle bir kupayı kabul edecektir yani Fener'den ricada bulunacaktır böyle böyle diye ne de Fenerbahçe çeyrek asırı askın süredir alamadıgı kupayı seve seve verecek kadar aciz bir kulüptür..
Bunlar da benim naçizane görüşlerim yanlş anlaşlmasın ..
Trabzonspor'u tebrik ediyorum en çokta Şenol Güneş'i.
Geldi Trabzona çok iyi top oynatmaya başardı.Çok iyi bir kaleci çıkardı.Engin'i adam etmiş.Şenol Güneş'e helal olsun
Trabzon haketti ve aldı , baştan sona üstün oynadılar , kazansaydık , çok şanslı bir galibiyet olacaktı , komplo teorisyenliğini bırakın artık gayet düzgün maç oldu atağa çıkmıştık eksik yakalandık onun dışında da zaten Trabzon birçok pozisyonda atabilirdi ama "Volkan" farkı önledi zaten kazansaydık volkan - alex - topuz üçlüsü kazanmış olucaktı kupayı.
Arkadaşlar galibiyeti kutlamak sizinde hakkınız, ama abartıya kaçmayalım lütfen...
Fenerbahçeli arkadaşlar, sizde tahrik olduğunuz, çok ağır olduğunu düşündüğünüz mesajları raporlayın yada PM'leyin.
Bu ilk ve son uyarıdır...
ömer üründül " müüü-müüü-kemmel- bir- at-atm-atmm-mos-fer
gülmekten ölmek üzereyim.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
28 oldu giresunu gördükTokatı görmeden alsak bari şu kupayı.. Tek tek bütün illeri görüyoruz
Çok üzülmedim zaten beklediğim bi mağlubiyetti..
Lig maçı çok daha farklı olacağı için, şampiyonluk inancımız tam.. Hep destek tam destek.. Trabzon maçında saracoğlunda olup, şampiyonluğu kutlayacağız..
Maça ara ara bakma fırsatım oldu, genel olarak Trabzonspor oyunun hakimi olan taraftı, daha çok istedikleri belliydi. Hakettiler ve kazandılar, tebrikler Trabzonspor...
28 diyorsunuz da en son 1983'te almadı mı kupayı Fenerbahçe![]()
Fenerbahçe finalde 8 ya da 9 defa kaybetti, Beşiktaş ile 2 defa karşılaşmış, yani A takımı, B takımı farketmiyor finalde kaybetmek için. Kim olursa olsun zaten kaybediyoruz. Kaybettikce sizler de seviniyorsunuz işte, biz de bekliyoruz sevineceğimiz günü, tabi görebilirsek şu ömrü hayatımızda.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Arkadaşlar üzülmeyin bu kadar.. ben şampiyonluğu kutlamaya başladım bile.. Bursanın tek şansı bu maçta fenerin kazanmasıydı.. Bursaya üzüldüm şimdi açıkçası