Hayırlısı bakalım. Yönetimin bu sene sol tarafa kaliteli bir isim alacağı belli oldu. Ortalıkta dolaşan isimler gelirse muhteşem olur.
Hayırlısı bakalım. Yönetimin bu sene sol tarafa kaliteli bir isim alacağı belli oldu. Ortalıkta dolaşan isimler gelirse muhteşem olur.
TariboWest
İnşallah yetenekli kaliteli genç futbolcular bekliyorum önümüzdeki sene,Daum bence kalmalı ben şahsen seviyorum kendisini ortada bir başarısızlık varsa bu yönetimin getirdiği futbolculardadır.Daum bi liste versin yönetim alsın o oyuncuları görün bakın neler oluyor.Bu yönetim ve başkanla transferleri teknik adamdan beklemeyin kim gelirse gelsin teknik adam,bu böyle devam edecektir.
arkadas cok iyi sallamis.. madem gurbetci türkce klavye ne ariyor elemanda hadi onu gectim, almanyanin hangi eyaletinde kaliyormus? kaldigi sehrin adi ne? bunlari niye söylememis... marko marin'in pabucunu aliriz bu kadar acik konusuyorum.. he bu arada gurbetci degil türkiyede yasiyorsada "sürekli görüsüyoruz" demis almanyayi arayacak kadar parasi varmiymis))
Valla kardeşim inanmıyor olabilirsin. Daha yeni yazdıklarını söyleyeyim. Uçağın saatini söyledi. Kız kardeşi, sevgilisi, menejeri ve kendisi İstanbula geliyor. Bu kadar da sallayamaz herhalde.. Ayrıca şu an Türkiyede üniversite okuyor..
Buyur bu da mesajı
15 Mayıs 2010 Cumartesi 18:35 Hamburg-İstanbul(Sabiha Gökçen) Turkish Airlines uçağıyla Marin geliyor.ben orda olucam senide beklerim.
TariboWest
Thynin sitesine girelim ordan bakalim o saatte ve tarihte ucak var mi![]()
Eğer kandırıyorsa gidenlere yazık olur![]()
![]()
Şu anda baktım. 15 Mayıs Cumartesi Hamburgdan 18:35 de kalkıyor. 22:45 de de Türkiyeye varıyor. Verdiği bilgiler şu an için doğru. Ben inanıyorum![]()
Last edited by GeorgeWeah : 11.Mayıs.2010 at 19:32
TariboWest
Balazs Dzsudzsak'ın Premier Lig ekipleri peşindeydi diye biliyorum ama eğer bu transfer gerçekleştirilirse kesinlikle bomba olur. Çok kaliteli bir oyuncu.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Balazs'ın Fenerbahçe'yi tercih edeceğini sanmıyorum pek , PSV'de mükemmel oynuyor geldiğinden beri ve büyük kulüplerin listesine çoktan girdi.. Ama şöyle bir durum varki Premier Lig'e gidip orta düzey bir takımda oynamaktansa Fenerbahçe'ye gelir çok daha iyi ki gelirse mükemmel bir transfer olur , Balazs mükemmel bir oyuncu..
Siz hala Erman Toroğlu'nun laflarına itibar ediyor musunuz?
O diyorsa yalandır.
http://www.nemzetisport.hu/legiosok/...bahce-2028270/
Haberin orjinalinde muhtemelen Anelka ve Carlos gibi isimlerin Fenerbahçe forması giydiğinden bahsediliyor.
http://www.youtube.com/watch?v=UP01jlPEOi4
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Dzsudzsak muhteşem transfer olur.
Her sene Fenerbahcenin maddi kaynağından dolayı çok büyük beklenti içine girilir. Ama çıkan haberlere göre bu sene iyi transferler yapacağımızı düşünüyorum. Eğerki Daumun istediği adamlar alıncaksa benim için geç alınması da önemli değil. Yeter ki 27 yaşının üstünde olmasın ve karakterli bir oyuncu olsun..
TariboWest
Bugün bi gazetede okudum.CSKA Krasic için 18M$ istemiş ve yönetim bu parayı yüksek bulduğu için bu transferden vazgeçilmiş.Tamam 18m$ dolar Krasiç için fazla bi paradır değildir bu ayrı bi konu ama Güiza'ya 21 Milyon$ veren yönetim, Krasic gibi bi oyuncuya 18M$'ı neden fazla görüyor onu anlamıyorum.Yani forvet oyuncusu oldumu bas basabildiğin kadar parayı ama orta saha yada defans oldumu "çok para" bu mudur yani?
Çok iyi hatırlıyorum şuan Chelsea'da oynayan Alex'le ilgilendiğimiz ve son anda transferinden vazgeçip Luciano'yu aldığımız zaman, Alex için Santos 7.5 milyon$ istemiş ve bu para yönetimce fazla bulunmuştu.Ben bu olayı anlamıyorum.Bi noktaya adam ihtiyacı varsa ve alabileceğin en kaliteli oyuncu o kişiyse, tüm imkanlar zorlanmalı, "mevki gözetmeksizin" ve o transfer bitirilmeli.Bu her mevki için geçerli.
Dzsudzsak transferine pek ihtimal vermiyorum.Bence Avrupanın daha büyük klüplerinden birin gider.
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
Sarı-Lacivertli yönetim, devlerin transfer listesinde yer alan PSV'nin sol kanat oyuncusuyla ön protokol imzaladı. Macar yıldızın kulübüne de 10 milyon Euro bonservis bedeli ödenecek.
Süper Lig’de şampiyonluk için geri sayıma geçen Fenerbahçe, bir yandan da gelecek sezonun kadrosunu kuruyor. Fenerbahçe’nin transferdeki ilk büyük bombası; Macar Balazs Dzsudzsak. PSV’de ortaya koyduğu başarılı futbolla devlerin listesine giren genç yıldız ile 4 yıllık ön protokol imzalandığı öğrenildi.
Hücuma dönük sol kanat oyuncusunun Fenerbahçe’den yıllık 2.5 milyon Euro alacağı, kulübü PSV’ye de 10 milyon Euro bonservis bedeli ödeneceği belirlendi. Şu anda Brezilya’da tatil yapan Dzsudzsak’ın lig bittikten sonra imza töreni için İstanbul’a geleceği bildirildi. Macaristan’ın tek günlük spor gazetesi olan Nemzetisport da, bu haberi dün internet sitesinden duyurdu.
Fanatik böyle yazmış ne kadar gerçek bilmiyorum.
Belki oyuncunun değerini artırmak için Macar medyası tarafından uydurulmuş olabilir.. Ama umarım doğru bir haberdir..
Fanatik yazdıysa doğruluk payı azdır ama..
AA da nemzeti'yi kaynak gösterip, habere yer vermiş.
(/s)
inşallah doğrudur yaa![]()
3 haftadır birçok futbolcuyla anıldık ama hiçbiri aklımda değil şuan, balazs hariç. geleceğini düşünmüyorum, hissediyorum.
mantık mı yoksa hislerim mi?
![]()
(/s)
Topal'dan sonra 2. hedef!
Mehmet Topal’ı renklerine bağlayan Valencia Kulübü’nün ikinci hedefinin Fenerbahçeli Daniel Güiza olduğu öğrenildi. İspanyol ekibinin sezon sonunda Barcelona’ya gidecek olan David Villa’nın boşluğunu sarı-lacivertli ekibin yollarını ayırmayı planladığı Güiza ile doldurmayı planladığı bildirildi.
Milliyet Gazetesi'nin 13 Mayıs 2010 tarihli sayısındaki habere göre; Tecrübeli oyuncu ile ilk sıcak temasın İspanya Milli Takımı’nın kampında gercekleşeceği, Güiza’nın da tekrar ülkesine dönmeye yeşil ışık yaktığı belirtildi.
Golcü oyuncunun geçtiğimiz devre arasında verdiği bir röportajda, “Valencia’da oynamayı çok isterim” ifadelerinin bu transfer girişimde önemli rol oynadığı kaydedildi.
İspanyol yetkililerin Güiza ile herhangi bir sorun yaşanmayacağına kesin gözle baktıkları ancak Fenerbahçe ile yapılacak bonservis görüşmelerinde sıkıntı doğabileceğini düşündükleri belirlendi.
Ekonomik olarak pek de parlak bir dönem geçirmeyen Valencia’nın, Güiza için astronomik bir rakam ödeyemeyeceği, David Villa’nın transferinden gelecek 40 milyon euronun toplam bütçeyi oluşturduğu bildirildi.
Güiza çin en fazla 8 milyon euro ödemeyi planlayan Valencia’nın bu rakamı kabul ettirmek için Fenerbahçe’yi ikna etmeye çalışacağı kaydedildi.
Kaynak : Milliyet
hadi inşallah ...
(/s)
Bu habere bütün Fener taraftarı seviniyordur![]()