İyi güzel söylüyorsun da Luciano, Aurelio, Anelka ne olacak. Ha diyince olmuyor bu işler![]()
İyi güzel söylüyorsun da Luciano, Aurelio, Anelka ne olacak. Ha diyince olmuyor bu işler![]()
-
tabi gelirseOriginally Posted by eGowiCh
Aurelio Türk statüsünde sayılacak, Luciano'nun sözleşmesi hala yenilenmediğine göre gidici, Anelka ise gönderilecek, çok teklif geliyor. FB'de bu saatten sonra verimli olamaz.
Aurelio Türk statüsünde sayılmayacak, Mondragon gibi![]()
-
Anelka dunya capindaki sayginlik ve un ve bana sorsanizda teknik anlamda cok daha ii bi futbolcu.
Anelka yi zor getiren bi takim Anelka yi getiremez yorumuna katilmiyorum. crespo eger alinamazsa bilin ki crespo nun chelsea de her kesin gozu onunde olan bi takimda yani vitrin de olmasindan kaynaklanir.
bence anelka fenerbahce de kalmali fatih ve ya crespo ile beraber oynamali. anelka gibi bi futbolcu bizde her zaman ise yarar. ozellikle avrupa da.
Bence de Anelka'nın gönderilmesi kötü olur, hele ki Daum gittiyse..
Bana göre Anelka Dünya'nın en iyi forvetleri arasındadır, Daum onu oynatamadı, ama yeni gelecek Teknik Direktör Futboldan anlıyorsa, Anelka'yı izleyin derim ben.
Şu anda elinizdeki parmaklar kadar sayabilirsiniz Anelka'daki özelliklerin Dünya'da kaç oyuncuda olduğunu.
Teknik harika
Dribling ( Abartmıyorum at gibi )
Kafa topları iyi
Şutları iyi
Ama dediğim gibi oynatmayı bilene..
-
ronaldo bana kalırsa real madrid teki rahatı bırakıp gelmez adam top oynamadan para kazanıyor. Crespo gelebilir ama DK deki performansa bağlı. SOL camp. ise bana kalırsa gelmez ama tabi belli de olmaz onun için yorum yapamam. Ayrıca Anelka yı bence zor satarsınız çünkü DK de yok ve kendini bi şekilde ispat edemez ve bu seneki performansa göre kimse onu almaz. Aurelio yabancı ve sanmıyorum ki o satılsın. Luciano bencede gidiciOriginally Posted by eGowiCh
yanlıs biliyorsun dostum..aurelio vatandaslık basvurusu yapıp fatih hocada onu milli takımada cagrırsa Türk sayılcak mondragonun durumu öyle degil..Originally Posted by Maymuncuk
Milli takımda oynayabilecek futbolcularda zaman kuralı ortadan kalkıyor Aurelio gibi.
Originally Posted by Maymuncuk
sonuna kadar katiliyorum ve sunu ekliyorum Anelka yi az golu var diye elestirmeyin. Anelka gol atmayi deil gol hazirlamayi seven bi futbolcu. yeri geldimi de cakar golunu ama tek vurus adami deildir.
bence crespo fb ye gelebilir bu tarz futbolcular belli bir zamandan sonra parayı düşünür .... ki crespo şimdi bu zamanı düşünüyor ... önemli olan futbolcunun amacı bazıları hagi gibi ben daha bitmedim der bazılarıda paramı alırım yatarım diyor anelka gibi ... bakalım crespo gelirse hangi yolu izliyecek ....
Zaten bu seneki asist sayısı gol sayısından fazla idi yanlış hatırlamıyorsam..
@kavara: Yaklaşık 2-3 hafta önce Mondragon, Aurelio ve bunun gibi futbolcular başvuru yaptılar, kabul edilmedi, Bundan sonra bir gelişme olduysa bilemem, ama benim bildiğim gelişmeler bu yönde..
-
Aurelio muhtemelem Türk vatandaşlığına geçecek. Anelkanın satışında ise Fenerbahçe bir takas düşünüyor olabilir.
SANTOS İLE FLÖRT
Fabio Luciano ve Alex'den kötü haber.
Sambacılar'da Fenerbahçe'yi bırakıyor. Brezilya'da tatillerini geçiren ikili Santos kulübü ile anlaşmak üzere. Fenerbahçe'de yaşanan belirsizlik ortamı ve başkanın durumu ikilinin gözünü korkuttu.
Fenerbahçe ile sözleşmeleri bulunan Alex ile Luciano Santos kulübü ile görüşmeler yapıyor.
Alex'in eski hocası Lüksemburgo her iki yıldızı kulübe dahil etmek için büyük çaba sarf etti ve başarılı olmak üzere. Halen Brezilyada bulunan ikilinin menejerleri Santos külübü ile görüşmeler yapıyor.
Beşiktaş ile anlaşan Nobre'nin dediği çıkıyor gibi. Nobre, "Benden sonra Alex ve Lucianoda gidecek" demişti. Nobre bu konuda haklı çıkmak üzere. Çünkü ikili Santos ile resmen flört halindeler.
Fener yönetimi ise bu konu ile ilgili açıklama yapmıyor. Belirsizlik yüzünden futbolcular elden kaçıyor
Bir daha kaynak yok denmesin diye ekliyorum, sonra uyduruyomus muamelesi gormiyelim: 1907haber.com
dedigim gibi aurelio konusu fatih hocayla alakalı cagırırsa Türk olur..Aurelio daha vatandaslık basvurusu yapmadı. mondi yaptı diyosun ozaman 5 sene sonra mondi Türk olabilecek..Originally Posted by Maymuncuk
ne başvurusu anlamadım ... benim bildiğim bir oyuncu 5 yıldır türkiyede oynuyorsa türk statüsünde sayılıcak türk vatandaşı olmuyacak .... ikisi ayrı şeyler .... başvuru olayı falan yok yani .... umarım bu kural olur ....
senin dediğini federasyon kabul etmedi. şu anda bir oyuncunun Türk statüsünde oynaması için başvuru yaptığı tarihten itibaren 5 yıl beklemesi gerekiyor. önceki sistemde başvuru yaptıktan sonra Bakanlar Kurulu kararıyla vatandaşlık hakkı elde ederse kararın açıklandığı tarihten 5 yıl sonra vatandaşlığa geçebiliyordu. yeni kuralın avantajı Bakanlar Kurulu'ndan karar çıkana kadar geçen süreyi bu 5 sene içine dahil ettiler.Originally Posted by paco
Aurelio'nun durumu ise farklı. eğer bir oyuncu milli takımda oynama kriterlerine uyuyorsa vatandaşlık için başvurur. Bakanlar Kurulu onu kabul ederse milli takım kadrosuna çağrıldığı anda Türk statsnde oynayabilir....
"YÜCE ATATÜRK"
Fener'in Fatih ısrarı!
Teknik direktör sorununun yanı sıra sarı lacivertli yönetim transfer çalışmalarını da sürdürüyor. Transfer çalışmalarının başında ise Trabzonspor'un kaptanı Fatih Tekke geliyor.
Fenerbahçe yönetimi, bu hafta içinde yapılması beklenen Fatih Tekke-Trabzonspor yönetimi zirvesinden çıkacak sonucu bekliyor. Umre ziyareti için S.Arabistan'da bulunan Fatih Tekke yarın Türkiye'ye dönecek ve daha sonra da Başkan Albayrak ile masaya oturacak.
Trabzonspor'un, Fatih'e sözleşme uzatmayı teklif edeceği Başkan Nuri Albayrak tarafından ifade edildi. Ancak Fatih'in bu teklifi kabul etmeyeceği ve gelecek sezon futbol hayatını ya Avrupa'da ya da Fenerbahçe'de sürdüreceği belirtildi.
Öte yandan sezon boyunca Fatih'i transfer etmek isteyen İngiliz kulüpleri de Trabzonspor'un katı tutumundan dolayı geri adım atmış durumdalar.
İngiliz ekipleri Trabzonspor'un golcü futbolcuyu bırakmak istememesi yüzünden diğer alternatiflere yönelmiş durumdalar. Bu durumda Fatih'in Fenerbahçe'ye transfer olma şansını daha da arttırmış durumda
Bu arada gelecek sezon Fenerbahçe'de kalıp kalmayacağı merak edilen Rüştü'nün durumunun ise gelecek hafta netlik kazanacağı ifade edildi.
Rüştü'nün menajeari Batur Altıparmak Barcelonalı yetkililer ile görüştüğü ve gelecek hafta Barcelona'nın Rüştü konusunda kesin kararını vereceğini söylerken, “Barcelona ile 1 yıllık daha sözleşmesi bulunan Rüştü'nün gönlü de Fenerbahçe'den kalmaktan yana” diye konuştu.
13.06.2006
Kaynak : DHA
SANTOS İLE FLÖRT
Fabio Luciano ve Alex'den kötü haber.
Sambacılar'da Fenerbahçe'yi bırakıyor. Brezilya'da tatillerini geçiren ikili Santos kulübü ile anlaşmak üzere. Fenerbahçe'de yaşanan belirsizlik ortamı ve başkanın durumu ikilinin gözünü korkuttu.
Fenerbahçe ile sözleşmeleri bulunan Alex ile Luciano Santos kulübü ile görüşmeler yapıyor.
Alex'in eski hocası Lüksemburgo her iki yıldızı kulübe dahil etmek için büyük çaba sarf etti ve başarılı olmak üzere. Halen Brezilyada bulunan ikilinin menejerleri Santos külübü ile görüşmeler yapıyor.
Beşiktaş ile anlaşan Nobre'nin dediği çıkıyor gibi. Nobre, "Benden sonra Alex ve Lucianoda gidecek" demişti. Nobre bu konuda haklı çıkmak üzere. Çünkü ikili Santos ile resmen flört halindeler.
Fener yönetimi ise bu konu ile ilgili açıklama yapmıyor. Belirsizlik yüzünden futbolcular elden kaçıyor
Bir daha kaynak yok denmesin diye ekliyorum, sonra uyduruyomus muamelesi gormiyelim : 1907haber.com
iyide bu oyuncuların fb ile sözleşmesi yok mu nasıl öyle ben gidiyom diyip gidebiliyorlar mı??Originally Posted by M@kiN
ya su trabzonspor yönetimi ne kadar fatihi satmıyoruz desede..gelicegine inanıyorum ben yada takımda görmeyi cok istedigimdende olabilir..
ya arkadaşlar tartıştığınız futbolculara bakın.Birisi demişki bence fatih tekke gelmesin ronaldo daha iyi olur.Ronaldoyla anlaşma olmuşmuki bunu konuşuyorsunuz.
Luciano gidebilir, sözleşmesi bitti, ama Alex'in sezon sonuna kadar sözleşmesi var. Bu yüzden haber yalan.
burda sadece gazetede yazan haberler konuşuluyor yapılan bir transfer yok elbetteki.Originally Posted by mustafagungor
Dikkat ediyorumda son günlerde böyle yalan haberler yüzünden bile çok garip tartışmalar çıkıyor mesela bir gsli gelip biraz da sert bir uslüple bir laf atıyor ortaya fenerlide habere inanmadığı halde klübünü savunma vaziyetine geçiyor bu durum son günnlerde iyice arttı lütfen biraz daha saygılı olalım birbirimize karşı.
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
Bende bir kaç mesajımda galiba birkaç arkadaşımı kırdım.Onlardan özür diliyorum.Böyle gereksiz tartışmalara gerek yok...
FABİANO'YA PARA ARANIYOR
Fenerbahçe'de son dakika gelişmesi..Fener yönetimi Brezilyalı yıldız için Anelkayı resmen satışa koydu. Yönetim kurulunda alınan gizli kararı açıklıyoruz. Satalım Anelkayı alalım Fabiano'yu. Pazartesi toplanan yönetim menejerleri çağırma kararı aldı. Anelka istenen rakama satılırsa Brezilyalı golcü alınacak.
Nobre'yi gönderen Fenerbahçe yönetiminin şimdiki hedefi sambacı Fabiano.
Menejerlere yetki verip Anelkayı satmayı hedefliyen Fenerbahçe yönetimi buradan gekecek para ile Fabiano'nun transferini çözmek. Yönetim ayrıca Sol Campbell, Zalayeta gibi isimlerlede görüşmeleri sürdürüyor.
Luis FABIANO
Doğum yeri: Campinas.S
Doğum tarihi: 11/08/1980
Milliyeti: Brezilya
Boy/kilo: 1.82- 78
kaynak: 1907haber.com
trabzonspor yönetimi f.tekke yi satmamaya karar vermiş ....
kaynak fanatik son dakika haberleri ....
Luis Fabiano iyi bir santrafor. Faydalı olabilir, üstelik yaşlı değil, genç..
http://video.google.com/videoplay?do...q=Luis+Fabiano
bu video yu izleyenler mutlaka hayran kalirlar luis fabiano ya , bilmeyenlerde izlesinler. video nun giris kisminda farkli seyler var biras sbredin ilk 15 saniye de.
Luis Fabiano'nun bu videosunu izledim, çok harika bir video. Kendisini Copa America da dahil olmak üzere takip etmiştim.
Genel olarak değerlendirirsek, yırtıcı bir forvet. En büyük özelliği birebirde çok etkili, bitiriciliği ve son vuruşları mükemmel. Karşısındaki defans oyuncusunu çok rahat çalımlıyor ve sonuca giden vuruşu yapıyor. Nobre, birebirde çok etkisizdi ve bitiriciliği kötüydü, sadece kafa toplarına takimdi. Fabiano, Nobre'nin aksine harika bir santrafor, kapa topları konusundaki yeteneğini bilmiyorum. Fatih Tekke ile harika bir ikili oluştururlar, umarım transfer edilir.
luis fabiano transferi gercekse tum dunya da sesini duyurur bu transfer.
sanirim 180 macta 116 golu bulunan bi futbolcu ve video daki gollerden hic biri basit ve ya sans sans eseri atilmis goller deil neredeyse. harika bi futbolcu. bi ara avrupa takimlariyla transfer haberleride vardi zaten.
Luis Fabiano şu an sevilla'da oynuyor zaten öncesinde portoda çok başarısız bir sene geçirdi bu senede iyi oynadığı söylenemez çokda iyi bir oyuncu değil hele ki Anelka hiç iyi değil
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda