Ligi şimdiden domine etmişsin.Ofansif anlamda takım oldukça başarılı gözüküyor.Niye hiç adam satmadın onu anlamadımWisla'yıda, Brodeaux-Ajax eşleşmesinide geçebilicek durumdasın.Biraz şanslı bi kurayla, biraz azimle neden final oynamayasın?
Kevin Thompson -oynadığın taktiğe göre- nokta transfer olmuş, benim çok beğendiğim bir oyuncu.Jo'yu Lokomotiv kariyerimde oynatmıştım.Gol krallığına ulaşmıştı.Baros'u hiç oynatmadığım için bilmiyorum ama Dzeko,Milevskyi gibi bi üst kalibre forvet almayı düşünmüyosan bonservisini alıp, Baros'u gönderebilirsin.Sanırım Elano iyileştiğinde Amc'de kullanıyorsun?Ve illaki 2 stoperÖmer-Serdar ikilisini alabilirsen ne alâ.Hem kontenjan, hemde kalite açısından doğru transfer yapmış olursun.Birde kaleci.
Sezon sonu yapacağın transferlerin ardından durumunu tekrar görmek isterim.
Bence Ramos göbekte sıkıntı çıkarabilir.Sağ bekte kalsın derim.Albiol'un yerine Chiellini-Vidic-Mexes-Bassong'dan birini alırsan defans hattın daha kaliteli olur diye düşünüyorum.Xabi Alonso-De Rossi ikilisi müthiş olmuş.Bu takıma yakışacak en iyi forvet Torres'dir.Olmadı Agüero-Villa ikilisinden birini alırdım senin yerinde olsam.Ligde gayet güzel gidiyosun.Şl'de yarı finalden altını başarısızlık sayarım senin için
Çokda iyi bi kadro kuramamışsın.Semih,Özer,Krivets bu takımın 11 oyuncuları değil bence.Özer benim rotasyın oyuncumdu.Buonanotte'yi Amcde Inside Forward olarak oynatmanı öneririm.Otamendi'yi hiç almayıp Ömer'i kullansan olurdu.Yedek bırakarak harcama bu çocuğu yahu
Bari Lugano'yu sat.Mehmet Topuz isteklerini karşılayabilirmi o mevkide, soru işareti.Topuz'u Amrye alıp Krivetsi sola Buonanotteyi Amcye çekip Emre Belözoğlunu Mcye koyarsan daha kollektif bi takım oluşturmuş olursun diye düşünüyorum
Kaliteli yabancı bi forvet şart bu takıma.Hadi Şl'de bi yarı final yapta göğsümüzü kabart
![]()

Wisla'yıda, Brodeaux-Ajax eşleşmesinide geçebilicek durumdasın.Biraz şanslı bi kurayla, biraz azimle neden final oynamayasın?
.Semih,Özer,Krivets bu takımın 11 oyuncuları değil bence.Özer benim rotasyın oyuncumdu.Buonanotte'yi Amcde Inside Forward olarak oynatmanı öneririm.Otamendi'yi hiç almayıp Ömer'i kullansan olurdu.Yedek bırakarak harcama bu çocuğu yahu
Kaliteli yabancı bi forvet şart bu takıma.Hadi Şl'de bi yarı final yapta göğsümüzü kabart
Alıntılı Yanıtla