Anket Sonuçlarını Görüntüle: maç sonucu
- Voters
- 32. You may not vote on this poll
-
Ankaragücü
-
Fenerbahçe
-
Berabere
-
Ben futbolla çok yakından ilgilenen aktif, katılımcı taraftarlarının çoğunun Bursa'nın şampiyon olmasını istediğime inanmıyorum... Futbolu öylesine, haberlerde rastladıkça kıyısından köşesinden takip eden halkın geneli "bir kere de Bursa olsun kardeşim; yetti artık İstanbul takımları" diyor... Ama işin içindeki taraftar aynısını genelde istemez...
Yani ben Fenerbahçe taraftarı dışındaki 17 takımın el birliği ile Bursa'ya dua ettiğine inanmıyorum...
-Trabzonspor: Benim bu takımı destekleyen arkadaşlarımın yıllardır en büyük övüncü "Anadolunun tek şampiyonu" olmalarıydı... Şimdi kim inanır ki, Trabzon halkı bu en büyük övüncünün, yani tek olma onurunun elinden alınması için kendi eliyle Bursa'yı desteklesin... Kendi eliyle kendine ortak çıkmasını istesin...
-Antalya: Antalya trübünlerinde hala "ayağa kalkmayan Bursalı olsun" diye bağrılır... Yani Fenerbahçenin şampiyonluğu onlara dokunmaz ama Bursa'nın şampiyon olmasını zerre kadar istemezler... (Kardeş Kocaeli aynı şekilde...)
-Beşiktaş: tarihleri boyunca ne Galatasaraydan, ne Fenerbahçe'den işitmedikleri küfürü Bursa trübünlerinde duydular... Ne şikecilikleri kaldı, ne başka şeyleri... Öyle ama öyle ağır hakaretlere maruz kaldılar ki... Bursa deplasmanına gidemediler... Bir Ankaragücü maçında Çarşıyı basıp esnafa saldırdılar... Şimdi bu beşiktaş taraftarı niye Bursa'yı desteklesin? Ki zaten hafta sonu futbolcular da sahaya çıkıp Bursayı Bursa'da yeneceklerdir... Buna adım gibi inanıyorum...
Anadolunun diğer kentlerine gelince... Niye kendileri dışında 5.bir büyük çıkmasını istesinler... Niye Kayseri -misal olsun diye söylüyorum- Bursanın kendisinden daha imtiyazlı ve itibarlı bir konuma geçmesini istesin...
Ben Adnan Polat'ın bile gerçekten Bursa'nın şampiyonluğunu istediğine inanmıyorum... Bir Galatasaray başkanı olarak "Fenerbahçenin şampiyonluğunu isterim" demesi mümkün değildi... Hepsi o...
Mesaj Yetkileri