Anket Sonuçlarını Görüntüle: maç sonucu

Voters
14. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

11 78.57%
  • Antalyaspor

3 21.43%
  • Berabere

0 0%
1 ile 30 arası toplam 75 sonuç

Konu: Galatasaray - Antalyaspor [ 33. Hafta ]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Kupadakine darbe denilebilir ama bu maç için o tabir doğru olmaz, çünkü sıralamadaki yerimiz hala aynı.

Antalyaspor'u tebrik etmiyorum, bunun da tek nedeni kalecileri Ömer Çatkıçtır. Yatacak yerin yok senin Ömer, yaza Antalya'ya döndüğümde bulacağım seni.
    Darbe derken yanlış kelimeyi kullandım galiba.2.kez galibiyet aldı diyelim basit oldu ama olsun

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Darbe derken yanlış kelimeyi kullandım galiba.2.kez galibiyet aldı diyelim basit oldu ama olsun
    Maça gelirsek iddiamız yoktu kaybettik , saglık olsun yeni geldik staddan , umarım seneye büyük bi revizyon yapılır.
    Last edited by TR.CaPTaiN : 09.Mayıs.2010 at 12:15
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Aykut'u eleştirenleri gerçekten anlamıyorum. Kim ne derse desin Galatasaray'da yabancı hayranlığı var. Tamam Aykut çizgi kalecisidir. Çizgiden çıkmaz o yüzden yan toplarda hata yapar. Ama bu adamın hakkını yemeyin. Gelecek yabancı kaleci bu golleri yemeyecekmi sanki ? De Sanctis, Türkiye'de ne goller yedi. Leo Franco söylemiyorum bile. Bırakın adam en azından 1 sene oynasın. 5-6 senedir takımda Aykut oynadığı maç sayısı 10-20 arası.[/B][/COLOR]
    Last edited by TR.CaPTaiN : 09.Mayıs.2010 at 12:16

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by KaPaLı View Post
    Alican kendindemisin sen ? Aklınca laf soktun öylemi. Aman ne kadar utandık, hepimiz utancımızdan ne yapacağımızı şaşırdık. Çok takacaksan uAburak89'un yazdıklarınada tak. 2'si arasında geçen konuşma çünkü. Sen olaya 3. kişi olarak müdahil olmuşsun.

Aykut'u eleştirenleri gerçekten anlamıyorum. Kim ne derse desin Galatasaray'da yabancı hayranlığı var. Tamam Aykut çizgi kalecisidir. Çizgiden çıkmaz o yüzden yan toplarda hata yapar. Ama bu adamın hakkını yemeyin. Gelecek yabancı kaleci bu golleri yemeyecekmi sanki ? De Sanctis, Türkiye'de ne goller yedi. Leo Franco söylemiyorum bile. Bırakın adam en azından 1 sene oynasın. 5-6 senedir takımda Aykut oynadığı maç sayısı 10-20 arası.
    Sen dedin diye Aykut'u oynayacagız
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Sen dedin diye Aykut'u oynayacagız
    Keşke öyle şansınız olsaydı " SÜPER " yıldız transferi yaptırmazdım ben devre arasında Onlar takımın ritmini bozdu..

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by KaPaLı View Post
    Keşke öyle şansınız olsaydı " SÜPER " yıldız transferi yaptırmazdım ben devre arasında Onlar takımın ritmini bozdu..

Hiçkimse Neill,Jo ,Dos Santos 3 lüsüne hayır diyemezdi devre arasında... yani olay olup bittikten sonra yorum yapması kolay. yaşın itibariyle hatırlarmısın bilemem Fenerbahçe Yunanistan'da yılın oyuncusu seçildikten sonra Kostadinov'u getirdi ama adam ağlaya ağlaya gitti. Guiza İspanya gol kralı olunca 15 milyon € verip aldılar şimdi tüm camia adama küfür ediyor. Tabata Beşiktaş'a 8 milyona geldi ama hala kayıp. Yani iyi transfer alındığında değil, oynatıldıktan sonra belli olur!!!!

Kewel ilk geldiğinde Galatasaraylıların dışında herkes "iş görmez" dediler ama adamın yaptıkları ortada!

Keita geldiğinde "iş olsa lyon göndermezdi" dediler ama yaptıgı işler ortada!!!

Baros geldiğinde "bittikten sonra GS'ye geldi" dediler , onun da yaptıkları ortada...

yani alınırken sallanan laflar , aşı tutarsa sineye çekiliyor ve "biz öyle birşey demedik" diye söylenen sözler unutuluyor. ama aşı tutmadığında daha da sesler yükselerek " biz zaten demiştik bunun bir işe yaramayacağını" diye bas bas bağırıyorsunuz

Yöneticilerin işi teknik ekibin verdiği listeden oyuncu almaktır ki bunu haldun üstünel yapmayı biliyor! oyuncu getirmek başarıdır! Ama oyuncunun başarısız olması bir şanssızlıktır! Bugün Joaa Alves,Dos Santos , Lucas Neil, Elano gibi isimleri getirmek madem bu kadar kolay da geçen sezon neden BJK Tabata'ya 8 verdi de Quaresma'yı getiremedi? FB neden o kadar peşinde koşmasına rağmen Poulsen'i alamadı da gidip Cristian'la anlaştı ?

bu kadar kolay değil bu işler... iki dudak arasından çıkan sözle ya da klavyeye yazılan 2 satırla olmuyor..... ya da büyük harfle yazarak laf sokmayla da olmuyor!!!!
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu arada kaleci konusunda katılıyorum İsmail abiye.Rüştü gidince biz Volkan'a güvenmiştik şampiyon olmuştuk o sene.Hataları olacaktır Aykut'a güvenmek lazım.

Mesaj Yetkileri