Quote Originally Posted by izmer96 View Post
isteyenin istedigini soyleme hakki vardir saygi cercevesinde , ayni sekilde dusunebilirde hatta istedigini dusunmek soylemekden cok daha kolaydir ki kimsenin bilmesine gerek yok dusunduklerini eminim bir cogumuz (benim gibi GS taraftarlari) acaba demistir icinden dunku macdan sonra ama bunu belge olmadan insanlari zan altina birakacak birsekilde alelade soylemek olmaz ! bir takimin 33 hafta harcadigi emegi 1 macda calmak hic olmaz ,

ayrica su gercegide unutmamak gerek insanlar konusabilirler istedigini suursuzca soyliyebilirler ama bundan 1-2 yil sonra kimse bu soylenilen sacmaliklari hatirlamiycak sadece FB'nin BursaSpor ile son haftaya kadar kapistigini ve sampiyon oldugunu hatirlayacak ( FB sampiyonlugu alirsa)

Bunlari soylemek belki bana dusmez bir GS taraftari olarak ama empati yapipda ayni olaylar kendi takimima yapilsa 32 hafta sonunda 1 macda butun sezona sike diyerekden cope atildigini gorsem cok zoruma giderdi o yuzden bunlari yazma geregi duydum bence FB li arkadaslar gonullerini rahat tutsunlar sampiyon olucak takimda onumuzdeki hafta doyasiya kutlasin sampiyonlugunu
Zaman zaman aynı fikirde olmadığımız konuları tartışsak da, ters düşsek de böyle bir yorum beni çok mutlu etti. Teşekkür ederim gerçekten.

Empati kurmak, o kadar konuşuluyor ki, Bursa, GS maçında o kadar pozisyona girdi, birini gol yapmış olsa, Fenerbahçe de maçlarını aynı şekilde kazanmış olsa ve son haftaya Bursa önde girmiş olsa, Fenerbahçe'nin aynı sonuçları almış olmasına rağmen, bu şeyler konuşulur muydu?