4ever Vuvuzela
Cidden adamların kültürleri yahu,neden yasaklansın !?
4ever Vuvuzela
Cidden adamların kültürleri yahu,neden yasaklansın !?
Sanırım her maç için %40 kapasite ev sahibi ülke seyircilerine ayrılmış. Bilet fiyatlarını hesaba katarsak bu %40'ın büyük bölümü boş kalacak demektir. Yani vuvuzela Konfederasyon kupasında olduğu kadar büyük bir problem olmayacak.
Ben çalınmasından yanayım.Büyük ihtimalle ilk ve son kez Dünya Kupası heyecanı yaşayacaklar ve bu heyecanı yaşarkende kendi kültürlerini göstermeleri kadar normal birşey olamaz.
Del_Pieo_10 çok doğru söylüyor, katılıyorum. Dünya Kupası'nda ne kadar Afrikalı seyirci olabilecekki tribünlerde...Anti-vuvuzelacılar merak etmesinbirkaç maç harici çok duymayız, büyük sorun teşkil etmeyecektir.
tabi şu da olabilir. Afrika dışından gelecek izleyicilerde merak saracak bu mereteherkesin elinde birer vuvuzela da görebiliriz, belli olmaz
![]()
Merak etmeyin stad çevresinde satılır muhtemelen ve G. Afrikalı olmasına gerek kalmaz çalanların.Herkesin elinde olacaktır ve çalacaklardır.
Nasıl ki İstanbul'a gelen bir turiste muhakkak fes satarlar. o hesap.![]()
Sana sesleniyorum DisCo.![]()
Gidip çalmazsam G. Afrika'da bir maçta.Bir de kartona DisCo'ya selamlar yazıp kameralara göstereceğim.
![]()
El Barto
Emektar Vuvuzelacı
Başka bir şey demiyorum.![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
euro 2008 elemeleri ispanya-türkiye maçını ne çabuk unuttunuz? ordada çalınan şey vuvuzelanın başka bir versiyonu değil miydi? yoksa ispanyollar çalınca bir şey olmuyor mu ?
Dünya Kupası'nı izleyen milyonlarca insan var, vuvuzelalar gerçekten çok rahatsız edici ses çıkarıyorlar, izlerken bile sorun oluyor. Bu yüzden olmamaları daha önemli.
Kültürleri falan tamam da maçın önüne geçecek bir ses ne olursa olsun kontrol altına alınmalı.
Küfür ülkemizde kontrol altına alınamıyor, belki orada da 90 dakika küfür edenler vardır, küfür yerine bunun sesini dinlemeyi tercih ederim. (Anlamayız onlar küfür de etse ama anlayanlar rahatsız olur mutlaka)
"YÜCE ATATÜRK"
Küfür etseler niye anlamayalım adamların resmi dili İngilizce![]()
Millet maç izlemek yerine "çekirdek çıtlarsa" Tabi o sesler maçın önüne geçer Aslolan Dünya Kupasına yakışır bir seyirciyi oraya toplamaktır . Bizim kültürümüzde var farklı bir şeyi , bizleri en ufak şekilde rahatsız etsin direk yasakla sansürle
Coca Cola'nın yeni kampanyasında Vuvuzela kazanma şansı var.Umarım kazanırım da çalarım![]()
Ben getirtiyorum bunlardan Türkiye'ye. Türkiye distiribütörlüğünü aldık. Gümrükte biraz sorun çıktı. Haziran başı gibi satışa başlayacağız.![]()
Yok yahu işin şakası o emekar vuvuzelacı ilan edildim ya.
Aslında iş yapar mı bilmiyorum ki? G.Afrika ile bağlantı kurmak zor iş.
http://www.boogieblast.co.uk/boogieb...ctsheet-uk.pdf
aslında denenebilir. Girişimci bir kaç adam lazım.![]()
Sesi Hiçte Kötü Değil Yahu Bunu Yasaklamanın Hiç Bir Açıklaması ve Mağrifeti Olamaz. Keşke Türkiyede Bu Uygulansa Kendini Bir Yerlerini Yırtarak Bağıran Taraftarlar Gerçek Taraftarlıksa Ben Öyle Taraftarlığa Neyse Gerçekten Maçın Havasınıda Bir Hayli Değiştiriyor Bu Sıkıcı Geçen veya Kapanan Takımlara Çok Güzel Bir Uyarı Olur. Sonuna Kadar Vuvuzelanın Destekçisiyim. Keşke Bizim Buralarda Bu Adeti Kapsada Kendini Taraftar Sanan Şu Bazı Gruplardan Kurtulsak
Bu Vuvuzelaya En Alışkın Yada Buna En Yakın Millet İspanyollar Onlar Çok Rahat Olacaklar. Zaten Hep Sevmişimdir İspanyolların Taraftarlarını Adamlar Tam Futbol Aşığı.
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Yahu iyi güzel adamların kültürü ona lafımız yok ama bari oyununa vuvuzela'yı koymasaydınız Güney Afrika'yla bir daha maç yapmamak için dua ediyorum![]()
İnsanlar bazı şeylere takarlar. Futbolculardan birinin de bu veya benzeri bir sese tiki varsa işi bitti işte.![]()