Quote Originally Posted by KaPaLı View Post
Abi öyle değil işte. Neill tamam ben bile geldiğinde hayranlıkla izledim. Veya Keita ilk geldiğindeki msn konuşmalarını göstersem sana görürsün ne düşündüğümü. İşe yaramayacak deyipte sonradan geri vites yapanlardan değilim. Çünkü bu oyuncuların ne kadar iyi olduğunu biliyodum. Ama Kimse Santos ve Jo için aynı şeyi söyleyemez. Santos 2 senede 10 maç zor oynamış. Jo'yu söylemeye gerek yok. Hepsini geçtim adam avrupada oynayamadı zaten. Formda olan oyuncunu yollayıp formsuz gol atmayı unutmuş Jo'yu aldın geldin. Kewell olmasa Galatasaray şu anda çok aşağılarda olurdu. Şansı tuttuki Kewell taşıdı takımı.

Kewell - Baros olayları çok farklı. Ben Kewell ilk geldiğinde bile eğer sakatlığını atlatırsa müthiş transfer dedim. İstersen bulabilirimde. Galatasaray yönetimide böyle düşünüyodu. Eğer güvenseler Kewell'la 2 yıl kontrat yapmazlardı. Aynı şey Baros içinde geçerli. Baros özlemişti futbol oynamayı. Milli takımda döktüren adam kulup takımlarında dökülüyodu. Bu oyuncular tuttu çünkü müthiş profesyoneller. Ama " REAL " Dos Santos ve Jo için aynı şey geçerli dğeil.
dos Santos hariç hepsine harfiyen katılıyorum İsmail abi.. Jo'nun kafası gerçekten futbolda değil ama Giovani'nin durumu cidden farklı. Senin de söylediğin gibi adam 2 yılda adam gibi maç yapmamış ve bizde oynadıkça daha da kendine geliyor,onun kumaşı farklı. Üstelik henüz 21 yaşında ve Barcelona'dan yetişmiş bir oyuncu. Eğer bonservisini alıp onu sistemli şekilde oynatırsak 2 senede inanılmaz patlama yapar. Keşke alsak ama hiç sanmıyorum yazık olacak...