1 ile 30 arası toplam 38 sonuç

Konu: Oyun Prensiplerimiz ¿

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Her oyunda mutlaka Bjk ve Sasmun kariyeri yaparım.

Real madrid,Barça gibi takımları yönetemem 5 ayda (oyun süresiyle) sıkılırım.

Para birimi euro,maaşlar yıllıktır.

Oyuncum 30 yaşına geldiği anda yollarım.

Yedeklerimin yaşı 24 olduğunda yollarım.

Türkiye ligi için sadece 6 yabancı alırım.O +2 yi hiç doldurmam..Yabancı alıyorsam yedek için değil ilk 11 için alırım

Her yeni seride önce barca real chealse inter vb takımlardan birini alıp 1 sezon maksmum 2 sezon oynayarak oyunu çözmeye çalışırm

ardından bir galatasaray kariyeriyle minumum 3 sezon olamk üzere şampiyonlar ligini kaldırana kadar oynarım baznde en zengin kulup yapana kadar sıkılma süreme bağlı

ardında seri 2c den bir takım alarak şampiyonlar ligi şampiyonu yapmaya çalışırm bu baya bi zaman alıyo bugune kadar en az 6 senemi en cok 15 sezonumu aldı ama en sonunda her seferinde kaptım kupayı

ve son olarakta yine seri 2cden başka bir takım alıp bu sefer aynı takımla değil daldan dala atlayarak dünya çapında bir takımın başına gelip çeşitli liglerde çeşitli şampiyonluklar alarak tamamlamaya çalışırm

misal vermek gerekirse bu seride ilk sezon seri 2c den spezia ile başladım ardından 2c şampiyonluğunu kaptım 1c dede lider giderken devre arasından sorna düşme potasında olan diyarbakırspordan teklif aldım onları o sene ligde tuttuktan sonra ertesi seni takımı orta sıralarda bitirdim ve sezon sonunda almanyada stutgart'ın başına geçtim ilk senemizde almanya şampiyonu olup ueafa kupasındada yarı final oynadık ertesi sene henüz 7. yada 8. haftadayken orta sıralara mahkum kalan milandan teklif geldi hayır diyemeynce tabi oraya geçtik o sene 3.bitirdkten sonra ertesi sene hem italya şampiyonu olup hem şampiyonlar ligini kaldırdım. ve gerçekten tatmin olduğumu hissettim .

kesinlikle oynadığım bir maçtan çıkıp maçı tekarar yapmam böyle yaptığım zamn tüm kariyer gider çünkü

transferleri takıma göre yapsamda her yeni seride 1 kaç favori taktiğim oluşur defansf ve ofansif farklı tatkiklerde olsa o sezonki konumuma göre en çok oynuyacağım taktiğe göre geniş bir kadro kurmaya çalışırm

kadromda en az 25 oyuncu olur bu sayı bazen 35 lere kadar bile çıkabiliyor

yetenekli genç oyuncu görürsem ve finansımı zorlamayacak bir paraya alabiliyorsam kesin alırım oynatıp oynamıyacağıma bakmam takımda şans bulamıyacak gibi olursa bi kaç sezon kiraladıktan sorna satarak para kazanırım

hiç bir zaman hiç bir transfermde isimler bölümünden aratarak yapmam oyuncu arama bölümünde kriterlime uygun yada scootların önerdiği oyunculardan yaparım transferlerimi.

yıllık maaş ve abd doları kullanırm.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by vego View Post
    Her oyunda mutlaka Bjk ve Sasmun kariyeri yaparım.

Real madrid,Barça gibi takımları yönetemem 5 ayda (oyun süresiyle) sıkılırım.

Para birimi euro,maaşlar yıllıktır.

Oyuncum 30 yaşına geldiği anda yollarım.

Yedeklerimin yaşı 24 olduğunda yollarım.

Türkiye ligi için sadece 6 yabancı alırım.O +2 yi hiç doldurmam..Yabancı alıyorsam yedek için değil ilk 11 için alırım
    Şunu untmuşum oyuncu sayım A takımda max 25 tir

Mesaj Yetkileri