Ben de onu soruyorum: Nasıl oluyor?
Ben de onu soruyorum: Nasıl oluyor?
"Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"
bence bunun konuşulmaması imkansız ... menajerler aracılığıyla veya izin alınarak oluyordur daha önce bu tarz olayları hatırlıyorum ...Originally Posted by meddah
Kampın ortasında izin alınıp geliniyor da..
hemide Dünya kupasından
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
İmza atma şimdi olmaz, ama anlaşma şimdi olur. İmza kupadan sonra olur.
Ve işte bu da anlaşmayı kesin olmaktan çıkarır.
Sen gider Chelsea'de mutsuz olan Crespo ile, Bayern'den ayrılacak olan Ze Roberto ile söz kesersin. Adam Dünya Kupası'nda patlar. Bonservisi 5 iken 15 milyon olur. Kendisi 1 isterken, 10 versen gelmez..
dünya kupasında bi futbolcu
hocam dur 2 gün ben bi kulübüme imza atıp geleyim...
dese sanırım dünya medyasına oturur.....
Evet, haklısın. Carlos da Chelsea ile kesin olarak anlaşmadı o haldeOriginally Posted by meddah
Ön protokol imzalandıysa, gelir herhalde.
Bunun faxı var, yöneticinin oraya gitmesi var.Varoğlu var yani. Çözüm yolu tükenmez.
Fenerbahçe Fatih Tekke'yi bitirmek için ilginç bir formül buldu... Kanarya hedefe dev bir adım attı ve Trabzonspor'u mutlu etti!.. İddiaya göre Fatih Tekke'nin bitmesi an meselesi!..
İşte o iddia:
Fatih Tekke’yi 100. yıl kadrosuna katmak isteyen Fenerbahçe, Umut Bulut’un transferinde Trabzonspor’a yardımcı olduğu ortaya çıktı.
Günlerdir Umut’u renklerine bağlamak için uğraşan Bordo-mavililerin transferine Fenerbaçe yönetiminin yardım ettiği öğrenildi.
Aynı zamanda Fenerbahçe kongre üyesi olan Ankaragücü Başkanı Cemal Aydın’la görüşen Fenerbahçeli yöneticilerin, ''Umut’u Trabzonspor’a verin, arada olan para probleminizi biz çözeriz'' dediği ifade edildi.
Fenerbahçe Fatih Tekke ile ön anlaşma imzalamış ancak bonservisi konusunda yaşanan sorun nedeniyle bu transfer gerçekleşmemişti.
Spordabugün.com
Originally Posted by eGowiCh
Aradaki fark şu: Carlos'un veya bir başkasının gidebileceği Chelsea'den büyük kaç takım var? Ve yine gidebileceği Fenerbahçe'den büyük kaç takım var?
Örneğin Crespo.. Zaten son iki üç senedir Chelsea ve Milan gibi iki büyük takımda oynuyor. Ve de çok iyi oynamıyor, bir türlü banko olamadı. Şimdi bu adama Fenerbahçe yıllık x milyon para ve ynama garantisi verir.. Adamımızın Dünya Kupası öncesinde başka herhangi bir takımdan alabileceği böyle bir garanti yoktur mesela.. Ve Dünya Kupası öncesinde Fenerbahçe'ye gelmeye bayıla bayıla hazırdır..
Ama adamımız tutar Dünya Kupası'nda süper oynar, Arjantin şampiyon olur, olur da olur.
O zaman, atıyorum Man. Utd. ister, Barcelona ister şu ister bu ister adamı. Fenerbahçe'nin Dünya Kupası öncesinde verdiği parayı, hatta daha fazlasını da verirler..
Evet haklısın, ama FB bunu da düşünüp ön protokol imzalamıştır. Hani kira için ev tutarsın da, kapora verirsin ya evi başkasına vermesin sahibi diye.. Bu da öyle olur, kapora vermiştir FB Crespo'yaYani ön protokol imzalamıştır.
Halil Hamit Altıntop kardeşler Fenerbahçe'me gelecek die rivayetler var umarım doğrudur....Ozmn transferde şampıyon oluruz işte![]()
Originally Posted by eGowiCh
Umarım öyledir, çünkü Arjantin grupta ikinci bile olsa çeyrek finale kağıt üzerinde çok yakın. Orada da yine kağıt üerinde ya Almanya, ya da İngiltere ile karşılaşması muhtemel.
Velhasıl, Arjantin kendisini pek sıkmadan yarı final görebilir ve Arjantin'in en banko adamlarından biri Crespo..
Portsmouth heeft Anelka op de korrel Door: Leon Voskamp
12/06/2006 22:14
Nicolas Anelka kan zijn carriere vervolgen bij Portsmouth. De manager van 'Pompey', Harry Redknapp, sprak volgens verschillende Engelse kranten in Israël met voorzitter Sacha Gaydamak over een transfer van de 27-jarige aanvaller.
Portsmouth probeerde eerder Jermain Defoe van Tottenham Hotspur aan te trekken, maar slaagde daar niet in.
Anelka staat momenteel onder contract bij Fenerbahçe en zou wel oren hebben naar een vertrek naar de Premier League. Daar speelde hij al eerder voor Arsenal en Manchester City.
acaba ne anlama geliyor cok merak ettim yabancı 1 sitede bugün cıkan 1 haber.
bu arada hakan şükür vieri fenerbahceyle anlastı gibi bisi demisti..Vieriyle sampdoria da ilgileniyor belirtmek istedim..
Katılıyorum meddah. Arjantin final oynayabilir. Almanya ile oynarsa, rahat geçer. İngiltere'yi de geçer bence. Yarı final garanti gibi Arjantin'in.
Soylemek istedigim, eger Real Madrid veya Chelsea Adriano'yu istese belki o takimlarda oynamak icin Adriano $5M kabul eder. Ama is Fenerbahce'ye geline bunun cok ustune bir rakam isteyecegine hic suphe duymamak lazim. Adriano eger dunyanin en iyi 5 forvetinden birisi ise bu adamin alacagi para haftada 80-100 bin pound olacaktir. Yani yaklasik $7-9M civardinda olacaktir. Fenerbahce'ye gelmek icin de bu paranin ustunde bir rakam isteyecektir.Originally Posted by eGowiCh
Aslan’a mesaj varSchalke Başkanı, F.Bahçe’nin gündeminde olan Hamit-Halil Altıntop kardeşleri satmayı düşünürsek ilk tercihimiz Galatasaray olur dedi 13.06.2006‘Fahri üyeleriyim’
Schalke Başkanı Gerhard Rehberg, Fenerbahçe’nin transfer gündeminde yer alan Hamit ve Halil Altıntop kardeşler için çarpıcı açıklamalar yaptı. Rehberg, Hamit ile 2007, Halil ile de 2009 yılına kadar sözleşmelerinin olduğunu hatırlatarak, “İki futbolcumuzu da satmayı düşünmüyoruz. Eğer bir gün Türkiye’ye göndermeyi düşünürsek ilk tercihimiz Galatasaray olacaktır. Ben Galatasaray’ın fahri üyesiyim. Galatasaray’ın başkanı da Schalke’nin fahri üyesi. Bu yüzden öncelikli tercihimiz Galatasaray’dan başkası olamaz” ifadesini kullandı.
‘Birlikte gelirler’
Başkan Rehberg’in danışmanlığını yapan işadamı Adem Çukur ise Altıntop ailesinin birbirinden ayrılmak istemediğini dile getirdi. Çukur, “Hamit ve Halil futbol hayatlarını aynı takımda sürdürmeyi istiyor. Almanya’da yaşayan ailelerinden de ayrılma gibi bir niyetleri şimdilik yok. Hep birlikte giderlerse transfere sıcak bakabilirler. Ancak Schalke kulübü göndermeme kararı alırsa yapacak birşey yok. Bence yeni sezonda Almanya’da kalacaklar. Çünkü kulübün düşüncesi bu yönde” açıklaması yaptı.
![]()
Doğruluğuna inanıyorum. Hamit, Schalke-FB maçından önce "Fenerbahçe'yi yeneceğiz, ben Galatasaraylıyım" demişti.
belki hamit galatasaraylı ama ben schalke başkanın böyle bir yorum yapacağına inanmıyorum ... sonuçta sen bir kulüp başkanısın en iyi teklifi kim verirse ona satmak zorunda kulübün çıkarlarımı önemli yoksa galatasarayın çıkarlarımı .... belki çok az bir farkla galatasaraya verebilir ama arada çok bir fark varsa bence fb ye vermek zorunda ... yöneticiliğin gereği bu ...Originally Posted by eGowiCh
Orda denilene göre zaten ilk tercihimiz GS olur demiş galiba, GS'den başka takıma satmayız dememiş...
İlk tercihi GS ise, GS de FB'ye Hamit'i kaptırmamak için teklif yapar ve GS alır.
zannetmiorum ama insallah gelir
Daha dün saydığım maddelerden 4. bununla ilgili idi işte![]()
-
Son Dakika! Ronaldo yaptığı açıklamada "Parreira ve Roberto Carlos Fenerbahçe'ye gelirse, ben de gelebilirim." dedi. Fotospor muhabiri Brezilya kampındaymış sanırım, az önce TV8'de izledim.
Bu arada Crespo transferi sonuçlanmak üzere. Ama FB'yi korkutan gelişme var, o da şu : Godjohnsen'in Barcelona ile anlaşmak üzere olması...
Sheva - Drogba ikilisi oynayacak forvet, Crespo ve Gudjohnsen gönderilecek o halde...
Bence saçma,
1-) Carlos Ve Perreria gelse bile Ronaldo nasıl gelecek, yabancı kontenjanı var, Hadi o geldi diyelim, Crespo nasıl gelecek?
2-) Carlos Chelsea ile anlaştığını kendisi söyledi.
3-) Perreria gelebilir, Ntv muhabiri idmanda sordu, Perreria ise şu anda Dünya Kupası'nı düşünüyorum dedi.
-
şimdi carlosun gelmeyeceği kesin gibi.
crespo nun gelme ihtimali var tabi başka talibi çıkmazsa
maymuncuk haklı
anelka yı bile çok zor getiren bi takım bence crespo nun yanına bile
varamaz.....
carlos Perreria brezilya yı bırakıp fenerbahçe ye gelmez...
kim anelkayı zor getirmis kardesim. baskaları onun A harfini getiremiyor biz anelkayı getiriyoruz.
Ronaldo gelirse bomba olur. Ronaldo, Crespo, Alex, Campbell, Appiah ve bir sol kanat oyuncusu. Ronaldo'nun gelmesi halinde Fatih'e gerek kalmaz.