Quote Originally Posted by di canio View Post
Bu maçtan sonra tepkilerini koysalar şimdi gösterdikleri tepki kadar ses getirmezdi. En basiti; şu an olduğu gibi siz de, ben de bu konuda bu kadar cevap yazmazdık, bu kadar umursamazdık bu konuyu. Hala diyorum ki eğer doğru ise oyuncuların paralarını alamadıkları, eylem yapmak en doğal haklarıdır. Kulüpler alışmışlar artık oyunculara, çalıştırıcılara para ödememeye. Eğer Türk futbolunun kuyusunun kazılması sözkonusu ise eğer; getirdikleri yabancılarla en ince ayrıntısına kadar sözleşme yapıp, mümkün olduğunca alacaklarını ödemeye özen gösteren değerli kulüplerimizin, yerli oyuncu ve çalıştırıcılar için de aynı hassasiyeti göstermemesi, oyuncuların tepkilerini göstermesinden daha yıpratıcıdır. Açlıktan ölmelerine gerek yok eylem yapmak için; anlaşma yapılırken vaad edilen ücret, o oyuncu ve kulübün oyuncu için hak gördüğü ücrettir. Hakkını aramak da sadece sizin ve benim değil, her emek harcayanın hakkıdır.

Ayrıca siz de yazmışsınız; sezonun bitmesine iki hafta kala üstelik şampiyonluk adayıyla maç.. Sizce de toplumun ilgisini Ankaragücü yönetiminin üzerine çekmek için en mantıklı seçim değil mi bu maç. Fenerbahçe maçından sonra ki maçta yapsalar kim ilgi gösterecek. O maçtan sonra da lig bitiyor. Kimin umrunda olacak oyuncuların ödenmeyen maaşları?
Oyuncular parasını alamıyor diye ligi kaosa sürüklemeye hakları var mı? Hiç kimse % 100 özgür olamaz, topluma karşı da sorumlulukları da vardır. Profesyonellik, sadece al-ver den ibaret değildir.