Quote Originally Posted by Hugo View Post
Kartalspor takımım şu anda. Süper Lig'e çıktık ilk sezonda
İlk sezon hiç bütçe vermedi yönetim ve maaş bütçesinin de üstndeydik. birkaç gereksiz adamı yolladım.
Serhat Akın ve Erhan Albayrak gibi tecrübeli oyuncuları kadroma kattım serbest transferden. bir de Ousmane Sarr adından 22 yaşında bir Senegalli vardı boşta onu da kaptım. Maurituslu Ragaven adında bir oyuncu alıp orta sahayı güçlendirdim.

Başarıda en büyük pay Galatasaray'dan kiraladığım Berkin, Emre Çolak, Cem Sultan; Beşiktaş'tan kiraladığım Cumali Bişi; ve Anadolu kulüplerinden bir kaç genç oyuncu Eren Albayrak, Hüsnü Başkurt gibi. İlk yarıyı 2. sırada bitirdik ama ikinci yarı üst üste 7 maçtan galibiyetle ayrılamadık. Play-Off şansımız son haftaya kadar sürdü. Son hafta Rize 55, Ordu 55 Kartal 54 gibi bir puan durumu vardı ve Rize-Ordu maçı oynanacaktı. Yani son maçı kazanmam yetecekti Kazandık ve play-off'a kaldık. Orada Bolu, Samsun ve Altay'ı geçerek süper lige adımızı yazdırdık

Cem Sultan 30 gol atarken, Emre Çolak 15 Berkin 11 asist yaptı.

Türkiye Kupasından 2.turda Eyüpspor'a kaybederek elendik ve lige konsantre olduk sadece.

2.sezon sınırları zorlayarak taksitle Jonas adında bir brezilyalı forvet aldım. Çok iyi top taşıyor.

görünmeyen özellikler: teknik 16, work rate 14.

Transferler:

Fernando da ocak ayında takıma katılacak:

Uploaded with ImageShack.us
Sağlam bir orta saha oyuncusu.

Süper ligde ilk maç G.Antep'i 2-0 yendik sahamızda. Sonra İBB'ye 1-0, Trabzon'a 3-1 yenildik. Kasımpaşayla 0-0 berabere kaldık.

Ligde 4.hafta sonunda 4 puanla 10.sıradayız. Heyecanlı bir lig olacak. Düşmezsek süper olacak

İlk 11imiz:

Uploaded with ImageShack.us
Kadron bence iyi bi kadro kardeşim2.Sene transferlerin fena değil TSL'ye yeni çıkan bir takım içinYalnız Caner Celep'i oynatmadım ama Emre Çolak bana kalırsa gayet faydalı bir oyuncu ve Caner'in yerine oynatırsan gayet iyi olur benceOusmane Sarr'ı bende keşfetmiştim Karabükspor'da adam gayet iyi bir oyuncu ve hem genç hem kaliteli yanında da Hürriyet var onların ikisi böyle bi takımda büyük işler başarırlar