Oyunda özel hayat olması oyuncu sayısını 2 3 arttırsada 10 15 düşürür şahsen ben oynamam tamamen gerçeklikten uzak çocuk oyununa döner ki bunu isteyen kişilerinde 15 yaş altı oldugunu dusunuyorum yok neymiş fifa managerde bir yere tıklıyormuşsun cocuk yap varmıs falan filan bu ne ya mantık bunun neresinde 2 3 öneri dışında hayali öneriler var gerçekçi bir şeyler söylemek gerekirse

Manager eklerken sadece favori takımımızı seçebiliyoruz favoru personellerimizi kişiliğimizi (Medya dostu.neşeli vs..)seçebilelim yönettiğimiz takımlarda mtsuz olabilelim örneğin ben suan mıddlesbroughu yönetiyorum online oynuyorum arkadasla ama hıc memnun değilim takımdan tıp*kı oyuncu gibi bende mutusz olabileyim kulüpten ayrılmak istediğimi falan açıklayabileyim Profilimiz normal managerler gibi olabilir ve oyuncu etkileşimi kesinlikle arttırılmalı morali kötü olan oyuncuyu düzeltemiyorsun ve serwana kesinlikle katılıyorum kendi teknik heyetimizi oluşturabilmemiz çok hoş olurdu ve altyapıdan gelen oyuncuların daha hızlı gelişmesi gerektiğii düşünüyorum