Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kupayı kim alır?

Voters
42. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

18 42.86%
  • Trabzonspor

24 57.14%
Sayfa 6 / 11 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
151 ile 180 arası toplam 302 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Trabzonspor | ZTK Final Karşılaşması

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Valla diyecek söz yok bundan sonra kupa umudu benim için bitmiştir çekilelim olsun bitsin ne bu eziyet

Kaç sene oldu?
    İbrahim Tatlıses'den "Urfa Sana Küsmüş" tüm Fenerli dostlarıma gelsin.

Yok arkadaş,anladım ki finalinde Barcelonayı yenerek alınmış bir Şampiyonlar Ligi kupasını görürüm,ama bu kupayı göremem.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

86.dakikada Gökhan Ünal'ı alıyor. Topuz'u sağ beke çekip Ünal'dan sağ açık yapıyor.

Kafasında neler dönüyor şu an dünyada en merak ettiğim şey bu. Ne bekliyor yani,plan,amaç,taktik. Ya Daum çok dahi,biz gerizekalıyız. Ya da Daum muhteşem ötesi gerizekalı.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Matteo Ferrari View Post
    Kaç sene oldu?
    İbrahim Tatlıses'den "Urfa Sana Küsmüş" tüm Fenerli dostlarıma gelsin.
    Avatarındaki formanın numarası kadar

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

ben simdiden buraya yaziyorum ligin son haftasinda fener trabzonu yenecek, trabzona saygim sonsuz ama bu iste bir bit yenigi var yani kimse merak etmiyormu daum'un niye 87. dakikaya kadar degisiklik yapmadigini? oyuncularin yürüyerek oynadiklarini ve özellikle 2. golde koskoca fenerbahce savunmasi nasil öyle bir acik verebilir 3 e 1 yakalaniyorlar böyle birsey yok.. sonra tribünde aziz yildirimi gösteriyorlar adam gayet keyifli maci izliyor benim bildigim aziz yildirim oyuncularin bu halini görünce macin bitimini beklemez direk tribünü terk ederdi.. bu zamana kadar hep böyle oldu.. sizi bilmiyorum ama bence bu mac temiz degil.. trabzon cok iyi oynadi tabiki gözardi etmek mümkün degil fakat bu kadar isteksiz bir fenerbahce ben görmedim.. tebrik ederim trabzonu bu yazdiklarimda lütfen silinmesin amacim kimseyi kiskirtmak yada kimsenin galibiyetine leke sürmek degil tamamen kendi gördüklerim ve hissettiklerimi yazdim.. insallah son hafta trabzon feneri istanbulda yenerde söylediklerimde haksiz cikarim..

o numaradan 1 fazla degil mi ya

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hani Galatasaraylı topçular kadıköye çıkınca adeta basiretleri baglanıyor ya Fenerli topcular da oyle kupada final görünce neye ugradıklarını sasırıyorlar .. Nerde Es-Es macında basan , kosan , hırslı takım nerde bu maçtaki tabirimi mazur görün kötü maksatla kullanmıyorum 'sefiller' .. Bu kadar yaklasmısken hele de finalde biz (BJK) yokken ben alırlar artık diyordum ama yine olmadı .. Trabzon'u tebrık etmek gerek bastan sona ustun oynadılar pozısyona gıren kupayı her turlu ısteyen takım onlardı ve bıleklerının hakkıyla aldılar .. Helal olsun ..
    Last edited by GeNç KaRTaL : 05.Mayıs.2010 at 19:56

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu arada her ne kadar fazla alınmasam da bünye alışık çünkü biraz laflara dikkat edilse iyi olur gibi geliyor...

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

65. dakikada Emre'yi oyundan alan Daum, kupayı ne kadar önemsediğini gösterdi. Belli ki olursa olur kendinizi fazla sıkmayın çocuklar lig daha önemli demiş Daum hazretleri. Neyse kupayı kaybetmeden önce de söylemiştim, 2 kupayı da alsa şampiyon da olsa Daum bu takımdan derhal gönderilmeli. Zaten şu anda ligdeki performanstada en az pay sahibi olarak Daum'u görüyorum. Özer ve Güiza'ya 90 dakika sabreden, Emre'yi alıp Deivid'i sokan, 80 de golü yiyip 87 de forvet sokan Teknik direktör bu takımı taşıyamıyor demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    ben simdiden buraya yaziyorum ligin son haftasinda fener trabzonu yenecek, trabzona saygim sonsuz ama bu iste bir bit yenigi var yani kimse merak etmiyormu daum'un niye 87. dakikaya kadar degisiklik yapmadigini? oyuncularin yürüyerek oynadiklarini ve özellikle 2. golde koskoca fenerbahce savunmasi nasil öyle bir acik verebilir 3 e 1 yakalaniyorlar böyle birsey yok.. sonra tribünde aziz yildirimi gösteriyorlar adam gayet keyifli maci izliyor benim bildigim aziz yildirim oyuncularin bu halini görünce macin bitimini beklemez direk tribünü terk ederdi.. bu zamana kadar hep böyle oldu.. sizi bilmiyorum ama bence bu mac temiz degil.. trabzon cok iyi oynadi tabiki gözardi etmek mümkün degil fakat bu kadar isteksiz bir fenerbahce ben görmedim.. tebrik ederim trabzonu bu yazdiklarimda lütfen silinmesin amacim kimseyi kiskirtmak yada kimsenin galibiyetine leke sürmek degil tamamen kendi gördüklerim ve hissettiklerimi yazdim.. insallah son hafta trabzon feneri istanbulda yenerde söylediklerimde haksiz cikarim..
    Aziz yıldırım Şampiyonluğun sözünü verdi o yüzden kupa için Daum bile uğraşmadı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Bu arada her ne kadar fazla alınmasam da bünye alışık çünkü biraz laflara dikkat edilse iyi olur gibi geliyor...
    Bencede.

Ben dahil, inanıyorum ki bir çok arkadaş patlamamak için kendini zor tutuyor. Tatsız bitmesin bu işin sonu.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Tebrikler Trabzon, istekliydi, iyi konsantre olmuşlar ve kupayı aldılar.

İlk 5 dakika haricinde de Fenerbahçe sahada yoktu, kafa olarak da zaten maça gelmemişler, hem oyuncular hem teknik heyet. Yorulmadan maçı geçirirler diye bekliyordum, öyle de oldu.

Kupayı nasılsa kazanamıyoruz, takım önde basıp, rakibi bunaltmaya çalışsa, çok efor kaydetse yine de alamayacaktık kupayı nasılsa, boşuna yorulmamış oldular. Zaten 25. senede de finale çıkmıştık, o sene alamayınca, 30 olsun anlamı olsun demiştim. 30'a kadar bekleyelim.

Bir de sanırım Türkiye Kupası'nı finalde kaybetme rekoru kırıyoruz, 8 mi oldu 9 mu oldu bilmiyorum artık.

Kupa kaybedildi ama kaybedilen bir şey yok, nasılsa zaten alamıyorduk. Takım konsantrasyonunu tam şekilde sağlayıp Ankara'ya gidecektir, oradan çıkarılacak galibiyet, bu maçı unutturur, son hafta alınacak galibiyet şampiyonluğu getirir.

Keşke daha çok pas yapıp oynamasaydık, en azından topun peşinden koşarak daha çok yoruldular, yine de maçın son bölümünde işe yaramayacak baskıyı yapmadıkları, kendileri zorlamadıklarıiyi oldu, bu maçı çünkü Trabzon her türlü kazanacaktı, inanmışlardı, tebrikler tekrardan.
    "YÜCE ATATÜRK"

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Avatarındaki formanın numarası kadar
    Cuk oturmuş

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Selçuk madalyayı almayı unuttu.Mahmut Özgener "Selçuk"diye bağırdı.Ne güldüm ya
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Trabzonspor daha fazla istedi ve kupayı aldı. Maçın ilk 5 dakikasında ve 2. golü yediğimiz dakikalarda iyi oynadık, bunun haricinde yeteri kadar arzulu, iyi oynayan bir takım yoktu. Lugano'yu ayrı tutmak lazım tabi. O yine elinden geleni yaptı, iyi oynadı. Alex'in golü tam usta işiydi. Engin'in golü güzeldi.

Gökhan Ünal'a son dakikalarda cezasahası içinde yapılan bir hareket vardı, sadece tek açıdan 1 kez tekrarı gösterildi. O pozisyonda penaltı olabilir. O pozisyon penaltı olsa dahi maçın hakkı açıkçası bizim değildi.

Finalde en çok kaybeden takım olma ünvanımızı geliştiriyoruz. Umarım bu sonuç lig motivasyonunu olumsuz yönde değil; olumlu yönde etkiler.

Fenerbahçeli olmayan arkadaşları kutlarım.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    Geçen sene bizim maçta da aynı spekülasyonlar oldu yok kupayı Fener'e bırakacakmışız lig bizim olacakmış falan.. Boş işler bunlar, cıktık çatır çatır oynayıp 4 attık bugün de Trabzon aynı şekilde.. Hem ne Trabzon böyle bir kupayı kabul edecektir yani Fener'den ricada bulunacaktır böyle böyle diye ne de Fenerbahçe çeyrek asırı askın süredir alamadıgı kupayı seve seve verecek kadar aciz bir kulüptür..
    Bunlar da benim naçizane görüşlerim yanlş anlaşlmasın ..

sakary Ali Misafir

Trabzonspor'u tebrik ediyorum en çokta Şenol Güneş'i.

Geldi Trabzona çok iyi top oynatmaya başardı.Çok iyi bir kaleci çıkardı.Engin'i adam etmiş.Şenol Güneş'e helal olsun

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Trabzon haketti ve aldı , baştan sona üstün oynadılar , kazansaydık , çok şanslı bir galibiyet olacaktı , komplo teorisyenliğini bırakın artık gayet düzgün maç oldu atağa çıkmıştık eksik yakalandık onun dışında da zaten Trabzon birçok pozisyonda atabilirdi ama "Volkan" farkı önledi zaten kazansaydık volkan - alex - topuz üçlüsü kazanmış olucaktı kupayı.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Merak etme modlar bu konuya bakıyordur. Hakarete varan şeyler olduğu zaman sileriz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Arkadaşlar galibiyeti kutlamak sizinde hakkınız, ama abartıya kaçmayalım lütfen...

Fenerbahçeli arkadaşlar, sizde tahrik olduğunuz, çok ağır olduğunu düşündüğünüz mesajları raporlayın yada PM'leyin.

Bu ilk ve son uyarıdır...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Cuk oturmuş
    Cuk oturmuyor, Fenerbahçe'nin kazanamaması, sizin kazanmanızdan daha çok mutlu ediyor, sizleri anlıyorum ama, kazanamamasına bu kadar sevinirken, sayıyı doğru hesaplayın, 27 değil, 28.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

ömer üründül " müüü-müüü-kemmel- bir- at-atm-atmm-mos-fer

gülmekten ölmek üzereyim.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

28 oldu giresunu gördük Tokatı görmeden alsak bari şu kupayı.. Tek tek bütün illeri görüyoruz Çok üzülmedim zaten beklediğim bi mağlubiyetti..

Lig maçı çok daha farklı olacağı için, şampiyonluk inancımız tam.. Hep destek tam destek.. Trabzon maçında saracoğlunda olup, şampiyonluğu kutlayacağız..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Maça ara ara bakma fırsatım oldu, genel olarak Trabzonspor oyunun hakimi olan taraftı, daha çok istedikleri belliydi. Hakettiler ve kazandılar, tebrikler Trabzonspor...

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Cuk oturmuyor, Fenerbahçe'nin kazanamaması, sizin kazanmanızdan daha çok mutlu ediyor, sizleri anlıyorum ama, kazanamamasına bu kadar sevinirken, sayıyı doğru hesaplayın, 27 değil, 28.
    Finalde bizim olmadığımız için daha çok sevindiğinizi biliyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by barahir View Post
    28 oldu giresunu gördük Tokatı görmeden alsak bari şu kupayı.. Tek tek bütün illeri görüyoruz Çok üzülmedim zaten beklediğim bi mağlubiyetti..

Lig maçı çok daha farklı olacağı için, şampiyonluk inancımız tam.. Hep destek tam destek.. Trabzon maçında saracoğlunda olup, şampiyonluğu kutlayacağız..
    Ahaha, bu açıdan hiç düşünmemiştim, o zaman 34'de almak uygun düşer Mehmet.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

28 diyorsunuz da en son 1983'te almadı mı kupayı Fenerbahçe

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Finalde bizim olmadığımız için daha çok sevindiğinizi biliyoruz.
    Fenerbahçe finalde 8 ya da 9 defa kaybetti, Beşiktaş ile 2 defa karşılaşmış, yani A takımı, B takımı farketmiyor finalde kaybetmek için. Kim olursa olsun zaten kaybediyoruz. Kaybettikce sizler de seviniyorsunuz işte, biz de bekliyoruz sevineceğimiz günü, tabi görebilirsek şu ömrü hayatımızda.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Arkadaşlar üzülmeyin bu kadar.. ben şampiyonluğu kutlamaya başladım bile.. Bursanın tek şansı bu maçta fenerin kazanmasıydı.. Bursaya üzüldüm şimdi açıkçası

Sayfa 6 / 11 İlkİlk ... 45678 ... SonSon

Mesaj Yetkileri