Ankaragücü
Fenerbahçe
Berabere
Maçı izlemediğimden soruyorum Ümit Özat ne yaptı?
Originally Posted by C h A o S Maçı izlemediğimden soruyorum Ümit Özat ne yaptı? Ofsaytten gol attı ankara. Ümit görmedi tabi ama yinede itiraz etti baya. Hakemde gönderdi tribüne. Bu arada maçta sürekli tartışma çıkıyor. Toplu kavgaya dönüşebilir her an.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Originally Posted by C h A o S Maçı izlemediğimden soruyorum Ümit Özat ne yaptı? Gol sayılmadı ofsayttı yoğun itiraz etti. Bu arada Seyircimizin sesinin daha fazla çıkması güzel ! Gecekondu Ve Texaslıların arasından çıkıyorsa daha'da güzel.
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Originally Posted by C h A o S Maçı izlemediğimden soruyorum Ümit Özat ne yaptı? Bursa atkısı ile maç izliyor. Artık Fenerbahçe'liler için Ümit Özat bitmiştir.
Originally Posted by Universal Bursa atkısı ile maç izliyor. Artık Fenerbahçe'liler için Ümit Özat bitmiştir. Hadi ya. Ben orayı kaçırdım. Harbi ayıp etmiş.
Originally Posted by Universal Bursa atkısı ile maç izliyor. Artık Fenerbahçe'liler için Ümit Özat bitmiştir. Ümit Özat değilmiş yahu o adam
TariboWest
Forum Rules