Golü 2.yarıya bırakmamak en iyisi... Ama olur da ilk yarı bulamazsak; taraftar asla sabırsızlanmamalı... 65-70 gibi dakikalara kadar baskıyı en üst seviyeye çıkarmalı, sabırla hücum etmeli, topun bizde kalmasını sağlamalıyız... Asla panik halinde ve sabırsızca işler yapmadan...

2005 yılındaki şampiyonu belirleyecek Galatasaray maçını hatırlayın... Beraberlik halinde Galatasaray şampiyon... Ligin bitimine bir hafta kalmış... Maç ikinci yarının ortasına kadar 0-0... Derken Selçuk sağdan bir orta yaptı ve Nobre nefis bir kafa vuruşuyla Mondragon'u avladı... Burada önemli olan rakibe açık vermemek... İşin özü: Sabır, sabır... Ama Denizli faciasından sonra takımı sabırın önemine inandırsan taraftarı nasıl inandıracaksın? Daha ilk dakikadan "ahlar-puhlar" başlamasın lütfen...

Maç 0-0 devam ettiği müddetçe 90.dakikada bile olsa atacağımız bir golle biz Şampiyonuz... En azından ilk 70 dakika kimse oh-puh etmesin...

Olur da bir gol yedik... Ki son yıllardaki Trabzon maçlarını hep geriden gelerek kazandığımızı unutmayalım... Panik yok... Panik yok...

Ben maçın genel gidişatıyla ilgili olabilecek en kötü senaryoyu çizdim ama daha ilk yarı bir gol bulup momentumu tamamen ele geçireceğimize inanıyorum... Zaten Beşiktaş'ın Bursa'yı yeneceğine inandığım için oradan gelecek bir haber de -Beşiktaşın golü- hem Trabzon'u rahatlatacak, hem de bizim trübünleri... Ve inşallah herşey şenlik havasında geçecek...