ohoo bende acayip takıntılar varya...
- para birimi USD ve Yıllıktır her zaman
- en az 4 yıldızlı antreman yaptıran koç bulana kadar sürekli koç değiştiririm
- genç takım ve as takım antremanlarını yaptıracak koçlar mümkün olduğu kadar ayrı olur(takım kaç tane koça izin veriyorsa hepsini doldururum muhakkak)
- avrupa kıtası dışından oyuncu almam (özellikle afrikalı kesinlikle almam) sebebi çok saçma sapan zamanlarda milli takımlara gidiyor ve beni mal gibi ortada bırakıyor olmaları
- + kontenjanları doldurmam sadece oynatabileceğim kadar yabancı alırım
- karektersiz oyuncu asla almam hele hele medya dostu oyuncu takımın yanından geçemez...
- taktiğimi belirler kadromu ona göre kurarım
- 29 yaşın üstünde oyuncu transfer etmem
- dev takımları 0 dan alıp çalıştırmayı sevmiyorum ama ufak takımlarda çalışırken teklif gelirse fırsatlarıda kaçırmam...
- bir oyuncu mutsuzsa düzelene kadar oynatmam ancak benden veya takımda kalmaktan dolayı mutsuzsa o oyuncunun katiyen şansı yoktur asla oynayamaz bir fiyat belirlerim o fiyata isteyen olursa gider olmazsa kontratı bitene kadar rezerv takımda durur...
- maaş bütçesini asla aşmam hatta maaşları mümkün olan en düşük seviyede tutarım kontrat tekliflerine balıklama atlamam muhakkak pazarlık ederim...
- kadromda 23 oyuncu bulunur her bölgede en az 2 oyuncu bulundururum...
- birde çok pis bir takıntım var bir oyuncuyu doğal bölgesi dışında mecburiyet yoksa oynatmam...bir oyuncunun doğal bölgesi amc ise mc oynatmam...transferide ona göre yaparım...

Alıntılı Yanıtla