Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kupayı kim alır?

Voters
42. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

18 42.86%
  • Trabzonspor

24 57.14%
Sayfa 7 / 11 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
181 ile 210 arası toplam 302 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Trabzonspor | ZTK Final Karşılaşması

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Quote Originally Posted by GodfatheR View Post
    Özer ve Güiza'ya 90 dakika sabreden, Emre'yi alıp Deivid'i sokan, 80 de golü yiyip 87 de forvet sokan Teknik direktör bu takımı taşıyamıyor demektir.

İşin özeti bu... İddia ediyorum; onunla inat konusunda bir Aragones yarışır, bir Tanjeviç, bir de KEÇİ denilen mahlukatlar... Ama bir anket olsa, yani "hangisi daha inatçıdır" anketi; birinci kim olur bilemem ama sonuncu sırayı kesinlikle keçiler alır... Hep bizi mi buluyor; hep bizi mi buluyor; hep bizi mi buluyor?

Maç 1-1... Küçük oğlumla izliyoruz... "Ben izlemiyorum Yavuz" dedim... Bu güneşe kar dayanmaz; bu takım bu maçı kaldıramaz... Tam siteye girdim ve "maçı izlemekten vazgeçtim...biz kupa filan alamayız" mesajımı yazmaya başlamıştım ki -yukarıda bir yerlerde- 2.golü yedik... Nasıl yediğimizi göremedim açıkçası... Çünkü mesajı bitirince hemen bilgisayarı kapatıp odadan çıktım...

Batılı bir düşünür: "Tarih bir defa tekerrür ederse bu bir trajedidir... İki defa tekrar ederse traji-komedidir" der... Bizim kupa finali tekerrürlerine ne demeli? Cidden artık komedi ötesi komediyi de geçti... Molier bile bunu mizaha dökemez..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Arkadaşlar üzülmeyin bu kadar.. ben şampiyonluğu kutlamaya başladım bile.. Bursanın tek şansı bu maçta fenerin kazanmasıydı.. Bursaya üzüldüm şimdi açıkçası
    Buyrun işte gerçekçi bir yaklaşım.. Fenerbahçe kupayı kazansa 27 yılın özlemiyle bayaa bi rahevete kapılırdı bu bir gerçek ve Ankaragücü maçında şansı çok azalırdı.. Şimdi de çok kolay değil işiniz ama en azından elde kalan tek hedef oldugu ıcın saldırma ıhtımalı yuksek ..

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Diyecek birşey bulamıyorum. Yazıklar olsun. İnşallah ligde de şampiyon olamayız. Dauma söylecek lafım zaten yok. Bu kadar ruhsuz bir takım görmedim ben. Söylemek istediğim çok şey var ama gereksiz. Trabzonu da tebrik ediyorum. Futbol nasıl oynanırmış bize gösterdiler. Bu şampiyonluk anasının ak sütü gibi helaldir...
    TariboWest

Nesil
    2006

Maçın sadece ilk yarısını izledim. Trabzon hak etti ve kazandı. (İkinci yarıda aynı oyun oynandıysa.) Biz bu kupayı anca FM'de kazanırız.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Trabzonspor çok daha istekli ve organizeydi.Bu kupayı bu kadar uzun süre kazanamayan sanki F.Bahçe değilde Trabzonspor'du.F.Bahçe için bunun bir avantaj olabileceğini ve bu sayede daha iyi motive olabileceklerini düşünmüştüm ama yanılmışım...

Trabzon İnönü'de ki Beşiktaş maçında olduğu gibi bol hücumcu ile sürekli öne doğru oynadı.Bu sayede birçok pozisyona girdiler.Her zaman için çok hücumcu çok pozisyon anlamına gelmez ve ya o takımın hücum oynaması düşünülemez ama Şenol Hoca'nın oynattığı hücumcuların hepsi topu iyi kullanan oyuncular(Selçuk,Colman,Alanzinho,Engin ve kısmen Burak)...

F.Bahçe orta sahada kötü olunca Trabzon'un öne doğru oynamaya çalıştığı futbola katkıda bulunmuş oldu.Son haftaların formda oyuncuları Emre ve Selçuk kötü olunca orta alan tamamen Trabzon'a kaldı.Onlarda deyim yerindeyse at koşturdular...

Golü yemelerine rağmen geri dönmeleri kupayı ne kadar çok istediklerinin kanıtıydı...

Alex yine yaptı yapacağını ama olmadı...

Tebrikler Trabzonspor...

Nesil
    2006

Bu arada maçın gollerini birisi buraya koyabilir mi? Sınavdaydım izleyemedim.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Belli ki oyunculara maçtan önce ligde ki şampiyonluk mücadelesi için kendilerini yormamaları tembihlenmiş. Yoksa Cumartesi günü Eskişehirspor'a karşı oynanan futbolun aynısını olmasa da kırıntısını görürdük sanırım. Emre-Deivid değişikliği zaten kötü oynayan takımı daha da aşağıya çekti. 80'de 2-1 geriye düşen bir takımın hocası sene başından beri takıma vermediği katkı ortada olan bir forvet oyuncusunu 87'ye kadar yalnız bırakıyorsa bu bence Fenerbahçe büyüklüğüne ayıptır. Sene başından beri eleştiriyoruz, ligde ki son maçlar hatta olası şampiyonluk bile gözümüzü de boyamak için yeterli değil. Bu takımda köklü revizyon şart. Öncelikle en tepeden, başkandan başlamak şartıyla. Miadını doldurdu artık. Hakem birkaç hata dışında son zamanlarda alıştığımız Türk hakemi standardının çok çok üstünde bir maç yönetti bence.

Son olarak Trabzonspor'lu arkadaşları kutlarım. Bundan önce ki 27 sene yapılan seneye kısmetse alırız kupayı temennisiyle bitireyim yazımı. Ne kadar geliştirebiliriz acaba kupa alamama rekorunu
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ligde de şampiyon olmamızı istemiyorum ben. Derhal birşeyler yapılmalı. Derhal yönetim,teknik kadro hatta mümkünse takımın 4'de 3'ü gönderilmeli hemen.

Her ne kadar gerçekçi olmasada bunların kesinlikle yapılması gerekiyor.

Artık yeni bir kafa yapısı gelmesi gerekiyor. Artık zeka'nın konuşması gerekiyor.

2 yaşındaki çocukların yaptığı gibi inat değil zeka konuşması gerekiyor Fenerbahçe'de.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Yazık oldu başka hiçbirşey değil sırf bu daum ve guiza yüzünden tekrar Fenerbahçe'den soğudum..

Bu kadarda körlük olmaz yazıklar olsun..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Haftalardır etkili futbol oynayan Fenerbahçe gitti,yerine geçen sene başındaki Fenerbahçe geldi.

Fenerbahçe'ye yazık oldu,Trabzonspor'lu arkadaşları da tebrik etmek lazım.Takımın maç içersindeki performansı Fenerbahçe'ninkine göre çok daha iyiydi diye düşünüyorum.

İlk golü atmaktan her zaman çekinmişimdir şahsen,çünkü rakibin yüklenmesi ve şansa veya yetenekle bir gol bulması,dünyanın sonu gibi görünür oyuncularda. Takım iyice açılır,ve sonunda 3 e 2 pozisyonlardan,4 e 3 pozisyonlardan biri daha gole çevrilir,takım iyice yıkılır.

Bunun güzel örneklerinden biriydi bence bugünkü maç.

Daum'a çok sinirlendim,maç içi müdahalelerini başarısız buluyorum şahsen.Sene başından beri Güizada,dönem başından beri Özer'de büyük bir ısrarı var.Özer sakatlanmış bir oyuncu,takımın kaderini etkileyecek,takıma faydalı olabilecek bir oyuncu değil şu anda.

Semih yıllarca bu takımın 2. veya 3. golcüsü oldu.Gösterdiği çaba ve performans hiç kimseye hiçbir zaman yetmedi;fakat o her zaman sabırlıydı girdi oyununu oynadı çıktı.Artık oyununu da oynatmıyorlar Semih'e.Önünde Gökhan,onun da önünde Güiza var.Hatırladığım Semih(uzun bir zamandır oynamıyor,bu seneki performansları aklıma gelmiyor) oyunun kaderine etki edebilecek,soğukkanlı ve her an yıldızlaşabilecek bir oyuncu.Gökhan ve Güiza'nın şu anda sergilediği performanslar ise o dönemdeki Semih'in %70 i bile değildir.Ben,Semih'in bu kadar gerilediğini düşünmüyorum.Takımda as oynamasını gerektiğini düşünüyorum,her ne hikmetse Semih her zaman son tercih olarak kullanılıyor.

Ne zaman Fenerbahçe istatistik tutan,kötü oynayanı çıkaran bir teknik direktör getirir,o zaman Fenerbahçe şahlanır.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by nerazzuri View Post
    Ligde de şampiyon olmamızı istemiyorum ben. Derhal birşeyler yapılmalı. Derhal yönetim,teknik kadro hatta mümkünse takımın 4'de 3'ü gönderilmeli hemen.

Her ne kadar gerçekçi olmasada bunların kesinlikle yapılması gerekiyor.

Artık yeni bir kafa yapısı gelmesi gerekiyor. Artık zeka'nın konuşması gerekiyor.

2 yaşındaki çocukların yaptığı gibi inat değil zeka konuşması gerekiyor Fenerbahçe'de.
    Kesinlikle katılıyorum. İlk başta Aziz Yıldırım. Daha sonra da yönetim ve teknik heyet. Ayrıca takımdaki yabancılardan sadece Lugano kalmalı. Diğerleri yollanmalı....
    TariboWest

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Bu arada maçın gollerini birisi buraya koyabilir mi? Sınavdaydım izleyemedim.

Alex'in golünü izlemeye doyamayacağınıza eminim... TRT'nin yerinde olsam yıllarca jenerik olarak kullanırım... Kupa kadar bu nefis gole de yazık oldu...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence de Fenerbahçe'de revizyon %100 gerekli.. Bilica'nın büyük takım topçusu olmadığını daha ilk transferinde söyledim şimdi cümle alem görüyor.. Gökhan Gönül , Alex de Souza ve Lugano dışında Fenerbahçe formasını hakeden oyuncu yok bence bu benim şahsi görüşümm.. Zaten bugün oyunda Lugano gibi bir oyuncu daha olsa şu anda sonunda oldu be falan yazıyordu Fenerbahçeli arkadaşlar ama gel gelelim sahada öyle bir oyuncu olmadıgı ıcın yıne olmadı yazıyorlar ..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Takım İstanbul'a dönüşünde taraftar desteğiyle karşılanır, aynı şekilde Ankara'Ya da taraftar desteğiyle uğurlanır diye düşünüyorum. Şimdi takımı yalnız bırakma zamanı değildir, Ankaragücü galibiyeti, tüm havayı değiştirecektir, son hafta Kadıköy'de, aynı Trabzon'a karşı nasıl oynayacağımızı orada göreceğiz.

Takımın başarısız olmasını beklemek de bir şey kazandırmaz, geçen sene de başarısızdı takım, ne oldu? Bu sene şampiyonluk olmasa seneye ne olacak? O zaman şampiyon olmak her şartta gereklidir, herşeye rağmen, başarısızlığı beklemek değil.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Resmen bugün Fenerbahçe intihar etti. Ne ligmiş arkadaş. Bırak kazanma yahu. Biz Avrupada başarı istiyoruz. Mücadele eden ruhlu futbolcular istiyoruz. Zaten bu dediklerim olsa Fenerbahçede şampiyonluklar da ardı ardına gelecek. Keşke Zico gitmeseydi de Avrupada neler yapabileceğimizi gösterseydik...
    TariboWest

Nesil
    2006

Trabzon'un kazanması iyi oldu, son maçda Trabzon'u yenmemiz ve şampiyonluğu kazanmamız %100'den fazla oldu. Tek üzüldüğüm nokta, yıllardır finale geliyoruz ve kazanamıyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ligde şampiyon olmamızın istenmemsi nasıl bir olaydır?Bu yönetimi bende çok eleştirdim bu takım iyi kötü şampiyonluk yolunda herşeyi kendisi belirleyecek.Sene sonu oturulu yapılır gerekenler.Daum'un ilk senesinde her geçen sene atılım yapılmıştı kadroda.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Çok güzel oynadı Trabzonspor ve kupayı kazanmayı hakettiler..FB şu kupayı ne zaman alacak çok merak ediyorum ama bence bugünkü FB her zaman ki FB değildi...Nerde o Es-es maçında şov yapan FB...Defansif anlamda o kadar iyi değildi FB..Ellerinde sadece lig kaldı onuda Bursa alırsa zaten taraftar kafayı yer..Ayrıca şu kupayı Song'a vermesinler ya tırsıyorum alınca zaten ama kaptan olunca tabi ne yapacaksın Tekrardan tebrik ediyorum Trabzonspor'u güzel bir maçtı..
    Last edited by GeNç KaRTaL : 05.Mayıs.2010 at 22:09 Reason: yanlış yazım

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Takım İstanbul'a dönüşünde taraftar desteğiyle karşılanır, aynı şekilde Ankara'Ya da taraftar desteğiyle uğurlanır diye düşünüyorum. Şimdi takımı yalnız bırakma zamanı değildir, Ankaragücü galibiyeti, tüm havayı değiştirecektir, son hafta Kadıköy'de, aynı Trabzon'a karşı nasıl oynayacağımızı orada göreceğiz.

Takımın başarısız olmasını beklemek de bir şey kazandırmaz, geçen sene de başarısızdı takım, ne oldu? Bu sene şampiyonluk olmasa seneye ne olacak? O zaman şampiyon olmak her şartta gereklidir, herşeye rağmen, başarısızlığı beklemek değil.
    Serkan sen de söylüyorsun. Bu maçta oynama. Git lig maçlarında muhteşem oyna ve şampiyon ol. Kupaya bu kadar önem veriyorsak 27 yıldır almadığımız kupayı neden kaldırmayalım?
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

artık üzülmüyorum türkiye kupasını kaybettiğimize çünkü bağışıklık kazandım artık
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu sonuç en çok GS ve BJK'yi etkiledi bence. Trabzon kupa galibi olarak sanırım gruplardan önce 1 maç oynayacak Avrupa Liginde.
    Last edited by BeeTLeJuiCe : 05.Mayıs.2010 at 19:20

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Ligde şampiyon olmamızın istenmemsi nasıl bir olaydır?Bu yönetimi bende çok eleştirdim bu takım iyi kötü şampiyonluk yolunda herşeyi kendisi belirleyecek.Sene sonu oturulu yapılır gerekenler.Daum'un ilk senesinde her geçen sene atılım yapılmıştı kadroda.
    Hiç birşey yapılmayacak. Bir çok kez bu tablo tekrarladı kendini.

Başkan çıktı, bu takım şampiyon oldu kadromuz kaliteli cartı curtu hatalar kapandı. Eğer şampiyon olursak Daum'un arkasında duracaklar,şampiyon yaptı takımı diyecekler. Bir takım hatalar yine kapanacak. Ertesi sezon yine açılacak,daha kötü olacak.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Sekopej View Post

Takım İstanbul'a mı dönecekmiş Şanlıurfa'dan. Ben Ankara'ya gidip orada kalacaklar diye duymuştum.

Kesinlikle taraftarlar da şampiyonluk için takıma destek olacaklardır bu maçın ardından bile. Yapılması gereken sezon sonunda revizyon. Yabancılardan sadece Lugano ve Alex kalmalı. Alex de artık yaşlandığı için gönderilebilir kimilerine göre. Ama bence Alex'in oynadığı futbol tarzı yaşlılığından etkilenmez zaten. Ki bu maçın son dakikalarında bir pozisyonda Trabzonspor'lu bir oyuncunun peşinden oldukça uzun bir koşusu vardı top kazanmak için. Hiç ummazdım böyle bir koşuyu ondan, hele ki o sıcakta, maçın sonlarında.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006

Golleri izledim. Alex'in gol mükemmelde, Engin ne gol atmış be. Ligde gol yemeyen kalecinin bu maçta üç gol yemeside garip. Bizim savaşcı bir oyuncuya ihtiyacımız var. Sezon sonu, Güiza gidiyorda kurtuluyoruz.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Gökhan Gönül , Alex de Souza ve Lugano dışında Fenerbahçe formasını hakeden oyuncu yok bence bu benim şahsi görüşümm..
    Bu oyuncuların yanında Volkan da olmalı bence.Onun kalitesinde Türk bir kaleci bulmamız zor,en azından 31-32 yaşına kadar değerlendirmeliyiz Volkan'ı..

Quote Originally Posted by Goosfraba View Post
    artık üzülmüyorum türkiye kupasını kaybettiğimize çünkü bağışıklık kazandım artık
    Bu konuya yazılacak başka bir şey kalmamıştır bence,son nokta olabilir bu söz.konuyu kitleyebilirsiniz

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Egemen,

Forum yöneticisinden beklenmeyen bir laf, yakıştıramadım açıkçası. Fanatikçe ve tahrik edici bir söz, Fenerbahçe'nin son haftalarda söylediği marşı alay edici bir şekilde geri döndürmek hoş oluyor mu? Biz de "Cimbom gol gol gol, 10 sene oluyor (Kadıköy'den puan alamama serisi)" diye mi yazalım, veya "bir mahzun mor menekşe, ağlıyor mu ne?" diye mi yazalım, eğer bir yönetici bunları yazıyorsa bizim de yarın öbür gün bunları yazmamız forum kurallarına aykırı davranış olarak yorumlanamaz sanırım.
    yazmışsın ama yöneticiler silmiş.

Söylediğin şeylere zaten izin veriyoruz. Rakip takım taraftarlarıyla hakarete varmadığı sürece böyle takılmalar yapmaya izin veriyoruz. Sen istersen Kadıköy'de 10 senedir gsnin kazanamadığını belirten bir avatar da yapabilirsin, mahzun mor menekşe de yazabilirsin imzana veya avatarına. herhalde forumu takip etmiyorsun iyi şekilde. o yüzden bu yazdıklarını buna bağlıyorum.

Ayrıca doğaldır, ben galatasaraylıyım, fenerbahçenin kazanamamasına tabii ki sevineceğim. fenerli arkadaşlar da lig maçlarında galatasaray puan kaybedince yazıyor. bu doğal birşey. bu saatten sonra şu konuya mesaj yazacak galatasaraylı sayısı, trabzonlu ve fenerli arkadaşlardan daha fazla olacaktır muhtemelen. Tamtersi durumlarda fenerli arkadaşların mesajları çok oluyordu.

Bunca yıldır forumlarda geziyorsun, bunu bilmen gerekir diye düşündüm.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nerazzuri View Post
    Hiç birşey yapılmayacak. Bir çok kez bu tablo tekrarladı kendini.

Başkan çıktı, bu takım şampiyon oldu kadromuz kaliteli cartı curtu hatalar kapandı. Eğer şampiyon olursak Daum'un arkasında duracaklar,şampiyon yaptı takımı diyecekler. Bir takım hatalar yine kapanacak. Ertesi sezon yine açılacak,daha kötü olacak.
    O zaman olmayalım şampiyon bu dediklerin olsun.Şampiyonluktan bahsediyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Ümit View Post
    Serkan sen de söylüyorsun. Bu maçta oynama. Git lig maçlarında muhteşem oyna ve şampiyon ol. Kupaya bu kadar önem veriyorsak 27 yıldır almadığımız kupayı neden kaldırmayalım?
    Gönül ister ki, çok mükemmel bir takımımız olsun, her maçı çıkıp çatır çatır kazansın ama öyle bir takımımız yok. Bugün herşeyini verip oynasalar, Ankaragücü maçında sahada yürüyecek halleri kalmayacaktı belki de.

27 sene sonra kazanılan kupa mı yoksa ligde şampiyonluk ve direk ŞL biletini kazanmak mı? Elbette lig şampiyonluğu. Ne zaman ki yedekleri de çok iyi, alternatifli bir kadromuz olur, o zaman hiç düşünmeden 2 kupayı da almayı düşünebiliriz ama bu şartlarda - ki bakıyorum Aziz Yıldırım'a, Daum'a, oyunculara, pek de umurlarında değil gibi duruyor. Kupa için yönetimin belirlediği bir prim yok ama şmpiyon olursa takım, alacakları primi düşün. Bu şartlarda, kendi güçlerini bilen oyuncular, takımını tanıyan Daum, elbette herşeyini maça vererek oynayamaz.

Yoksa kupayı kazanmayı hatta ligi 3 kupa ile tamamlamayı kim istemez yahu, bundan güzel bir şey olabilir mi?
    "YÜCE ATATÜRK"

Trabzonspor - Fenerbahçe Türkiye Kupası Finalinden Özeti İçin Tıklayın

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    O zaman olmayalım şampiyon bu dediklerin olsun.Şampiyonluktan bahsediyorum...
    Olmayalım Mehmetcim. Ben böyle bir takım istemiyorum.

Ortada 3 sezon üst üste şampiyonluk sözü varken, diğer 2 kulvarda amaçsız hedefsiz görmek istemiyorum takımımı.

Eğer ortada bir takım olacaksa, her kulvarda hedefimiz olmalı. Yoksa Şampiyon olupta Avrupa'da oynamanın inanki hiç bir faydası olmuyor.

Ve inanırmısın, Daum seneye bu takımda kalırsa yine Guiza 90 dakika oynayacak. Yine 86.dakikada Gökhan oyuna girecek. Ve yine defansif 1-0 lık galibiyetler alacağız. Ve yine avrupa'da amaçsız kupada amaçsız sadece ligi düşünen bir takım olacak sahada.

Sayfa 7 / 11 İlkİlk ... 56789 ... SonSon

Mesaj Yetkileri