Sayfa 216 / 896 İlkİlk ... 116166206214215216217218226266316716 ... SonSon
6,451 ile 6,480 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Goosfraba View Post
    hadi inşallah ...
    Haberi görünce aynı tepkiyi verdim O da rahatlasın Biz de ..

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Yaa bu gidişle kalcak ocağımızda yaa

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

8 Az.
    10'dan Aşşağı Gidecekse Gitmesin...
    Takasta Kullanırız.Güiza Piyasası Olan Bir Futbolcu.
    Mesela Gignac'a Güiza+6 Milyon Verebiliriz.Hatta Üstüne Kazım'ıda Verelim.Daha İyi Olur Bence

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Süper Lig'in sonhaftasına girilirken Trabzonspor'da transfer çalışmaları hızlandı.

Bu yıl Süper Lig'de aradığını bulamayan ve sezonun son karşılaşmasını İstanbul'da Fenerbahçe ile oynayacak olan Trabzonspor'd atransfer görüşmeleri başladı.

Gabriç ve Cale'nin gönderileceği haber61.net spor servisi tarafından öğrenilen Trabzonspor'da sol taraf için arayışlara girilirken Fenerbahçeli Gökçek Vederson ile hemen hemen her konuda anlaşıldı.

Gökçek Vderson'un Türk vatandaşı olması ve sözleşmesinin 30 Haziran 2010 tarihinde dolması bu transferin gündeme gelmesinde önemli rol oynadı.

Trabzonspor'un Gökçek Vederson ile yaptığı görüşmelerin olumlu geçtiği ve bu futbolcunun önümüzdeki sezon Trabzonspor formasını giyeceğine kesin gözüyle bakıldığı da öğrenildi.

Başkan birde İstanbuldan Arda hariç adam almayız diyordu bu haber doğruysa resmen yalan söylemiş olur.Ayrıca Cale neden satılır ki anlamadım adam oynuyor işte.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Krasic: İstanbul'a geleceğim...

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Ben Krasic'in bizim takımlara geleceğine inanmıyorum İsmail adama çok daha iyi teklifler geliyordur burayı tercih etmez.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

"İstanbul'a geleceğim"
    Sarı-Lacivertliler’in transferdeki bir numaralı ismi olan Milos Krasic’e HABERTÜRK ulaştı.

Sırp yıldız gelişmelerle ilgili olarak bilgi verirken, “En son geçen hafta görüşmemiz oldu. Elbette Fenerbahçe’ye gelirim” ifadesini kullandı!

GAZETE HABERTÜRK / Senad OK

Milos Krasic... CSKA Moskova’nın Sırp yıldızı Avrupa’nın ünlü kulüplerinin yanı sıra Fenerbahçe’nin de transferdeki bir numaralı hedefi. Hiç kuşkusuz yıldız futbolcunun gündeme gelmesi camiada da büyük bir heyecan yarattı. Ancak uzun süredir ismi basında yer almasına rağmen Krasic ile bir türlü kimse görüşemedi. Transferiyle ilgili ne düşünüyordu? Gerçekten Sarı-Lacivertli kulüp kendisiyle ilgileniyor mu? Kendisine bir teklif yapıldıysa son kararı ne? İşte bunun gibi sorular herkesin kafasını kurcalıyordu. Tüm bu soruların yanıtını olayın bir numaralı kahramanının yani bizzat Krasic’in kendi ağzından öğrendik.

HABERTÜRK olarak uzun uğraşlar sonunda kendisine telefonla ulaşarak Fenerbahçe’ye transferini konuştuk. Sarı-Lacivertli kulübün kendisiyle ilgilendiği doğrulayan Krasic, “Fenerbahçe ile halen görüşüyoruz. Başka kulüpler de var beni isteyen ama isim veremem. Öncelikle şunu söyleyeyim ki Fenerbahçe’ye tabii ki gelirim. Ne kadar büyük bir kulüp olduğunu ve son dönemdeki başarılarını takip diyorum. Özellikle taraftarından çok sık bahsediliyor. Zaten ben de Fenerbahçe ile ilgili orada forma giymiş isimlerden çok bilgi aldım. Bana sorarsanız eğer Fenerbahçe’ye gelme şansım yüzde 50. Bu da yüksek bir ihtimal” ifadesini kullandı.

‘20 MİLYON EURO FAZLA’
    Sarı-Lacivertli yöneticilerle yapılan görüşmeler ve bonservis bedeli ile ilgili olarak da bilgiler veren Milos Krasic, “Menajerim yöneticilerle konuşuyor. En son geçen hafta bir görüşmemiz oldu. Olumlu veya olumsuz olur bilemiyorum ama bekleyip görmemiz lazım. Ancak bu transferin öncesinde İstanbul’a gelip ziyarette bulunmak istiyorum. Fenerbahçe tesislerini, kulübü, stadı, şehri görmek istiyorum. Böyle bir planım var. CSKA’nın istediği 20 milyon Euro bonservis bedeli fazla. Ama iki kulüp ortak bir noktada anlaşırlar. Sonuç olarak beni isteyen başka kulüpler de var. Kendim için en iyi kararı vereceğim” diye konuştu.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Sağlam bir Fb´li arkadaşımın başka bir platformda yazdığı yazı‚ ordan görüp paylaşıyorum.. Mevcut Henry topiciyle birleştirin dilerseniz;

Henry yıllık 4.7 milyona 2 yıllığına bizde.. Şekip Mosturoğlu söyledi..
    Fbtv´de çalışan bir arkadaşım..
    diyorlar ...
    (/s)

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Keşke öyle bişe olabilse yaa

Henry transferinin ben de okumuştum. İnşallah olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Henry falan olmasın ya. Tek forvet olarak Henry çok zor oynar... Gerçi gelse bile futbolu Fenerbahçe'de bırakır. Dünya yıldızlarını çubukluyla uğurlarız futbol arenasından

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Çubuklu 14 numarada yakışır ama henry'ye

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Şampiyon olduktan sonra (umarım) başkan Henry'i açıklıcakmış diye duydum bilmiyorum ne kadar dogru.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Güiza gitsin, Krasiç ve Henry gelsin Offff daha ne ister bir F.BahçeLi

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

valla krasic keşke gelse de ligimizde bir yıldız daha izlesek ama gelmez tahminim.. çünkü milan'la falan adı geçiyordu.
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

hersene ayni haberler, henry haberleri 2007 yilindan beri var.. gelirse büyük transfer olur fakat tek forvet oynatilacaksa hic gelmesin..

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

sanırım şekip mosturoğlu'nun bahsettiği dünyaca ünlü fransız henry olacak.
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

ben kesinlikle karşıyım 32+ oyunculara... en fazla 1 sene oynayıp yatıyorlar. yazık türk takımlarının paralarına...

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Söz konusu olan Thierry Henry yahu yapmayın etmeyin. Adamın oynadığı en kötü kulüp Monaco. Monaco'da onun oynadığı zamanlar Fransa'nın kalbur üstü takımlarındandı..
    I'm back...

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

valla hepsi yatar da henry yatmaz bence hooijdonk'tan sonra ne kadar forvet geldiyse hepsinin bitiricilik konusunda bariz sorunları vardı. henry'nin eski hızı yok ama burası da türkiye ligi. eh tabi henry'i alacaksan ortasahanı da iyi adamlarla donatacaksın ki birşeye yarasın. ama henry'i sol kanat için düşünüyorlarsa yönetim ya güiza'yı seneye de düşünüyor, ya da güiza'nın yerine iyi birini düşünüyor.
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

tamam musti de bu adamı 2 milyona oynatmıcaksın sonuçta bizim nonda da monaco + roma'da oynadı nolmuş?

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Hasan Hüseyin Hocam;

Bir anket yapalım. Henry gelse kim gidip orijinal formasını alır diye forumdaki bütün Fenerbahçe'liler alırım diyecektir. Yani Henry gelirse forma satışından kendi maliyetini karşılar.
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Hala daha takımın en çok gol atan oyuncusu : )

Eee öyle zaten Musti. Roberto Carlos geldi. Ona verilen paranın 4-5 katını çıkardı formalarla..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Henry gelirse Fb yönetimini kutlamak gerekir.Kos koca Henry ligimizde muhteşem bence.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

gelsin de izleyek o zaman

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Henry gelirse mükemmel olur ligimiz için...

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Topal'dan sonra 2. hedef!

Mehmet Topal’ı renklerine bağlayan Valencia Kulübü’nün ikinci hedefinin Fenerbahçeli Daniel Güiza olduğu öğrenildi. İspanyol ekibinin sezon sonunda Barcelona’ya gidecek olan David Villa’nın boşluğunu sarı-lacivertli ekibin yollarını ayırmayı planladığı Güiza ile doldurmayı planladığı bildirildi.

Milliyet Gazetesi'nin 13 Mayıs 2010 tarihli sayısındaki habere göre; Tecrübeli oyuncu ile ilk sıcak temasın İspanya Milli Takımı’nın kampında gercekleşeceği, Güiza’nın da tekrar ülkesine dönmeye yeşil ışık yaktığı belirtildi.
    Golcü oyuncunun geçtiğimiz devre arasında verdiği bir röportajda, “Valencia’da oynamayı çok isterim” ifadelerinin bu transfer girişimde önemli rol oynadığı kaydedildi.
    İspanyol yetkililerin Güiza ile herhangi bir sorun yaşanmayacağına kesin gözle baktıkları ancak Fenerbahçe ile yapılacak bonservis görüşmelerinde sıkıntı doğabileceğini düşündükleri belirlendi.
    Ekonomik olarak pek de parlak bir dönem geçirmeyen Valencia’nın, Güiza için astronomik bir rakam ödeyemeyeceği, David Villa’nın transferinden gelecek 40 milyon euronun toplam bütçeyi oluşturduğu bildirildi.
    Güiza çin en fazla 8 milyon euro ödemeyi planlayan Valencia’nın bu rakamı kabul ettirmek için Fenerbahçe’yi ikna etmeye çalışacağı kaydedildi.

Kaynak : Milliyet
    Ne diyelim Allah Kurtarsın.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Kadrodan Güiza gittiği takdirde ve ek olarak Bilica giderse yerlerine gelecek 2 oyuncu bizi seneye 2 gömlek birden atlatır.

Mesela Forvet hattına Henry,Suarez gibi oyuncular.Güizaya verilen parayı bildikten sonra bu oyunculara fazlasıda verilir ve rahat bir şekilde kadroya katılır.R.Carlos,Anelka,Ortega gibi oyuncuların oynadığı takım için uçta hedefler değiller aslında.Bir Suarez bir Henry bu takımla birlikte uçuşa geçebilirler ki bu uçuş şu aşamada sadece Henry için olur.

Savunmaya yapılacak bi kalite transfer ise bizim için çok çok iyi olur.Bench de olacak oyuncularında önemi var tabi.Bu sene Deniz gibi oyunculardan fayda almaya çalıştık önümüzdeki sene bu böyle olmamalı.En azından Semih'in yanına bir de Semih gibi orta saha koyulmalı aksi halde sıkıntı yaşarız bu seneki gibi zorlanırız.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Ayrilda gel be Henry..

Henry gelirse havaalanindaki karsilamayi dusunemiyorum Kesin giderim bende

Sheriff Misafir

Dua edinde Henry yerine Trezeguet gelmesin..

Mesaj Yetkileri