Takımı kötülemek gibi bir düşüncem yoktu yazımı yazarken.Arkasında olmamak,hatta skor taraftarlığı gibi bir şey ise hiç aklımda değildi,hatta bence biraz ağır bir itham olmuş.Uzun vadede başarı isteniyorsa bence bir revizyon,geniş bir yenilenme şart.Sadece oyuncuda,teknik heyetteki yenilenmeden de bahsetmiyorum,kulübün yapısında bile küçük değişikliklere gidilmeli.Ayrıca benim gözümde taraftarlık takımı sürekli övmek değildir.Kötü oynadığında yermek ise hiç değildir.Fakat takımdaki eksik noktalara "Gerçek Taraftar" olunduğu için karşı çıkmamak da "Gösteriş Taraftarlığı" na girer.
Konu çok dağıldı.Maç konusunda maçın dışına çıkmamız yanlış.
Tekrar tebrikler Trabzonspor.
Bu arada Batuhan,bildiğim kadarıyla Best Placed Play-off diye bir olay varmış UEFA'nın yaptığı.Güçlü takımlar birbirleriyle karşılaşıyor ve Şampiyonlar ligine daha güçsüz takımlar gidiyor.Her ne kadar emin olmasam da seri başı olmamız ve seneyi şampiyon kapamamız bizi seneye ŞL kuralarında kötü etkileyebilir.
Konuda daha bilgili olan kişilerden biri bana konuyu ÖM ile açıklayabilirse sevinirim,konuyu daha fazla dağıtmayalım![]()

.Uzun vadede başarı isteniyorsa bence bir revizyon,geniş bir yenilenme şart.Sadece oyuncuda,teknik heyetteki yenilenmeden de bahsetmiyorum,kulübün yapısında bile küçük değişikliklere gidilmeli.Ayrıca benim gözümde taraftarlık takımı sürekli övmek değildir.Kötü oynadığında yermek ise hiç değildir.Fakat takımdaki eksik noktalara "Gerçek Taraftar" olunduğu için karşı çıkmamak da "Gösteriş Taraftarlığı" na girer.