CM şu aşamada eminim FM'nin yanından bile geçemez.ama anlatmak istediğim adamlar bir politika belirlemiş, oyunu 2,5 € gibi bir fiyata satıyorlardı..ayrıca uslu olursan sana dondurma gibi saçmalıklar yok adamlarda..koymuşlar türkçe'yi.. tekrar söylüyorum bugüne kadar hiç türkçe yama dahi kullanmadım.oyunu ingilizce oynamak daha çok zevk veriyor gibi.ayrıca geliştiriyor da dili.neyse konu bu değil.konumuz SI'ın uyguladığı saçma politikalar.bunun yanında adamlar saçmalıyor ama oyun 10 numara mı? değil..hepimiz biliyoruz.. türkiye'de yüzüne bakılmayan adamların real'e transfer olmasından tutun da, kaleyi bulan 30 şutun gol olmadığı bir oyundan bahsediyoruz..yıllardır çözülemeyen corner bug yine bu oyunda.bir türlü tutturulamayan sakatlık dengesi tamamen ayrı bir konu.oyunu ilk kez gören birinin bile aynı taktiği 2 sene uygulamak şartıyla mükemmel işler başarabilmesi oyunun aslında hiç de gerçeğe yakın olmadığının göstergesi.ben daha "arkadaş bi türlü beceremedim şu oyunu.aldığım her takımı berbat ettim" diyen birini görmedim. hiç mi yok aramızda futboldan anlamayan..ya da bu kadar mı basit teknik direktörlük..
FM'nin şu an tutunmasını sağlayan en önemli şey oyunun mükemmelliği değil rakibinin olmayışıdır.ve rakibi olmadığı sürece de pek ilerleme kaydedeceklerini sanmıyorum..FM'ye rakip yaratmak da bizim elimizde.tüm dünya bi anda CM ya da başka bi alternatife kaysa o zaman görürüm ben yapımcıları.. ama biz de her konuda olduğu gibi bu konuda da önümüze konana razı oluyoruz.. daha iyisini elde edebilmek bize bağlıyken var olanla yetinmeyi yeğliyoruz..
adamlar bize 10000 tane oyun alırsanız türkçe koyarız diyorlar biz de kuzu gibi o sayıya ulaşmaya çalışıyoruz.bence asıl yapılması gereken tam tersine bir kampanyaydı.adamlar 10000 alın dediğinde bu sene FM almıyoruz-oynamıyoruz kampanyası yapılacaktı..çok mu etkilerdi SI'ı..hayır..iflas mı ederlerdi.? asla..ama en azından yanlış yolda olduklarını görürlerdi..