Anket Sonuçlarını Görüntüle: maç sonucu

Voters
32. You may not vote on this poll
  • Ankaragücü

5 15.63%
  • Fenerbahçe

19 59.38%
  • Berabere

8 25.00%
1 ile 30 arası toplam 272 sonuç

Konu: Ankaragücü - Fenerbahçe [ 33. Hafta ]

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

Olmadı A.Gücü yönetimi. Uğraştınız ama olmadı. Maç başladığından beri soracam ama sormadım maç bitsin dedim.

Bu Broghi için böyle bir duyum vardı peki neden ilk 11'de başladı. Ne söylerseniz söyleyin böyle bir duyum alınmışsa o oyuncu oynatılır mı ?

İlk sayfada konu açılınca yazmıştım... 1 ay önce bu maçtan korkuyordum ancak yönetim böyle tarz yapmaya çalışınca bitti işleri. ok rahat galibiyet.

NOT : Daum dahi mi
    Bir Dost

Hellbells

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by The.Crow View Post
    Olmadı A.Gücü yönetimi. Uğraştınız ama olmadı. Maç başladığından beri soracam ama sormadım maç bitsin dedim.

Bu Broghi için böyle bir duyum vardı peki neden ilk 11'de başladı. Ne söylerseniz söyleyin böyle bir duyum alınmışsa o oyuncu oynatılır mı ?

İlk sayfada konu açılınca yazmıştım... 1 ay önce bu maçtan korkuyordum ancak yönetim böyle tarz yapmaya çalışınca bitti işleri. ok rahat galibiyet.

NOT : Daum dahi mi
    yaww ankaragücü resmen durduk yere maçı gerdi...normal halleriyle çıksalar daha çok ümidim olurdu... bu maçın böyle biteceği maç öncesinde belli olmuştu zaten. parayla pulla,oyuncu almayla alakası yok. gereksiz yere tansiyonu yükseltti Ankaragücü tarafı. aklı sıra bursa'ya yaranacaktı ama daha da zararı oldu
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Mesaj Yetkileri