Bu kariyerim çok zevkli ve bir o kadar da ilginç geçti...İlk sezonumda Leeds ile Coca Cola Lig 1 'i rahat kazandım fakat asıl bomba olansa FA Cup'ta Final oynamamdı.Bu sayede championship'te oynarken aynı zamanda EURO Cup'ta mücadele ediyordum.Bu sayede takıma hayati değerdeki oyuncum olan Eder'i transfer etmeyi başardım.Kendisinin insanlık dışı performansı olmuştur klüpte.

2. sezonumda Championshipte özellikle EURO Cup'ta oynamanın avantajıyla transfer ettiğim Eder sayesinde hem ligi domine ettim hemde Avrupada başarılı bir sezon geçirdim.Özellikle grup maçları muhteşemdi...

Championship'te sezon ortasında klüp satışı yapıldı. 300 gün sürdü.bu arada transfere ambargo geldi. Oyunu bırakmayı bile ciddi ciddi düşündüm.Bu kadarda olmaz dedim. Premier Lig de sezon ortasında ambargo kalktı ve bende oyunculara saldırdım.Ligi çok iyi bir yerde bitirdim.

4. sezon transferlerimi yaptım ve yeni sezona başladım.İlk maçta Tothenham bizi mahvetti o apayrı bi konu Artık bu sene Euro Cup'a katılırız tekrar

Bu arada muhteşem adam Eder...( Tüm sezon gollerini nereden görebilirim?Kupalarda attığı goller?Özellikle geçmiş sezonlardakileri görme şansım var mı? O zaman SS almamıştım)