Fenerbahçe gündem değiştirme işini çok güzel yapıyor, bu seferde yıktılar suçu Rüştü'ye hadi bakalım
Ben Aziz Yıldırım'ın kalmasını istiyordum, bu gündem değişikliğinden sonra kalır zaten; umarım Daum vs. kalır...

Quote Originally Posted by DisCo View Post
Galatasaray'ın büyüklüğü şampiyonlukla yada 34. haftaya kadar getirmekle ölçülmez. Fenerbahçe'nin de böyle bir sözü vardı. İş kupalara, başarıya kaldıysa Türk futbolunda kupa beyinin kim olduğu bir gerçektir.

Tabi böyle gönül okşayan sloganların atılmasıda bu tarz krizlerde en güzelidir. Pazar günü yarınını düşünen her Fenerbahçe'li bugün herşeyi Rüştü'den biliyor. Tabi ayıpladığımı zannetmeyin. Fenerbahçe'li yöneticiler şirket yönetmekte, kriz yönetmekte, idare işlerinde başarılıdırlar. Herkes böyle kolay kolay çıkamaz. Ancak futbol anlamında başarısız bir yönetimi vardır. Buda benim görüşümdür.
Bende aynı şekilde düşünüyorum, şimdi oturup kupa yarıştırmaya lüzum yok, kimin önde olduğu belli zaten, veya tekrar tekrar birbirimizin takımlarının rezillikleriyle alay etmeye lüzum yok...

Bursaspor şampiyon oldu, bugün çarşamba ve gündem Rüştü'ye dönü.Ben suçlu olduğunuda düşünmüyorum...
Üstelik daha Bursaspor şampiyon olalı bir hafta olmadı.Bu mükemmel olayı konuşalım bir izin verinde

Herşeye inat seneyede Bursa şampiyon olursa çok sevineceğim(Galatasaray dışında tabiiki).