1 ile 14 arası toplam 14 sonuç

Konu: Yönetimin Beklentisiyle Transfer Bütçesinin Alakasızlığı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    11

Turkcell Süper Lig'de Bursaspor yönetiminin sezon başında Ertuğrul Sağlam'a verdiği bütçe ile takımdan beklentileri arasında şampiyonluk varmıydı acaba? 3. ve 2. liglerde doğru düzgün gelir olmadığı için klübün sana yüzbinlerce dolarlık bütçe ayırması ne denli mantıklı olurdu?Gelirlerin artıp klüp sana sağlam bütçeler ayırana kadar, boştaki adamları alarak ve oyuncu kiralayarak oluşturmalısın takımını.Uzun vade için PA'sı yüksek olan regenleri kaçırma.

İtalya'da Cagliari, İngiltere'de Burnley, İspanyada Xerez'i de seçsen yönetimin sezonluk beklentileri arasında şampiyonluk olacaktır.Bu senin takımınla alakalı bir durum değil.Oyunda yönetim beklentileri "Başarıdan, Başarısızlığa" doğru sıralanmış durumda olduğu için bu seçenekleride görüyorsun.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Quote Originally Posted by Lim10 View Post
    Turkcell Süper Lig'de Bursaspor yönetiminin sezon başında Ertuğrul Sağlam'a verdiği bütçe ile takımdan beklentileri arasında şampiyonluk varmıydı acaba? 3. ve 2. liglerde doğru düzgün gelir olmadığı için klübün sana yüzbinlerce dolarlık bütçe ayırması ne denli mantıklı olurdu?Gelirlerin artıp klüp sana sağlam bütçeler ayırana kadar, boştaki adamları alarak ve oyuncu kiralayarak oluşturmalısın takımını.Uzun vade için PA'sı yüksek olan regenleri kaçırma.

İtalya'da Cagliari, İngiltere'de Burnley, İspanyada Xerez'i de seçsen yönetimin sezonluk beklentileri arasında şampiyonluk olacaktır.Bu senin takımınla alakalı bir durum değil.Oyunda yönetim beklentileri "Başarıdan, Başarısızlığa" doğru sıralanmış durumda olduğu için bu seçenekleride görüyorsun.
    Ya zaten kulubün bana verdiği bütçeyi saçma bulmuyorum, kulubün parasıyla ilgim yok zaten bedavaya oyuncu alıp, kiralıyorum. Sorun yönetimin beklentisi, mantıksız olan o. Bursa mantıklı bir şekilde tabi ki şampiyonluk beklemiyordu sezon başı fakat benim durumla pek alakalı değil o konu. Benim yönetim nerdeyse imkansızı başarmamı istiyor. Hadi başka bir takım olur 1. Lige çıkar çıkmaz şampiyonluk beklenir fakat İzmirspor bu eti ne butu ne
    Beklentiler arasında şampiyonluk ta olacaktır demişsin de bende beklentiler yok tek bir beklenti var

Nesil
    2006
    Yer
    11

Beklenti seçeneklerinin arasında sadece "Şampiyonluk" olması enteresan.Eğer sen ve takımın bu mucizeyi başarırsanız ne ala, aksi halde kendine yeni bir takım aramaya başla şimdiden

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Quote Originally Posted by Lim10 View Post
    Beklenti seçeneklerinin arasında sadece "Şampiyonluk" olması enteresan.Eğer sen ve takımın bu mucizeyi başarırsanız ne ala, aksi halde kendine yeni bir takım aramaya başla şimdiden
    Yok imkansız valla, kovulcaz heralde

Mesaj Yetkileri