Arkadaşlar bu başlıkta kendi kariyerlerimiz ile ilgili paylaşımlarımızı gerçekleştirelim.Kariyer hikayeleri gibi düşünün.Fakat o kısımdaki kariyerler ile bire bir aynı şablonda olmayacak.O şekilde olduğunda zaten böyle bi konu açmamızın anlamı kalmaz.
Burada daha çok oynadığınız ligin,lig-avrupa kupalarındaki karşılaşmalarınızın başarılarınız/başarısızlıklarınızın anatomisini anlatalım.Bazen olurya insana, Şampiyonlar Ligi'ni kazanmışsınızdır ve bunu birileriyle paylaşmak istersiniz yada başarısız bir sezon geçiriyosunuzdur ve değişik fikirlere ihtiyacınız vardır.Tabi sezon başı-ortası, başarılı/başarısız olmak fark etmez önemli olan paylaşmak istediklerinizi paylaşıp sohbet etmek.
Ben örnek teşkil etmesi açısından kendi kariyerimle başlıyım:
Öncelikle sezona umduğumdan daha iyi bi başlangıç yaptım diyebilirim açıkcası.Daha fazla zorlanacağımı düşünüyordum.Liverpool ve Man City'e deplasmanlarda kaybetmesem durum daha farklı olabilirdi.
Buna rağmen takımda son haftalarda bi düşüş söz konusu.Özellikle ileride tek forvet oynayan Rooney istediğim performansı vermiyor.Milevskyi,Kleber,Jo hatta Odemwingie bile Rooneyden daha başarılıydı bu sistemde.Farklı rollerde deniyorum yine aynı, zaten pek sevmediğim bi oyuncu sezon sonu iyi bi paraya satarım gibi geliyor
Defansif anlamda ise takım çok iyi.Ferdinand-Vidic gibi bana göre oyunun en iyi orta ikilisine sahip olan bi defans hattının arkalarına Benaglio gibi kaliteli bi kaleciyi de koyunca, takım ilk 14 hafta kalesinde gol görmedi ve bu alanda ummadığım bi rekorda getirdiler bana.
Legue Cup'ta çeyrek finalde Arsenal'e elendim, ertesi maç Emirates'de lig karşılaşmasında aldık intikamımızıFA Cup'ta 5. turda Cardiff geldi kolay geçeceğimi düşünüyorum.Ama genelde finallere gelene kadar yedek kadrolarla çıktığım için bazen sürpriz yenilgilerde alabiliyorum, kupa karşılaşmalarında.Şampiyonlar liginde gurubu lider olarak tamamladım ve 1. turda AZ Alkmaar geldi.Biraz kek bi kura oldu farkındayım
Hedefim en az yarı final oynamak.
Önümüzdeki sezon Ml-Amc-St mevkilerine direk 11 oynayacak oyuncular almayı planlıyorum.Sola Zhirkov, Amcye Modric, İleri ucada Agüero'yu düşünüyorum.Tabi alternatifleride var kafamda.Ama klüp borç batağında olduğu için ne kadar bütçe verirler, istediğim transferleri ne ölçüde yaparım onu bilemiyorum.Göndereceğim oyuncularında bütçeme katkısı olur elbet.
Şimdilik işler yolunda gidiyor.Sezon sonu gibi takımım hakkında gelişen olayları yeniden paylaşırım.Şimdilik bu kadar.Saygılar...




Alıntılı Yanıtla