Jaycee ile sözleşme imzalandı mı ?
Bugün çıkan bir haberde oyuncunun Bursaspor ile anlaştığı söyleniyorda.
http://www.goal.com/nl/news/670/turk...f-in-strijd-om
Jaycee ile sözleşme imzalandı mı ?
Bugün çıkan bir haberde oyuncunun Bursaspor ile anlaştığı söyleniyorda.
http://www.goal.com/nl/news/670/turk...f-in-strijd-om
%95 Fahri Tatan ile anlaşıldı...
Eskişehirspor'un maşallahı var transferde.Fena oyuncularda almıyorlar.Hayırlı olsun hepsi..
Fahri ile 1.5 yıllık sözleşme imzalandı. Garanti parası yok. Maç başı para alacak. Rıza Hoca gerekli gazı verir Fahri'ye. Kadro derinliği açısından iyi transfer oldu. Çünkü Bülent Ertuğrul ve Doğa ilk 3 hafta yokmuş.
Riza hocada gittigi her takima Fahri'yi götürüyor![]()
Fahri için çooooooooooook büyük teşekkürlerimizi sunuyoruz Es-Es'e,Ali İpek'i istediğiniz zaman alın kullanın hatta iade etmeyin.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Fahri'yi sizden değil boştan aldık Ozyy.![]()
Altı çizili yerlere dikkat. Fahri geçen sene bize gelmek istemişti. Beşiktaş yönetimi Konyaspor'a yolladı zorla. Ondan sonra formunun neden düştüğünü söylemiş.Fahri'nin ilk röportajı:
Fahri : Nereden duydunuz burada olduğumu
Şahin : Sanırım burasının Eskişehir, Bizimde Eskişehirspor taraftarı olduğumuzu unutuyorsun.
Fahri : Valla methiniz herkes biliyor da, bu kadarını tahmin etmiyordum..
Şahin : Eskişehir'e transferiniz nasıl gerçekleşti.. Sözleşmeniz kaç yıllık olacak..
Fahri : Konya'ya transferimden önce bile hep aklımda Eskişehirspor vardı.. Ancak Konya eski kulübüme yüksek bonservis ücreti ödeyince, gitmek zorunda kaldım.. Önceki gün Rıza Hoca beni arayınca hiç düşünmeden, koştum geldim. Sözleşme kısmet ise yarın 1,5 yıllık olarak imzalanacak. Peşinat ve Aylık ücret yok. Sadece maç başı alacağım..
Günhan : Uzun zamandır futboldan uzaksın, Konya'da istenilen performansı sağlayamadın. Maç başı analaşacak kadar kendine güvenmenin sebebi nedir.
Fahri : Aslında hiç futboldan uzak kalmadım.. Çalışmalarım hep devam etti. Konya'daki form düşüklüğüm istediğim dışında oluşan bir transfer sonrası moral bozukluğundan kaynaklandı. Eski günlerimi Eskişehirspor'da tekrar yakalayacağımdan eminim.
Günhan : Taraftarımız hakkında ne düşünüyorsun..
Fahri : Daha öncede söyledim, taraftarımızın methini Türkiye'de bilmeyen yok.. Basından ve internetten takip ediyorum.. Denizli'yi 4-3 yendiğiniz maçı taraftar tarafından nasıl çevrildiğini biliyorum. Youtube'dan tribün şovlarınızı ve bandonuzu bir çok defalar izledim. Türkiye'de bunu yapabilecek başka taraftar yok..
Şahin : Son olarak söylemek istediğin bir şey var mı ?
Fahri : Taraftarımızın bana 15-20 gün süre vermesini rica ediyorum. Takımla tanışmak ve adapte olabilmek için buna ihtiyacım var. Bu süreyi bana tanırlar ve sabır gösterirlerse, Fahri Tatan�ı herkese göstereceğim..
Günhan : Sen yeter ki Mücadele gücünü ortaya koy, taraftar bu sabrı sana gösterecek ve baş tacı yapacaktır.
Efendi kişiliği ve sıcak kanlı sohbetini görünce Fahri'den umudumuz arttı. Teşekkür edip, otelden ayrıldık..
Tekrar Hoş Geldin Fahri..
Kaynak: Eskisehirspor.com![]()
Aydın Yılmaz Eskişehirspor'da.![]()
Ivesa 3 yıllık imza attı.
Başkanımız Halil Ünal, Ivesa için Eskişehirspor tesislerinde düzenlenen imza töreninde yaptığı konuşmada, Ivesa'nın Eskişehirspor'a transfer olduğu iki yıl önce bu yana takımın değişilmez oyuncularından olduğunu belirterek, Ivesa'nın da Eskişehirspor'u çok sevdiğini kaydetti.
Eskişehirspor yönetim kurulunun Ivesa'nın 3 yıllığına daha Eskişehirspor forması giyme kararını aldığını ifade eden Ünal, ''Ivesa, dünyanın en önemli kulüplerinden ve Turkcell Süper Lig takımlarından teklifler aldı. Ivesa tercihini Eskişehirspor'dan yana kullandı. İmzamız hayırlı ve uğurlu olsun'' dedi.
Ivesa da 3 yıllık sözleşme yenilediği takımı Eskişehirspor'u ve Eskişehirspor taraftarını çok sevdiğini belirterek, taraftarın sözleşmesini yenilemeden en önemli faktör olduğunu bildirdi.
Konuşmanın ardından Ivesa, kendisini 3 yıllığına daha Eskişehirsporlu yapan imzayı attı.
Kaynak: Eskişehirspor Resmi Sitesi
I'm back...
3 yıl daha fıtık edecek yani bizi.![]()
İyi bi kaleci Ivesa...Yararlı olacaktır daha Es-Es'e...
Batuhan Karadeniz 2 Milyon Dolar'a Eskişehirspor'da.
Erkan Zengin de Eskişehir'de kalacak.
Es-Es Zapo'nun peşindeymiş bir de.
Kaynak: LigRadyo. Demin söyledi Mehmet Ayan.
Batuhan zaten kariyerini Es-es'te gece hayatlarında yaktı yine yapacaksa bence kötü transfer..Disiplinli bir oyuncu olacaksa Batuhan çok başarılı olur..Erkan'ı da BJK kaptırmamalıydı Es-es'te çok formda..
Batuhan için en iyisi oldu...
İstediği,mutlu olduğu uğruna neredeyse 1 yılını Beşiktaş'ta boş geçirmesine sebep olduğu Eskişehir'e gitti...
Hayırlı uğurlu olsun...
Hayırlı olsun Eskişehir'e umarım Batuhan bu şansını iyi kullanır. . .
Beşiktaş'tan sonra forma giyeceğim tek kulüp Es-Es diyordu. İstediği oldu. İnşl. burada kendini geliştirir.
GS veya FB'ye satılırsa 5Milyon Euro Beşiktaşa ödencek, başka bir takıma satılırsa %25 pay alacak Beşiktaş.
Çok doğru bir transfer yaptı Eskişehirspor.Batuhan seneye takımın gol yükünü çekecektir.Beşiktaş'ın %25lik bir pay koydurması ise akıllıca bir hamle.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Batuhan işte şimdi geri dönüyor.(Bu smileyi uzun zamandır kullanmıyordum ama bu haber için kullanılır.
)
I'm back...
Batuhan için gelecekte %25 pay alması çok güzel. Fenerbahceli olmama rağmen Fb ve Gsye satılırsa 5 m maddesi ise süper. Çünkü ilerleyen yıllarda Batuhan kendisini gösterse bile satılamayacak Fb ile Gsye![]()
TariboWest
Batuhan ne cevizler kırar Eskişehir'de.
Bizim Özkan bile altını üstüne getirmiş öyle diyorlar. Ne diyelim hayırlı olsun Batuhan.![]()
bedeliyle Eskişehirspor'a verildi.
![]()
NTV Spor ve Ajanslar
Güncelleme: 20:44 TSİ 11 Mayıs. 2010 Salı
Beşiktaş, Mustafa Denizli’nin önümüzdeki sezon kadrosunda düşünmediği Batuhan ile yollarını ayırdı. Genç futbolcu bonservisi ile birlikte Eskişehirspor’a verildi.
Siyah-beyazlı kulübün altyapısından yetişen Batuhan, geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında Eskişehirspor forması giyerken, bu sezon ise Beşiktaş A2 takımında oynuyordu. Siyah beyazlı takımın teknik direktörü Mustafa Denizli'nin önümüzdeki sezon kadroya almayı düşünmediği genç oyuncunun, yapılan görüşmeler sonrası Eskişehirspor'a transfer olduğu öğrenildi.
Eskişehirspor'un siyah beyazlı kulübe 2 milyon euro bonservis ücreti ödemesi bekleniyor.
Diğer yandan yapılan sözleşme gereği Eskişehirspor, Batuhan'ı başka bir kulübe satarsa Beşiktaş'a %25, Fenerbahçe veya Galatasaray'a satarsa 5 milyon euro ödeyecek.
BATUHAN'IN PERFORMANSI
Siyah-beyazlı futbol takımının altyapısında yetişen ve güçlü fiziğinin yanı sıra altyapı maçlarında attığı gollerle adından sıkça söz ettiren Batuhan, A takımda ise aynı başarıyı gösteremedi.
Beşiktaş formasıyla Turkcell Süper Lig'deki ilk deneyimini 19 Ağustos 2007 tarihinde Kasımpaşa karşısında yaşayan genç oyuncu, siyah-beyazlı formayla ligde 14 karşılaşmada sahaya çıktı.
Bu 14 lig maçında takımına 2 gol kazandıran Batuhan, 4 kez de Türkiye Kupası'nda oynamasına rağmen gol atma başarısı gösteremedi.
Beşiktaş Kulübü'nün, geçen sezon Eskişehirspor'a kiralık olarak verdiği Batuhan, kırmızı-siyahlı takımda ise başarılı bir performans sergiledi.
Batuhan, bonservisiyle gelecek sezondan itibaren formasını terleteceği Eskişehirspor'da geçen sezon 14 lig maçında, 8 gol atarak skorer bir görüntü sergiledi.
batuhani resmen bitirdiler.. madem gönderecektiniz sezon sonunu niye beklediniz adam ne mac oynadi ne antrenmana alindi.. devre arasinda verseydiniz ya.. bitirdiler bunuda.