Partizan'nın bu kadar başarılı olmasının tek sebebi var. kadronun %80'i Sırp ve hepsininde yaşları birbirine eşit. Çok iyi takım oyunu oynuyolar. Buraya kadarmış diyecekler. Genç kadronun baskıyı kaldıracağını düşünmüyorum.

Olympiacos için bu kupanın favorisi demek çokta yanlış olmaz. Kadrosu avrupanın çok üstünde. Spider Papaloukas - Josh Childress - Sconnie Penn- Nicola juvcic - Bourousis - Theodosic gibi adamları var. Her an skoru değiştirebilecek bench yapısı zaten takımın en büyük artısı. Childress tek zayıf halka bana göre. Bir türlü sevemedim şu adamı. Savunmacısını çok kaçırıyo defansta. Partizan engelini rahat geçeceklerdir. Finalde gelecek rakibe göre değişir sonuç.

CSKA için diyecek birşey yok. Rusların klasik takımı. Her turnuvada üst sıralardalar. Çok para döküyolar spor takımlarına. Kadrolarında avrupanın en iyi takımlarında oynamış oyuncular var. Siskauskas takımın temel taşı. Final Four sonuçlarında onun etkili olacağını düşünüyorum ben. Çok fazla gözükmeyen ama cezayı bir anda kesen oyun yapısı var. Her an tehlike yaratacak oyuncu. Kryhapa-Planinic ve Rusların devşirme Guard'ı JR. Holden takımın diğer etkili oyuncuları. Barcelona'yı sallarlar ama devirirlermi o günkü performanslarına bağlı.

Regal Barcelona. Benim Final Four içinde en çok izlemek istediğim takım. Kadrosu müthiş. 2 sene önce dünyayı sallayan İspanya takımın temel taşları bu takımda. İspanyolların altın çocuğu Rubio ve Juan Carlos Navarro. İtalyan Basile'yi unutmayalım tabi. CSKA'nın tam gücünde rakip gelmiş karşısına. Pota altı belirler maçın sonucunu.